Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar yardım edin

Simassa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
51
0
1
Ankara
1 hafta önce saçımı orielle açtırdım ama hiç beğenmedim tupturuncu bir renk ortaya çıktı sonra gittim boyattım normal saçıma yakın oldu ama akmaya başladı orielle açtırmış saçıma dönüyor yani napabilirim ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

1 hafta önce saçımı orielle açtırdım ama hiç beğenmedim tupturuncu bir renk ortaya çıktı sonra gittim boyattım normal saçıma yakın oldu ama akmaya başladı orielle açtırmış saçıma dönüyor yani napabilirim ?

canım ben bir yıldır oryal yüzünden renk tutturamıyorum hep sarıya açılıyor artık bıktım kestirdim tek çaren var kestirip oryalli kısımlardan kurtulmak başka çözüm önerisi olan varsa bana da söylesin hala tam olarak kurtulmuş değilim :ssz:

Ama ya uzaması da bir sürü zaman o zamana kadar bekleyemem ki simsiyaha boyatsam beni ne kadar idare eder ki yoksa kaşımı da boyanmak zorunda kalıcam :(

Canım bir de benim tüm saçım açıldı oriyelden kurtulmam en az 4 yılımı alır off off nerden bulaştım bu işe

bir kaç ay önce benimde başıma böyle bir felaket geldi hatta buraya bile fotolarımı koyup yardım istemiştim
saçım mısır püskülü gibi bir renk olmuştu tuhaf bir turuncu parlak parlak
kuaförde boyadım bir de düşün dünyanın parasıyla
ertesi gün hemen loreal 7.1 ve 6.1 aldım birer kutu tamamını karıştırdım yaptım boyamı harika bir renk çıktı hala sokakta durdurup soruyarlar saçını nerde boyadın ne renk bu falan diye hatta saç rengime yakın bir foto ekliyim
gerçi saçım bu kadar parlak değil
$beðendiðim renk.jpg.webp

Back
X