Arkadaşım durumun ne bilemiyorum, ama kaçmayı sakın düşünme, anneni babanı razı edin mutlaka öyle evlen
Arkanda desteklerini her zaman hisset.
En son bir haber çıktı, kadın çocukluk aşkına kaçarak evleniyor ve adam o kadar kıskanç ki TVdeki adamlardan kıskanıyor, evde perdeleri açtırmıyor, kadın da kocasını boğarak öldürüyor.
Tabi ki iyi örnekler vardır ama anne baba desteği olmadan, onları karşına alarak mutlu olamazsın diye düşünüyorum
Öncelikle teşekkürler canım cevabın için
Benimde kesinlikle onayladığım bir durum değil ama artık bi yol bulamıyorum ne bizim taraf ne karşı taraf resmen inada bindi iş ama bende erkek arkadaşımda ayrılmak istemiyoruz kafam okdar karışıkki :S
Problem olan konu nedir canım?
Problem olan konu nedir canım?
Okadar uzun ki aslında canım.
nereden başlasam hangisini anlatsam , içim daralıyor ne yapıcağımı bilmiyorum.
Nasıl bir durum nasıl çıkılır içinden bilemiyorum.
Erkek arkadaşım ile alakalı hiç bir sorunum yok ama ailesi adetlerine göre kız istenmez kız seviyor ise kaçar kardeşi yengeleri bütün sülalesi kaçmış ve benden de bunu istiyorlar kaçmazsam istemeyecekler erkek arkadaşım tek başına gelip halletmek istiyor ben kaçmak istemediğim için ama tek başınada ailem kabul etmiyor :S
Erkek arkadaşım ile alakalı hiç bir sorunum yok ama ailesi adetlerine göre kız istenmez kız seviyor ise kaçar kardeşi yengeleri bütün sülalesi kaçmış ve benden de bunu istiyorlar kaçmazsam istemeyecekler erkek arkadaşım tek başına gelip halletmek istiyor ben kaçmak istemediğim için ama tek başınada ailem kabul etmiyor :S
Sen de buna adetlere inandın he?
Kendinde misin sen?
Seni seven adam senin,ailenin üzülmeni ister mi?
Arkana bakmadan kaç!!!
Hemen kaç!!!
Ama ailenden değil,şu erkek arkadaşından kaç!!!!
bende inandığımı zaten söylemedim adetlerine göre diye yazdım zaten
erkek arkdaşım benim ailem ile görüşüyor beraber vakit geciriyoruz sadece annem ve teyzem ile tabi erkek arkadaşım da bu şekilde olmasını istemiyor ama kaçmadan tek başına gelmek istediğin de de bizimkiler onaylamıyor dul kadın almıyor diyorlar
Selam kızlar...
Merak ettiğim aranızda kaçıpta evlenen var mı ? ne gibi sorunlar yaşadınız veya hala yaşıyormusunuz yada pişman olmayıp mutlu olan var mı?
Teşekkürler şimdiden cvplar için.
canım kaçıncı yüzyıldayız ne iş o yaa, büyük konuşmayalım da. onlar kırsal bölgede köyde okumayan eski kişiler falan herhalde. sen farklı bir bölgeden misin. sen çalışmıyor musun, cocuk ne iş yapıyor. sen frklı bölgedensen oralarda ayıplanırmış desin. kaçma varsa düğün yoktur, nikah var mı peki... usulen de olsa zorla ana babasını getirse, o yetsin istemeye. senin ailen çok haklı bu konuda,olması gereken o. en basit şeyde bile en başında sorun cıkmış ya,sonu ne olur acaba... kaş yaşındasınız, ne zamandır tanışıyorsunuz.
Yalancı bir erkekle neden görüşüyorsun o zaman?
Dul kadınlar da kaçmıyor cicim merak etme!
ben 23 erkek arkadşım 27 yaşında 1 yıldır beraberiz ama beklememiz için hiç bir sebebimiz olmadığı için evlenmeye karar verdik ikimizde aynı semtte oturuyoruz kırsal bir kesim değil bu insanlar İSTANBUL da yaşıyor. Gösterişe meraklı insanlar öyle oğullarını bir nikahla evlendirmezler düğün herşeyi yaparlar ben çalışıyorum erkek arkadaşımda çalışıyor yani bende erkek arkadaşıma diyorum söyle bizim altında parada malda gözümüz yok usulen 10 dk gelip Allahın emri ile olsun ama annesi babasını kısıtlıyor yengesi abilerinde sorun yok konuşuyoruz ama kadın nuh diyor peygamber demiyor erkek arkadaşım anneci değil onun için ailesi olmuş olmamış hiç sıkıntı değil ki öncesinde de pek aile gibi olmadıgını söylüyordu ama annesi ölürümde gitmem diyormuş kaç kez ben şahit oldum telefon ile konuşurken annesine ısrarlarını yalvarmalarını ayaklarına kapanmalarını annesi sen ne bicim erkeksin seviyosa gelir gelmiyosa ayrıl diyormuş oda ayrılmak istemior bende doğal olarak erkek arkadaşım evimizin eşyalarını evimizi alabilecek gücte maddi olarak sorun cıkmaz ama ailem de tek başına istemiyor
Birde erkek arkadaşımın annesi benim onun oğlunu parmağımda oynattığımı ve onlardan ayıracagımı düşünüyor.
Canım evlilik yeterince zor, her an ailenin yardımına ihtiyacın olabiliyor.Zaten zor olan bir şeyi, aileni de karşına alarak daha da zorlaştırma derim. Sorun ne olursa olsun çözmeden evlenme bence. Nikahtan önce olmayanlar nikahtan sonra hiç olmuyor. Misal 5 senedir elbise dolabım yok, düğünden sonra yaparız dedik hala yapılacak, ki bu en en basit şey.
Öyle bir adet de yok yani emin ol.Mesele kimsenin sorumluluk almak istememesi.Bişey olunca bizene kaçmasaydın diyecekler.Sorunlarını çöz öyle evlen derim, hem aileni de üzmeUmarım çok mutlu olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?