kızlar yardım edin

Bence çok düşünmeyin bu konu hakkında anlattığınız kadarıyla erkek arkadaşınız iyi bir insan vicdanlı bir insan bence en önemlisi bu
Sizin inancınıza, ibadetinize karışmıyorsa problem yaratmıyorsa kötü ne olabilir ki
5 vakit namazını kılan ne kadar vicdansız insan var hayatta...
Dini anlamak önemli anlayarak uygulamak önemli
onun da kendine göre haklı düşünceleri vardır mutlaka
Hiç sorun etmeyin çok mutlu olursunuz inşallah

Bence çok düşünmeyin bu konu hakkında anlattığınız kadarıyla erkek arkadaşınız iyi bir insan vicdanlı bir insan bence en önemlisi bu
Sizin inancınıza, ibadetinize karışmıyorsa problem yaratmıyorsa kötü ne olabilir ki
5 vakit namazını kılan ne kadar vicdansız insan var hayatta...
Dini anlamak önemli anlayarak uygulamak önemli
onun da kendine göre haklı düşünceleri vardır mutlaka
Hiç sorun etmeyin çok mutlu olursunuz inşallah

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. çok çok iyi bir insan kırmaz beni hiç ah. sorun etmemeye çalışacağım sağ olun

aslında insaniyetli derken onun imanı ..:6:
merhamette bir ibadettir .. :34:
para ile imanın kimde olduğu belli olmaz ..

bunu zamana bırakarak anlayın derim ..:6:
örn; evlenirken namaz kılmıyordum ..:2:
eşim kılarken ben utandım.. :17: ona uyum sağladım. :16:
çoook şükür .. zaman nelere kadir .. dua edin ..
:123:

aslında insaniyetli derken onun imanı ..:6:
merhamette bir ibadettir .. :34:
para ile imanın kimde olduğu belli olmaz ..

bunu zamana bırakarak anlayın derim ..:6:
örn; evlenirken namaz kılmıyordum ..:2:
eşim kılarken ben utandım.. :17: ona uyum sağladım. :16:
çoook şükür .. zaman nelere kadir .. dua edin ..
:123:

canım ya ne güzel insanlar var bu dünyada. umarım çok güzel olur her şey. dua edeceğim hep. ailesi de inançsız olsaydı çok zor olurdu ama kendisi öyle bir tek. Allah'ım yardım etsin güzel allahım.

canım ya ne güzel insanlar var bu dünyada. umarım çok güzel olur her şey. dua edeceğim hep. ailesi de inançsız olsaydı çok zor olurdu ama kendisi öyle bir tek. Allah'ım yardım etsin güzel allahım.

rabbim hidayet versin diye dua et canım ..:16:
dedem vefaat edince anladım .. insan ne götürüyor ki .. :50:
bu dünya bos .. misafiriz .. kalkarken bos gitmemek gerek ..
:31:

oooooyyy gerçekten mi ablacıımmm ah ben de senin gibiyim yani maalesef öyle ibadetlerini yerine getiren bi insan değilim maalesef. belki de sınav bu benim için yani. annesi de bak dünya dua üstüne kuruludur der ona, bababsı sen ne zamandır cumaya gitmiyorsun falan der. ben de onu çekebilirsem ne kadar güzel olur ah ah.

evlıklıkte esler bırbırınden muhakkak etkılenıyor cnm .emınımkı ben hep namaz kılsam esımde bır donem sonra baslardı. o yuzden çokta takılma.adam olsun yeter

evlıklıkte esler bırbırınden muhakkak etkılenıyor cnm .emınımkı ben hep namaz kılsam esımde bır donem sonra baslardı. o yuzden çokta takılma.adam olsun yeter

oy ablam öyle güzel bi adam ki hem de. sadece diyo ki Allah niye cezalandırsın vs. diyo hani öyle katı sert şeyi yok. kaldı ki gelenek görenek bilir :)

kızlar benim 2 senelik ilişkim var, başından da biliyordum ama erkek arkadaşım biraz inançsız. yani ailesi öyle değil ama o hep araştırmış okumuş falan filan bazı çıkarımlarda bulunmuş kendince falan. benim kuran okumama namaz kılmama bir şey demez ama içim rahat değil pek bilmiyorum takıntı yaptım bunu. ama öyle de güzel seviyor ki anlatamam, insani ilişkileri çok iyidir, mantıklıdır, saygılıdır şefkatlidir. yani ne bileyim ya of. bir şeyler deyin :(

Canım ikili ilişkiniz muhakkak iyidir ama evlilik olusa çocuğunuz bu konuda sorun yaşayabilir..arada kalabilir...benim de eşim rahatım dini konularda,çok şükür inançsız değil ama biraz relax deyim..ben mesela o bazı noktalarda hassaslaşmadan çocuk düşünmüyorum yoksa çocukta bu yönde karakter bozukluğu oluşabilir...

Son düzenleme:
Back
X