- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi HayatSevinceGuzel
-
Mankini giydirip oklavayla bir sağ k*çına bir sol k*çına.......................
Kocam karışmıyor , karışamaz .
Sevgiliye hele hiç laf düşmez , böyle konularda taviz vermeyin lütfen .
Söylesin tabi , ama bende giyme , etme , yapma derse yaparım yani . Söylemek var söylemek var birde .Ben de aslında hoşuna gitmeyen şeyleri söylemesini isterim ama böyle de çok sert davrandı gibi oldu ne diyeceğimi bilemedim bu konuda
Kıyafetime kimseyi karıştırmam size de bu konuda taviz vermemeyi öneririm. Burda durum biraz daha farklı ama siz de rahatsız olmuşsunuz üstünüzdekinden fazla dar diye bunu dile getirmesinde sıkıntı yok ama üslubu önemli
Söylesin tabi , ama bende giyme , etme , yapma derse yaparım yani . Söylemek var söylemek var birde .
Kaç yaşındasınız?
Ya cok üzüldümKızlar erkek arkadaşınız kıyafetlerinize karışır mı?
Biz erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz. Bugün dışardan gelince fotoğraf atmıştım kıyafetimin üst kısmı dardı biraz farkındaydım ama çok kısa bi iş için çıkıp gelmiştim dışarı. Görünce kızdı bidaha böyle dar bi kıyafet giyme diye. Dikkat ederim dedim anlattım hemen gidip geleceğim diye pek önemsemedim diye. Kendisi de görevden gelmişti zaten çok yorgundu uyudu hemencik yarın konuşuruz diye. Huysuzluk yaptı yani birazcık.
Siz napıyorsunuz böyle durumlarda? 
Bakın güzel arkadaşım, daha sevgiliyken kıyafet yüzünden size tavır yapacak kadar kendinde hak görüyorsa bu sizin hatanızdır. Ben 2 yaşındaki oğluma kendi istediğim kıyafeti giydirmekte zorlanıyorum. Taviz her zaman tavizi doğurur, bugün kıyafet olur, yarın makyaj olur, öbür gün başka bir şey. Kişilik haklarımızı en başta kendimiz korumalıyız ve kıyafet seçimi kişisel bir özgürlük olmalıdır bana kalırsa. Bu tarz konularda tavrınızı net ortaya koymalısınız. Kıyafetime "kızdı" derseniz sizin birey oluşunuzun bir önemi kalmaz.24 yaşlarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?