kızlar yardım edin

sakin annenin babanin rizasini almadan böyle bisey yapma. yine basina kötü bisey gelse Allah göstermesin.yine ailen senin icin seferber olur,arkanda olur.onlarin kalbini kirma,annenin gözyaslarini döktürtme.siz birbirinizi seviyorsaniz sabredin allah büyük elbet sizin sabrinizin mükafatini vercektir,size yardim edecektir.

annenin,babanin intizarini alma. gün gelir onlara muhtac olursun,pisman olursun.pisman olacagin seyler yapma.sonra cok üzülürsün.

allah yar ve yardimcin olsun....

Son düzenleme:
Diyelim onların ailesinin böyle bir geleneği var ( kii kesinlikle böyle bir gelenek olamaz bu olsa olsa düğünü beleşe getirme kılıfı olur ) , sizin ailenizin bu durumda suçu ne? Neden kızları kaçmış bir aile pozisyonuna düşsünler. Kolay bişey mi bu ? Erkek arkadaşının ailesinin saçmalığını ailene ödettirme. Geldi istedilerde vermedi mi sanki ailen? Adam gibi gelsin istesinler.Yoksa otur oturduğun yerde.

sen bu evlilikte (Tabi olursa)asla mutlu olmazsın arkadaşım
Bu kadın size huzur vermeeeezz

Valla erkek arkadaşın ailesine karşı dik dursa,senin ailende büyüklük yapsa onu tek olarak kabul etse, oğulları olarak görse belki olabilir..Ama emin ol çok fena bir kaynanan olur ve sana hayatı zehir eder.Gerçi sen kaçsan da zehir eder! O nasıl kadın yaa!

Böyle konulara yazmayı hiç sevmem ve şimdiye kadar da yazmadım ama buna dayanamıyorum, kusuruma bakmayın kalabalık ettiğim için.

"Seviyorsa kız gelsin" demek nedir öyle? Değerli olan kadındır, seçim yapan kadındır, yani burada bu söz kadın için değil erkek için geçerlidir. Dinimizce de kadın daha değerlidir ve evlilik durumunda kadının sözü değerlidir.

Siz bilirsiniz, son sözü siz söyleyeceksiniz ama bir hanım asla sevgisini kaçarak ispatlamak durumunda değildir. Düşünsenize, "adamın ailesi kız seviyorsa kaçsın dedi, kız da koşa koşa kimsenin rızasını almadan kaçtı". Sonuç olarak siz değersiz konuma girersiniz, aileniz de terkedilmiş ve rızası alınmamış olarak kızları tarafından sırt dönülmüş olur.

Ben de ailemi benzer bir konuda üzdüm. Şimdi sevdiğim kişi ve ailesi el oldu, ailemse bana destek çıktı.

Sevgiler..

canm dertleri masraf yapmadan düğün yapmadan gelin almak olmasın?
böyle bir aile için kendi ailene sırt çevirmeye değer mi?
bende bekarım büyük konuşmak istemem ama hangi aşkı anne babanın yerini tutar?
elin oğlu seni onlar kadar düşünecek mi sanıyosun? düşünecek olsa aileni aiknaya uğraşırdı en baştan
silmek zor ama madem durum bu aileni silme canm onu sil

fasa fiso desem sakın kırılma.ama asıl sebep kayın validen seni istemiyor.gerisi boş eğer seni sevse oğluyla evlenmeni istese dünyanın öbür ucuna gider o kızı istemeye.sakın kaçma diye tavsiye edebilirim sana.ailenin desteği izni olmadan hiç bir şey yapma.sevgilin seni çok seviyorsa senden zaten ailene yüz çevirmeni istemez anasını ikna eder.sabret biraz daha.kendini üzmemeye gayret et.hayırlısı ne ise o olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…