Kızlar yardım! Erkek arkadaşımla kıyafet sorunu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kocam da böyle tişörtümü pantolonumun içine sokmama bile laf yapar ben sokarım o çıkartır ilk zamanlar çok ağladım sinirden ama alıstım artık Değişmiyolar evde olmadı zamanlar fotoda ister ne giydin diye sanki ben çıplak dolaşıyorum sokaklarda öyle bi muamelesi var çok zorlandım bu zamana kadar şimdi az çok ikna edebiliyorum bişeylere çok değil ama azıcıkk

Bugün bir arkadaşım ve kardeşiyle karşılaştım, bir yerde oturup bir kahve içelim dedik, kardeşi 23 yaşında, erkek arkadaşım kafede oturmamdan hoşlanmıyor siz gidin ben eve geçiyorum dedi

Evliyken belli bir ölçüde olabilir de oda belli bir ölçü sadece, sevgiliyken kıyafet yada başka birşey için erkek arkadaşınızın hoşlanması yada hoşlanmasını üzerine kendinizden taviz vermeyin. Sizi herşeyinizle olduğu gibi kabul etmesi çok önemli.

Bir erkek ugruna kendinizden taviz vermeyin
Ne istiyorsaniz , nasil istiyorsaniz oyle giyiyin
Belli ki yasiniz cok kucuk , kendinizden taviz vermemeyi ogrenmenizi tavsiye ederim

Aslında konunun çok uzamasını istemedim. Zaten normalde kıyafetlerime dikkat ederim laf bırakmam. İlk defa böyle oldu. Ben de üste çıkmak istemedim o yüzden. Konuyu erkek arkadaşım uzatırsa o zmn diyeceğimi biliyorum tabi de Sizlere sormak istedim teşekkür ederim

Haklısınız... Tabiki o kadar değil,

Benim sevgilim de öyle.. Aslında der sen zaten biliyorsun nerde ne giyeceğini diyee ama merak eder sormadan edemez.

Ailemin onay verdiği hiçbir şeye erkek arkadaşlarım karışamadı, izin vermedim.
Evliyim,kocam elbette frenliyor bazı kıyafetlerimi ancak “gencim şimdi giymeyeceğim ne zaman giyeceğim? Giydiğimi taşıyıp ona göre hareket edebiliyorum.” şeklinde konuştuğum için sert bir tepki asla vermiyor orta noktada buluşuyoruz.

Şimdiden ipleri verirseniz eline sonrasında çok başınız ağrır.

Doğru söylüyosunuz. Ben de dikkat ederim hep buna. Kendimde rahatsızdım biraz da o an öyle gelişti. Giydim çıktım. Normalde karışacak bir durum olmaz bizde istediğim şeyleri giyerim. Göze batmaz. İlk kez böyle olunca sormak istedim

Hayatimda bir kere sevgilim bana 'yalniz egilince icin gözüküyor' demisti.
ben de ona ciddi ciddi bakip 'yaa oyle mi? Ben salak oldugum icin alirken ve giyerken farkedememistim. Tesekkur ederim' demistim.
Kimin ne haddine ya? Annem bazen laf soyler,beni doguran buyuten kadin. Ona bile uyuz olurken elin ogluna ne?

Ben yukarıda yazdım ki farkındaydım ben de dar olduğunun o yüzden ben de kötü hissetmiştim biraz. Ama gyip çıktım anlık olarak. Konu burdan çıktı. Ben de zaten bu konuda bana baskı uzatmasın konu tekrar açılırsa nasıl yaklaşayım diye açtım konu. Özür filan yok yani

Teşekkür ederim

Normalde giymedigin, giyerken kendinin bile rahatsiz oldugun kiyafetler dolabinda ne yapiyor mesela? O fotografi atma sebebin %90 sevgilin istemistir disardan geldiginde ne giydigini gormek icin sen de attin. Madem sevgilinin huyunu biliyorsun, kendin de cok dikkat ediyorsun ve bu kadar dert olacak fotografi ne amacla atiyorsun, atarken aklin nerede oluyor?

Dikkat ederim dedikten sonra alti ustu bir kiyafetin konusu neden ikinci defa acilsin ve buna ne tepki verilir cidden bilmiyorum. Sen ozur dile yinede baska turlu kurtarmaz gibi.

Dikkat ederim demeseniz daha iyi olurmuş aslında ama olsun müsait bir zamanda oturup konuşursunuz bu konuyu hallolur. Kıyafet konusundaki kıskançlık fazla aşktan değil inanın manyaklıktan bana göre.

Hemen kk gelip burdaki tatlı bayanlara soruyorum onlar napıyosa bende onu yapıyorum.... Adam konuşuruz demiş panik yok sanki saydı sövdü kıyafetlerini parçaları terketti gitti bi dur bakalım ne konuşacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…