----yaşı 25 okul yok yani önümüzde engel yok tek sorun benimle Flört güzel evlenme düşüncesi yok doğal olarak gerçek sevgi de yokSenin anlattığın kadarıyla karşındaki kişi nişan ve evlilik gibi durumlara uygun olgunlukta değil ve sizin hayattan beklentileriniz farklı gibi. İş ciddiye bindikçe geri dönmek zorlaşır ve pişmanlıklar büyür. O yüzden en iyisi yol yakınken vazgeçmen.
Ya benim ailem öyle Flört olaylarına sıcak bakan insanlar değil ben zaten hadi bugün evlenelim demiyorum adam gibi gel adını koy 2 sene sonra evlenelim diyorum21 yaşındaymışsın. Senin acelen ne? Okumuyor veya çalışmıyor musun? Gez,toz sen de hayatını yaşa. Günü geldiğinde nişanlanır da ,evlenirsin de. O olmasa başkası olur.
10 aylık bi ilişkim var ama bunun yaklaşık 5 Ayı normal geçti diğer 5 Ayı ise berbat benim ilk sevgilim o ben bugüne kadar hayatıma hiç kimseyi almadım bi tane olsun dedim o da kocam olsun en büyük hayalimdi yani şimdi de yani 5 aydır sürekli karşı taraftan Nişan istiyorum bana evlenmek için geldi ama son 5 aydır bunu istemiyor GiBi geliyor bana bende huzursuzlanıyorum doğal olarak o da bana seninle sevgili olalım daha erken diyor güya işteyken ona tat vermiyormuşum o da benim düzelmemi bekliyormuş Nişan için 3 4 ay sonra da takabilirmiş benden hiç vazgeçmedi beni seviyor ama sonra diyorum ki beni gerçekten sevse Bu kadar kaçamaz gerçekten sevse zaten derki ben bu kızdan Başkasını sevemem o gelir takar bana Nişan beni isteyenlerin OLDUĞUNU bile bile ..Tek sorunumuz bu başka hiç bi sıkıntı. Yok oda buna adım atmıyor bence uzatıyor Süreyi benden yavaş yavaş vazgeçmek için hepsi bu . Gece klubü yasaktı ve 10 ay boyunca hiç gitmemişti dün öğrendim ki benden ayrı kaldığı 3 günde oraya gidebilmiş bence fazla lafa gerek yok vazgeçmek dışında . Sizce
Ama ben böyle bi hayattan mutlu olan bi kız hiç olmadım yani tercih meselesi hem sonuçta beni gerçekten seviyorsa beni nası yalnız bırakır sonuçta ben ne istiyorum ki kendinden?Yaşım 21Neden evlenmek istiyorsun ki? Gezin tozun yeyin için, hatta beraber gece klubune gidin. Hem istediğinden mahrum kalmaz hem de eğlenmiş olursunuz. Nedir bu evlenme merakı boşu boşuna bir sürü yük. Ayrıca yaş kaç?
Ama ben böyle bi hayattan mutlu olan bi kız hiç olmadım yani tercih meselesi hem sonuçta beni gerçekten seviyorsa beni nası yalnız bırakır sonuçta ben ne istiyorum ki kendinden?Yaşım 21
Yaani canım kusura bakma da o iş öyle istediğin gibi olmaz. Nişanlanırsın bu sefer de 2 yıl nişanlı mı kalınır. Ailem baskı yapıyor ne zaman evleneceğiz demeye başlarsın gibi. Karşındaki de bu sefer pes eder. Nişandan dönünce daha çok üzülürsün.Ya benim ailem öyle Flört olaylarına sıcak bakan insanlar değil ben zaten hadi bugün evlenelim demiyorum adam gibi gel adını koy 2 sene sonra evlenelim diyorum
Yaani canım kusura bakma da o iş öyle istediğin gibi olmaz. Nişanlanırsın bu sefer de 2 yıl nişanlı mı kalınır. Ailem baskı yapıyor ne zaman evleneceğiz demeye başlarsın gibi. Karşındaki de bu sefer pes eder. Nişandan dönünce daha çok üzülürsün.
Hiçbir şey zorla olmaz. Bırak gitsin. Sen de daha çok gençsin. Hemen girme öyle nişan,evlilik olaylarına.
Hayatını yaşa. Bak görüyorsun burda evli olup da mutsuz olan insan çok.
Ne kadar doğru yazmışsın zorla olmaz diye bende o Yüzden vazgeçiyorum zaten zorla güzellik olmaz diye gururum daha fazla zedelenmesin diyeYaani canım kusura bakma da o iş öyle istediğin gibi olmaz. Nişanlanırsın bu sefer de 2 yıl nişanlı mı kalınır. Ailem baskı yapıyor ne zaman evleneceğiz demeye başlarsın gibi. Karşındaki de bu sefer pes eder. Nişandan dönünce daha çok üzülürsün.
Hiçbir şey zorla olmaz. Bırak gitsin. Sen de daha çok gençsin. Hemen girme öyle nişan,evlilik olaylarına.
Hayatını yaşa. Bak görüyorsun burda evli olup da mutsuz olan insan çok.
Çok doğru söylemişsin teşekkürler bende seninle aynı Yoldayım! ZatenBende seninle aynı düşüncedeyim benimde ilişkim 7 aylıktı ve bi kaç gündür kavgalar büyüdü büyüdü bugün tamamen bitirdik. Bende öyle rahat bi kız değilim gece dışarı çıkmasıymış klüp falan anlamam karşımdakininde çıkmamasını isterim. Ki sen orda durum için çağre arayıp üzülürken o gece klübüne gitmiş.. Yerinde olsam bi dk bile durmam eski hayatıyla mutluluklar dilerim. Herşeyden zevkini almış ve artık hayatını sadece seninle yaşayan sana adayan biriyle mutlu olmanı dilerim o kişiden sana hayır yok
Canım benim ailemde senin ki gibiydi sonra donemedim duyuldu diye babam baskı yaptı nisanliliktan da donemedim Keske rahat yetisseydim biraz da donebilseydim benim de yasım seninle aynıydı boşandıktan sonra hic birsey eskisi gibi olmaz boyle ailelerde babamla barışmam iki senemi Aldı. Ondan sonra yanlız yasamaya başladım ve o bar senin bu bar benim gezmedigim yer kalmadı. Bazı kızlara o kadar imreniyorum ki aile Baskısı yok rahatlar genç yasta evlenmek zorunda kalmıyorlar okuyorlar gezip tozuyirlar yasları gelince de evleniyorlar.Ya benim ailem öyle Flört olaylarına sıcak bakan insanlar değil ben zaten hadi bugün evlenelim demiyorum adam gibi gel adını koy 2 sene sonra evlenelim diyorum
Peki Söyler misiniz nası bi anda önüme bakıcam hala Arıyor soruyor her şekilde ulaşıyor bana bunu nasıl engelleyebilirim?27 yaşındayım, nişanlıyım ve hala ama hala evlilikyen korkuyorum. Burda bir sürü konu okuyorum, çevremi gözlemliyorum derken erteledikçe erteliyorum yani. Siz daha 21 yaşındasınız çok güzel çağlar. Bu kadar sorumluluk almadan önce biraz da kendiniz için yaşamak istemez misiniz?
Ayrıca sevgiliniz henüz bir sorumluluk alacak olgunlukta görünmüyor. Evlenseniz bile bütün yükü siz çekecekmişsiniz gibi duruyor. Yazık değil mi size ? Sevgilinizle hayat algınız da ortak değil. O daha çok eğlencesinde hayatın siz de ciddiyetinde ve bu muhtemelen hep böyle olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?