Erkek arkadasinizin ailesi hangi kabileden?
Boşnak :S :S :S
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek arkadasinizin ailesi hangi kabileden?
yalancı olduğunu söylemedim ya benim söylediklerimi tam okuyormusunuz?
dul kadınlar kaçıyor yazmadım zaten dul kadın değilsin ki tek başına gelip istesin dediklerini belirtmek istedim.
Canım sen buna inanmadığını söyle nolursun
seni kandırıyor bunlar türkiyenin hiçbir yerinde kalıbımı basarım böyle adet yoktur kaçan kaçar ama bizde adet bu, kaç gel bu nedir;?
sen kaç ki onlar masrafsız, faizsiz, borçsuz, harçsız bir nikah bassınlar, evlerine de alsınlar seni amanııııın yok yok sakın kaçma canım anneni seviyorsan kaçma
bu aile sana hiç değer vermiyor sevgilin erkek olsaydı alır önüne anasını babasını başlarım sizin adetinize adam mı kandırıyosunuz siz der getirirdi onları
kadının da bir şanı vardır isteme söz nişan kına düğün bunların hepsi kadını yüceltmek için saygınlığının korunması için olan adetlerdir kaçmak ne demek?
bu aileye girersen paçavra kadar değerin olmaz nolur sakın kaçma
bunu duyar duymaz ben olsam sevdamdan öldüğüm adamın yüzüne tükürürdüm böyle adet mi olur diye...
ben 23 erkek arkadşım 27 yaşında 1 yıldır beraberiz ama beklememiz için hiç bir sebebimiz olmadığı için evlenmeye karar verdik ikimizde aynı semtte oturuyoruz kırsal bir kesim değil bu insanlar İSTANBUL da yaşıyor. Gösterişe meraklı insanlar öyle oğullarını bir nikahla evlendirmezler düğün herşeyi yaparlar ben çalışıyorum erkek arkadaşımda çalışıyor yani bende erkek arkadaşıma diyorum söyle bizim altında parada malda gözümüz yok usulen 10 dk gelip Allahın emri ile olsun ama annesi babasını kısıtlıyor yengesi abilerinde sorun yok konuşuyoruz ama kadın nuh diyor peygamber demiyor erkek arkadaşım anneci değil onun için ailesi olmuş olmamış hiç sıkıntı değil ki öncesinde de pek aile gibi olmadıgını söylüyordu ama annesi ölürümde gitmem diyormuş kaç kez ben şahit oldum telefon ile konuşurken annesine ısrarlarını yalvarmalarını ayaklarına kapanmalarını annesi sen ne bicim erkeksin seviyosa gelir gelmiyosa ayrıl diyormuş oda ayrılmak istemior bende doğal olarak erkek arkadaşım evimizin eşyalarını evimizi alabilecek gücte maddi olarak sorun cıkmaz ama ailem de tek başına istemiyor
Birde erkek arkadaşımın annesi benim onun oğlunu parmağımda oynattığımı ve onlardan ayıracagımı düşünüyor.
Teşekkür ederim bu güsel açıklayıcı yorumun için çok çok haklısın böyle yapmayı deneyeceğim.
Okadar uzun ki aslında canım.
nereden başlasam hangisini anlatsam , içim daralıyor ne yapıcağımı bilmiyorum.
Nasıl bir durum nasıl çıkılır içinden bilemiyorum.
Erkek arkadaşım ile alakalı hiç bir sorunum yok ama ailesi adetlerine göre kız istenmez kız seviyor ise kaçar kardeşi yengeleri bütün sülalesi kaçmış ve benden de bunu istiyorlar kaçmazsam istemeyecekler erkek arkadaşım tek başına gelip halletmek istiyor ben kaçmak istemediğim için ama tek başınada ailem kabul etmiyor :S
yaa lütfen bende boşnak mah oturuyorum ve tüm adetlerini biliyorum bu haftada düğün var hemde boşna bir ailenin istediler nişan ve düğünü oluyor böyle bir şey yok sadece çok altın takı vs onların adetleri biraz farklıdır boşnak şalvarları hint setleri falan eğer kız tarafı çok isterse erkek tarafının durumuda yoksa kız kaçıyor gördüğüm kadarıyla sizin aileniz böyle bir talepdede bulunmamış
Benimde anladığım bunlar bütün gelinlerini kaçarak almışlar yani nışan söz gibi adetleri çok çetrefilli ama yapmazlarssada etraftan ayıplanırlar çünkü boşnaklar yani böyle düşünüyolar bana göre böyle değil durumun neye yetiyorsa ne yapabiliyorsan şimdi yuva kurmak öyle kolay değil gücü neye yetiyorsa iki tarafında yardımıyla olur ama bunlar kendiilerine yediremiyorlar yapamadık edemedik demeleri gösterişi severler takıp takıştırmayı.
Annesinin kıskançlık durumuda var oğlunu benim yönetmemi karışmamı ve benim sözümü dinlemesini yediremiyor ama bütün aileye kendisi hükmediyor.
sonuçta bir nikah yapsınlar birde cümbüs diyolar eğlenceleri var onların onu yapsınlar sende kına geceni yaparsın gene aynı masrafı sen kaçsanda yapıcak kaçmasanda değişsen birşey olmayacak kaçanada yapıyolar yani fark yok.. ve ayrına onlar gelinlerini çok sever ve değer verirler gözlerinin içine bakarlar bence senin kayın valide adayı kıskançlığından yapıyor bunun başka açıklaması yok
Benim oturduğum semtte ki herkez boşnak ve akrabalar birbirleri ile çok eski komşular erkek arkadaşımın abisi dayımın çok çok eski arkadaşı dedem amcalarını tanır vs. vs. çok fazla ortak tanıdığımız var benim aile dostumuz bi kız var onların akrabası ile cok yakın arkadaşlar soruşturdu gelinleri kayınvalidesinden çok memnunmuş çok severlermiş işte boşnak erkekleri benimde bildiğim kadınlarına cok deger verirler hep öyle gördüm yanlışsam düzeltin benim tahminim yengeleri kaçtı diye annesi benimde kaçmam için ugrasıyor ve birde bana karşı inadı var çünkü erkek arkadaşıma çok istediği bir şeyi yaptıramamıştı ben istemıyorum diye erkek arkadaşım yapmamıştı bunu söyleyip duruyormuş o seni top gibi elinde oynatıyor falan gibilerinden şaştım kaldım walla ya
vay be kolay yolunu bulmuşlar, kaç git hiç bi hakkın olmasın!!!
ne güzel bi mantık valla Allah bir onlara akıl vermiş diger kişilere vermemiş zaten.
Erkek arkadaşınla bence oturun konuşun hatta git annelerine söyle ne demek kaçmak Allah ın rızası ile Almak varken..
bence onlarık tek düşüncesi masraf yapmadan gelin almak.. başka ne niyet olabilir ki..!!!!
Okadar uzun ki aslında canım.
nereden başlasam hangisini anlatsam , içim daralıyor ne yapıcağımı bilmiyorum.
Nasıl bir durum nasıl çıkılır içinden bilemiyorum.
Erkek arkadaşım ile alakalı hiç bir sorunum yok ama ailesi adetlerine göre kız istenmez kız seviyor ise kaçar kardeşi yengeleri bütün sülalesi kaçmış ve benden de bunu istiyorlar kaçmazsam istemeyecekler erkek arkadaşım tek başına gelip halletmek istiyor ben kaçmak istemediğim için ama tek başınada ailem kabul etmiyor :S