Kızlar yardım edinnn :(

Kumral_Ela

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
95
7
18
İstanbul
Merhaba arkadaşlar bir konuda yardim isticem sizden. İki ay kadar önce smmm için kursa başladim ve sınıfta arka sıramda oturan kiz arkadaşımın yanina bazen bir cocuk geliyo. Sanirim isyerinden arkadasi. O da bizle ayni kursta ama başka sınıfta. Kizla bir iliskisi yok cunku kiz evli cocugu filan var. O konuda rahatim yani. Cocuktan hoslanmaya basladim sempatik biri. Ama nasi tanisirim naparim bilmiyorum. Belki sevgilisi filan var bilemiyorum ama surekli aklimda. :( parmaginda yuzuk filan yok belki nişanli yada evlidir diye baktim ona da. :( sizce ne yapmaliyim. Arka siramdaki kiza durumu solesem mi en azindan hayatinda biri var mi yok mu ogrenirim, kiz iyi biri ama agzı sıkı mıdır ne tepki verir bilemiyorum :( bekleyerek de vakit kaybediyorum kursun bitmesine bir ay bisi kaldi :( uff canım sıkkın lütfen fikir verin yardım edin :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya nasipse isterseniz dünyanın iki farklı noktasında olun yine de bulursunuz birbirinizi. Yani bu işler kısmet sen ne kadar çaba gösterirsen göster olmayacaksa olmayacak aynı şekilde hiç çaba göstermesen bile olacaksa olacaktır. Çevremden de çok gördüm böyle kendini hırpalayanı. Hepsine de dedim gönlünüzü ferah tutun diye. Sana da söyleyim canım sen içini ferah tut bence ve oluruna bırak istersen. Ama ben yapamam böyle dersen eğer kendine uygun çözümler üretebilirsin :)

Ya evet onu sonradan farkettim telden giriyorum bir yanlislik oldu sonrada silemedim konuyu :( nyse yahu kimseye zararim yok ki , bide fikrini yazsaydin sevinirdim ama yine de tsk ler :)

Ya nasipse isterseniz dünyanın iki farklı noktasında olun yine de bulursunuz birbirinizi. Yani bu işler kısmet sen ne kadar çaba gösterirsen göster olmayacaksa olmayacak aynı şekilde hiç çaba göstermesen bile olacaksa olacaktır. Çevremden de çok gördüm böyle kendini hırpalayanı. Hepsine de dedim gönlünüzü ferah tutun diye. Sana da söyleyim canım sen içini ferah tut bence ve oluruna bırak istersen. Ama ben yapamam böyle dersen eğer kendine uygun çözümler üretebilirsin :)

Tsk ederim fikir verdigin icin :) tabi hersey nasip kismet ama o benim ondan hoslandigimin farkinda degil ki. Bir konusma vs de olmuyo. Birlikte bi ortama girsek bir konusma olsa tanisirz vs bi sekilde bi dialog olur ama olmadi hic. :( bakalim bir yolunu bulucam insallah :)

Tsk ederim fikir verdigin icin :) tabi hersey nasip kismet ama o benim ondan hoslandigimin farkinda degil ki. Bir konusma vs de olmuyo. Birlikte bi ortama girsek bir konusma olsa tanisirz vs bi sekilde bi dialog olur ama olmadi hic. :( bakalim bir yolunu bulucam insallah :)

arkandaki kızla muhabbet kur .. bişey sor danış anlat ama direk söyleme bence ... bir iki günde arkadaş olun .. sonrası gelir inşallah... :52::52:

Back
X