- 27 Ekim 2014
- 17
- 3
- 3
- 29
- Konu Sahibi Biricikaysima
-
ben eşinin anlayacağini hiç zannetmiyorum. Baksana çok sinirliymişMerhaba Canim,
bende Kayinvalidemle yasadim bir sene... Esimin kafasinin etini yiye yiye sonunda ayrildik... Cok zordu esimi ikna etmek ama artik Okadar rahatim ki anlatamam. istedigim gibi yatiyorum kalkiyorum temizliyorum.... Istedigimi giyiyorum evde
Cok iyi anliyorum seni .... senin bide cocugun var...
Kaynanalar iyide olsa kötüde olsa yanlarinda yasamak kolay degil...
Bence agazini ac esine söyle... huzurumuz mutlulugumuz icin ayrilalim... kendi hayatimizi kuralim de... bebegimiz icinde iyi olur de... kendi ayaklarimizin üstünde duralim de
Insallah anlayis gösterir... ama susup beklemekle olan sana oluyor... birkere söylemekle olmuyor ama simdiden söyleyim
Ben
ben eşinin anlayacağini hiç zannetmiyorum. Baksana çok sinirliymiş
Benim esimde anlamadi bastan cok agladim cok üzüldüm...migdeme agrilar giriyordu... ama sonunda basardim.
Benim esim bide ANACOCUGUdu bastan... artik eskisi gibi annesine de düsgün degil
Yaşlar kaç sizin
yaşlar kaç sizinBenim esimde anlamadi bastan cok agladim cok üzüldüm...migdeme agrilar giriyordu... ama sonunda basardim.
Benim esim bide ANACOCUGUdu bastan... artik eskisi gibi annesine de düsgün degil
Ay maşallah. Darısı soru sahibinin başına artk. Ama o kadına da yazık. Ben annemin yalnız kalmasını istemezdim şahsen. Tek kişi yük olmamalı. Büyük her zamn iyidir. Çekinmeyecek ama büyük diye. Evliliğini etkilemeyecek. Yani yine rahat giyinsin yatsın kalksın takmasın. Versin bebeği ona. Gezsin başka şeylerle uğraşsınbenim yasimda 20 iki senedir evliyim sayilir
Kızlar bebeği verip gezeyim :) eşim sinirli üstelik Cook kıskanç yani evleneli hiç kendi başıma çıkmadım dışarı yaş mı yoksa onun ikinci evliliğinden kaynaklanıyor mu bilmiyorum
Annesini de kıskanıyo ama horda görüyor anasını nası anlamadım ama anladım ki buqün demesem elbet biqün kavga ederek diyecem çünkü bana bunu yaptıracaklar zaten kaynanamda istemiyor ayrılın Dio bnmde huzurum olsun Dio ama bn bi türlü eşime diyemiyorum kendimede kızmıyo değilim açıkcası
Canım benimkinin de var çocuğu ama annede. Anne çalışıyor. Kendi bakıyo. Sevgilimin pek bağı yok açıkçası. Iyi haberini alıyor o kadar. Çocukta anneci. Umarım sorun olmaz. Sen aynı evdeymişsin. Eşi ölmüş falan mı. Niçin babada Ayrıca maşallah sana. Allah yardımcın olsun. Benim ailem yanıma kimseyi yakıştırmıyordu Böyle bişeyi kabullenemiyorlar o yüzden. Tek kız olmamdan kaynaklı bide. Inş iyi olur ne diyimSeverek evlendik ..
Evet ilkden cocuk var sorun oluyo nasıl oluyo şöyle dışarı çıkarken , evde gülüşdügün zaman haa bide bebegim var kıskanır ilk cocuğu eşimin eş tutmak gerekiyor illaki Can'ın sıkıyor daa daa bi sürü şey
Çevrem karışdı ama işte dinlenir mi dinlenmez .
Oyuzden iyi düşün iyi karar ver çünkü başta kabul ederken toz pembe herşey sonra sıkıntı oluyo akıl vermiyorum ama şuan içindeyim bu durumların .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?