- 21 Ekim 2016
- 1.557
- 1.708
- 133
- 33
- Konu Sahibi HayatSevinceGuzel
-
Benim kocam da böyle tişörtümü pantolonumun içine sokmama bile laf yapar ben sokarım o çıkartır ilk zamanlar çok ağladım sinirden ama alıstım artık Değişmiyolar evde olmadı zamanlar fotoda ister ne giydin diye sanki ben çıplak dolaşıyorum sokaklarda öyle bi muamelesi var çok zorlandım bu zamana kadar şimdi az çok ikna edebiliyorum bişeylere çok değil ama azıcıkkKızlar erkek arkadaşınız kıyafetlerinize karışır mı?
Biz erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz. Bugün dışardan gelince fotoğraf atmıştım kıyafetimin üst kısmı dardı biraz farkındaydım ama çok kısa bi iş için çıkıp gelmiştim dışarı. Görünce kızdı bidaha böyle dar bi kıyafet giyme diye. Dikkat ederim dedim anlattım hemen gidip geleceğim diye pek önemsemedim diye. Kendisi de görevden gelmişti zaten çok yorgundu uyudu hemencik yarın konuşuruz diye. Huysuzluk yaptı yani birazcık.
Siz napıyorsunuz böyle durumlarda? 
Bir erkek ugruna kendinizden taviz vermeyin
Ne istiyorsaniz , nasil istiyorsaniz oyle giyiyin
Belli ki yasiniz cok kucuk , kendinizden taviz vermemeyi ogrenmenizi tavsiye ederim
Bugün bir arkadaşım ve kardeşiyle karşılaştım, bir yerde oturup bir kahve içelim dedik, kardeşi 23 yaşında, erkek arkadaşım kafede oturmamdan hoşlanmıyor siz gidin ben eve geçiyorum dedi
Evliyken belli bir ölçüde olabilir de oda belli bir ölçü sadece, sevgiliyken kıyafet yada başka birşey için erkek arkadaşınızın hoşlanması yada hoşlanmasını üzerine kendinizden taviz vermeyin. Sizi herşeyinizle olduğu gibi kabul etmesi çok önemli.
Benim kocam da böyle tişörtümü pantolonumun içine sokmama bile laf yapar ben sokarım o çıkartır ilk zamanlar çok ağladım sinirden ama alıstım artık Değişmiyolar evde olmadı zamanlar fotoda ister ne giydin diye sanki ben çıplak dolaşıyorum sokaklarda öyle bi muamelesi var çok zorlandım bu zamana kadar şimdi az çok ikna edebiliyorum bişeylere çok değil ama azıcıkk
"Dikkat ederim" mi?
Bence sen bu saatten sonra bu konuda dert yanma. Zira bu konuda karar merci sevgilin, uygulayan sen olacaksın..
Ben senin skinny giymene karışmıyorsam sende benim elbiseme karışamazsın faik diyip resti çekin
Burası fikir almak için değil mi?Bundan sonra dikkat et o zaman. İnsanin sinirini bozmaya konu aciyorsunuz galiba
Bana noluyorsa...
Ailemin onay verdiği hiçbir şeye erkek arkadaşlarım karışamadı, izin vermedim.
Evliyim,kocam elbette frenliyor bazı kıyafetlerimi ancak “gencim şimdi giymeyeceğim ne zaman giyeceğim? Giydiğimi taşıyıp ona göre hareket edebiliyorum.” şeklinde konuştuğum için sert bir tepki asla vermiyor orta noktada buluşuyoruz.
Şimdiden ipleri verirseniz eline sonrasında çok başınız ağrır.
Burası fikir almak için değil mi?
Ne fikri istiyorsun mesela? Sevgilin giyme demiş sende ,"tmm dikkat ederim" demissin. Sonra triplenmiş uyumuş. Biz napiyor muşuz bu durumda? Sanki dinleyeceksin.
Özür ustune özür dileyip bu kiyafet hatalarimizi affettirip bir daha yapmiyoruz.
Nerede ne giyinecegime kendim karar verebilirim.
Ha benim giyim tarzim x bi erkege uymuyor olabilir ona da saygim var. Kendine uyan tarz birini bulur o da mutlu mesut olur. Ama ahlak bekcisi gibi basima dikilmesine izin vermem.
Heleki bana bir kere esim abim veya babam karismamis, sevgilinin karismasi cok yersiz geliyor.
Ben yukarıda yazdım ki farkındaydım ben de dar olduğunun o yüzden ben de kötü hissetmiştim biraz. Ama gyip çıktım anlık olarak. Konu burdan çıktı. Ben de zaten bu konuda bana baskı uzatmasın konu tekrar açılırsa nasıl yaklaşayım diye açtım konu. Özür filan yok yani
Doğru söylüyosunuz. Ben de dikkat ederim hep buna. Kendimde rahatsızdım biraz da o an öyle gelişti. Giydim çıktım. Normalde karışacak bir durum olmaz bizde istediğim şeyleri giyerim. Göze batmaz. İlk kez böyle olunca sormak istedim
Hemen kk gelip burdaki tatlı bayanlara soruyorum onlar napıyosa bende onu yapıyorum.... Adam konuşuruz demiş panik yok sanki saydı sövdü kıyafetlerini parçaları terketti gitti bi dur bakalım ne konuşacakKızlar erkek arkadaşınız kıyafetlerinize karışır mı?
Biz erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz. Bugün dışardan gelince fotoğraf atmıştım kıyafetimin üst kısmı dardı biraz farkındaydım ama çok kısa bi iş için çıkıp gelmiştim dışarı. Görünce kızdı bidaha böyle dar bi kıyafet giyme diye. Dikkat ederim dedim anlattım hemen gidip geleceğim diye pek önemsemedim diye. Kendisi de görevden gelmişti zaten çok yorgundu uyudu hemencik yarın konuşuruz diye. Huysuzluk yaptı yani birazcık.
Siz napıyorsunuz böyle durumlarda? 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?