- 5 Mayıs 2021
- 23
- 13
- 3
- 23
- Konu Sahibi Alyna karata
merhaba öncelikle ilk defa sizinle iletişime geçiyorum insanlarla paylaştığıniz düşünceleri çok sevdim benim askerde 4 yıllık birlikte olduğum bı sevgilim var ve biz birbirimizi çok ama çok seviyoruz sadece annemin haberi var biriyle görüştüğümden başka ailemden kimsenin haberi yok başka ailem biraz skntılı bı aile hemen dedikodu çıkaran bı aile o yüzden kimsenin haberi yok birde benim baba tarafından biri beni çok seviyor ve numara olarak bana ulaşmış durumda bana beni sevdiğini söylemedi ama belirtiyo sürekli bende herseferinde kimseyle olmiycagimi hatta evlenmeyi bile düşünmediğini soylyip belli ediyorum kendimi ama hala yazmaya devam edio normal konusuyo ödevlerini atiyo ama benim ona verdiğim bı umut yok olayı anneme anlattım annem kestirip atma konuş çünkü amcanın oğlu dedi umut verme ama seni sevdiğini sana net açıkladığı zaman onu reddet dedi ben asla umut vermem sevgilim var ama ona yok diyorum çünkü yayılmasını istemiyorum çok da belli ediyorum ama bişey sorduğunda normal insanı bisekilde tabiki cevap verip konuşuyorum içim çok rahatsız ben şimdi konuşmayı kessem ailesi ve o benim hayatımda biri olduğunu düşünüp hakkında konuşmalar cikarabilrler diye düşündük benim içim çok rahatsız ben kimseyi istemediğimi açık ve net bı sekilde belli ettim ve şuanda oda normal yazıyı şuan kendimi sanki sevgilime ihanet ediomusum gibi hissediyorum lütfen benimle düşüncelerinizi paylaşın şuan aldatmış durumda değilim degilmi