Kizlar yardim edin

Ben de sizinle aynı durumdayım. 2 hafta boyunca kalbi çok yavaş attı. Son hafta yine bekleyelim dedik. Cuma günü gittiğimde kalbi tamamen durmuş ve küçülmüştü. Yarın doktor alacak. Kanamam olmadı ama eğer olursa hemen gel dedi doktorum. Sizin için de dua edeyim. Eğer kürtaj gerekirse bile korkmayın rabbim yardım edecek. Biliyorum zor ama geçecek bu da inşallah. Şifa diliyorum.
Amin Allah sizede yardim etsin insallah

Arkadaslar cevap verecek kimse de yokmu tam baska bi doktora gidecek Tim kirmizi kanama basladi ped kullanacak kadar bu gun yine koyu kahve ye dondu sildikce gelen dusuyor mu acaba
Kanaman basladiysa düsük yapiOsundur kürtaja gerek kalmaz ozaman. Bendede öyle olmustu ana ardından hemen kaldm. Yani hic üzülme canim öbür aya tutar

Evet canım düşük yapmışsın.
Bı arkadaş buraya düşen parçayı göndermişti.cok geçmiş olsun.
Neyse ki gebe kalabiliyorsun.insallah sağlıklı bı hamilelik geçirirsin.
Kese de düşüyor,oluşan embriyo da düşüyor.senin tarif ettiğin embriyo.boraz daha kanamam olur korkma.bu normal 😔
Bugün doktora gittim kesede bebek te dusmus kurtaj iptal edildi kucuk bi parca kalmis dedi ilac verdi bununla kalan parcada duser dedi dusmezse kurtaj yine olacak ama buyuk ihtimal duser dedi ilaci iceli uc saat oldu agri falan Yok pihti bile Yok su gibi Kan geliyor dusmeycek mi acaba

Bugün doktora gittim kesede bebek te dusmus kurtaj iptal edildi kucuk bi parca kalmis dedi ilac verdi bununla kalan parcada duser dedi dusmezse kurtaj yine olacak ama buyuk ihtimal duser dedi ilaci iceli uc saat oldu agri falan Yok pihti bile Yok su gibi Kan geliyor dusmeycek mi acaba
Düşer canım.o ilaç çok kuvvetli bı ilasc.regli de sokturuyor kalan parçayı da düşürüyor merak etme.
Zaten hemen içer içmez o parçayı atamazsın.
Bence kürtaja gerek kalmaz çok geçmiş olsun.

Arkadaslar cevap verecek kimse de yokmu tam baska bi doktora gidecek Tim kirmizi kanama basladi ped kullanacak kadar bu gun yine koyu kahve ye dondu sildikce gelen dusuyor mu acaba
Arkadaşlar benimde 5hafta 5 gün hamileyim ağrım kanamam yok dün küçük tuvaletimi yaptım peceteye et parçası düştü kanamam ağrım yok sizce dusukmu yaptım

Eklentiler

• IMG-20250515-WA0016.webp
    IMG-20250515-WA0016.webp
    10 KB · Görüntüleme: 6
Back
X