Kızlar yardım edin :(

Biricikaysima

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
17
3
3
29
Kaynanamla oturuyorum 1 senedir
Ve yeni dogum yaptım dogumdan olmalı ki piskolojm değişti ve bunu anlamıyor 2 gün iyiysek 3 gün tartışıyoz
Ve artık yoruldum esime desem ayrılalım die kabul etmez ortalık karışır napmam gerek eşime anlaşamadığımı nasıl söylemeliyim

Canım meraba. Öncelikle kaç yaşındasın. Eşin annesine ne kadar düşkün. Seni ne kadar seviyo değer veriyo. Eşine pek bişey yansıtma şimdilik derim. Eşine çocuğuna odaklan. Çok hasaassın anlıyorum. Ama İnan fevri olarak yuvanı dağıtırsın. Anne demek sabır demek. Allah yardımcın olsun

Meraba 20 yaşındayım
Şurdan başlayım 1 senelik evliyim eşimle aniden evlendik ve yaşımız oldukça aralıklı 13 yaş var aramızda yani ne ben ne o birbirimizi anlayamıyoruz ve kaynanama oturuyoruz kaynanam desem eşini kaybetmiş psikolojisi iyi değil ben ise yeni dogum yaptım ve ilk bebegim ister istemez kimsenin kucağına vermek istemiyorum elimde değil bu yaptıgım hata biliyorumda bu yüzden kaynanamla anlaşamıyoruz o istiyoki emzir hep ben bakıyım ben istemiyorum öle surat asıyoruz sonra birbirimize eşime gelirse hiiç umrunda değil yani neyim var neyim yok konuşulmuyor bile eşimle ayrılmak istesem ayrı ev istesem kabul etmez çünkü annesinin eşi yok iki eve bakamaz oyuzden napcamı bilmiyorum eşim sinirli asabi açıkçası korkuyorum konuşmaya ve kendime yapıyorum sürüm kesilecek diye hergün içim içimi yiyor benim kendi ailemle konuşsam anlamazlar ve yoruldum eşimin beni anlamamasından sinirliliginden

Çok gençsin. Ben de 24 yaşındayım ne kadar yardımcı olunur bilemiyorum ama. Şunu bil duayla aşılamayacak hiçbir şey yok. Kendini üzme. Sütün kesilir gerçekten. Yengelerimin sütü gelmiyo. İnan çok üzülüyorlar. Dikkat et bebeğine yapma bunu. Seni anlıyorum kıskanıyosun bebeğini ama senin bu deveyi gütmen lazım. Annesi yalnız. Eşin sana cephe alır. Ne kadar da olsan cahilsindir eşine göre. Bak ne yap biliyor musun. Ver kayınvalıdene kıskanma. Kendi annen gibi düşün. Annenden hiç kıskanmazsın eminim. Akşamları da ilgilensin sende diğer bebeğinle yani kocanla ilgilen. KocAnın gönlünü kazan. Ayrı eve çıkmak olmaz zaten İnan bana. Seninde vicdanın elvermez Arkadaş gibi olmaya çalış annenle. Eşinin akşam omzuna yatınca dertleş. Şikayet etme. Sinirli olurlar bilirim Kalbini kurabilir. Biraz sabret derim. Ve geçinmeye çalış. Yoksa ömür geçmez aynı evde

Ailene falan işi büyütme güzelim bak. Yuvanı sen istersen yıkarsın istersen ayakta tutarsın. Elin oğlu gözünün yaşına bakmaz yuvana sahip çık. Ve kocana karşı anlayacağı seveceği tarzda yaklaş. Sizde nasıl bilmiyorum ama bizim çevrede kolay boşanılmıyo. Zor oluyo. Türkiye de böyle gerçi genelde ama issnalardan mısın bilemem.diyeceğim şu Ayrılık aşamasına getirme Allah korusun olan bize oluyo

Merhaba Canim,

bende Kayinvalidemle yasadim bir sene... Esimin kafasinin etini yiye yiye sonunda ayrildik... Cok zordu esimi ikna etmek ama artik Okadar rahatim ki anlatamam. istedigim gibi yatiyorum kalkiyorum temizliyorum.... Istedigimi giyiyorum evde

Cok iyi anliyorum seni .... senin bide cocugun var...

Kaynanalar iyide olsa kötüde olsa yanlarinda yasamak kolay degil...

Bence agazini ac esine söyle... huzurumuz mutlulugumuz icin ayrilalim... kendi hayatimizi kuralim de... bebegimiz icinde iyi olur de... kendi ayaklarimizin üstünde duralim de
Insallah anlayis gösterir... ama susup beklemekle olan sana oluyor... birkere söylemekle olmuyor ama simdiden söyleyim

Ben
ben eşinin anlayacağini hiç zannetmiyorum. Baksana çok sinirliymiş

Ben

ben eşinin anlayacağini hiç zannetmiyorum. Baksana çok sinirliymiş

Benim esimde anlamadi bastan cok agladim cok üzüldüm...migdeme agrilar giriyordu... ama sonunda basardim.
Benim esim bide ANACOCUGUdu bastan... artik eskisi gibi annesine de düsgün degil

Yaşlar
Benim esimde anlamadi bastan cok agladim cok üzüldüm...migdeme agrilar giriyordu... ama sonunda basardim.
Benim esim bide ANACOCUGUdu bastan... artik eskisi gibi annesine de düsgün degil

Yaşlar kaç sizin

benim yasimda 20 iki senedir evliyim sayilir
Ay maşallah. Darısı soru sahibinin başına artk. Ama o kadına da yazık. Ben annemin yalnız kalmasını istemezdim şahsen. Tek kişi yük olmamalı. Büyük her zamn iyidir. Çekinmeyecek ama büyük diye. Evliliğini etkilemeyecek. Yani yine rahat giyinsin yatsın kalksın takmasın. Versin bebeği ona. Gezsin başka şeylerle uğraşsın Dert etmesin bu kadar ayol :)

Hepiniz çok gençsiniz daha :/ Olur böyle sıkıntılar, birbirinizi sevmeye çalışın, anlamaya çalışın. Sıkmayın bu kadar canınızı, kolay gelsin :)

Kızlar bebeği verip gezeyim :) eşim sinirli üstelik Cook kıskanç yani evleneli hiç kendi başıma çıkmadım dışarı yaş mı yoksa onun ikinci evliliğinden kaynaklanıyor mu bilmiyorum
Annesini de kıskanıyo ama horda görüyor anasını nası anlamadım ama anladım ki buqün demesem elbet biqün kavga ederek diyecem çünkü bana bunu yaptıracaklar zaten kaynanamda istemiyor ayrılın Dio bnmde huzurum olsun Dio ama bn bi türlü eşime diyemiyorum kendimede kızmıyo değilim açıkcası

kayınvalidenle ne yaşarsan yaşa eşine yansıtma bence ve bol bol dua et canım çocuğunu düşünerek hareket et onun sadece sana ihtiyacı var şu an kendini sıkıp üzme bulduğun her fırsatı değerlendirip eşinle aranı iyi tut kayınvalidenle mecbur kalmadığın zamanlar dışında yan yana bile gelme aynı evde olsan da kendine zaman ayırmalısın çocuk aile bağlarını güçlendirir fakat dikkatli olmalısın daha çok gençsin erken yaşta evlenmiş çocuk yapmışssın sonuçlarını hiç düşünmemişsin o yüzden kayınvalidene ve eşine sukunetle sabırla namazla niazla dua ederek yaklaşırsan eminimki rabbiminde yardımıyla kazanan sen olursun

Ya bişey sorama severek mi evlendiniz bide çocuğu var mı ilkinden. Bende bir evlilik yapmış biriyle sevgiliyim. O 33 ben 25 sıkıntılar oluyo mu. Bide çevre bişey dedi mi çok üzgünüm bende. Akıl verdiğime bakma

Severek evlendik ..
Evet ilkden cocuk var sorun oluyo nasıl oluyo şöyle dışarı çıkarken , evde gülüşdügün zaman haa bide bebegim var kıskanır ilk cocuğu eşimin eş tutmak gerekiyor illaki Can'ın sıkıyor daa daa bi sürü şey
Çevrem karışdı ama işte dinlenir mi dinlenmez .
Oyuzden iyi düşün iyi karar ver çünkü başta kabul ederken toz pembe herşey sonra sıkıntı oluyo akıl vermiyorum ama şuan içindeyim bu durumların .

Canım benimkinin de var çocuğu ama annede. Anne çalışıyor. Kendi bakıyo. Sevgilimin pek bağı yok açıkçası. Iyi haberini alıyor o kadar. Çocukta anneci. Umarım sorun olmaz. Sen aynı evdeymişsin. Eşi ölmüş falan mı. Niçin babada Ayrıca maşallah sana. Allah yardımcın olsun. Benim ailem yanıma kimseyi yakıştırmıyordu Böyle bişeyi kabullenemiyorlar o yüzden. Tek kız olmamdan kaynaklı bide. Inş iyi olur ne diyim

Zamanında terketmiş
Benimkide cocuğuna düşkün değil
Kaynanam annelik kayınbabam babalık yapmış
Bu taa ki yeni bebeği olana kadar babalığı bildi . Zaten ayrı evim olmuş olsa kaynanam vermez ben'de kabul etmem çünkü erkek cocuğu ben bakamam
Durumlar böyle işte maşallah tabisi bana :) peki siz evlenmeyi mi düşünüyonuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…