Kızlar yardım! Erkek arkadaşımla kıyafet sorunu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dikkat ederim demeseniz daha iyi olurmuş aslında ama olsun müsait bir zamanda oturup konuşursunuz bu konuyu hallolur. Kıyafet konusundaki kıskançlık fazla aşktan değil inanın manyaklıktan bana göre.

evet çok haklısınız. Aynen öyle yapacağım bu konunun yeri gelince toparlarım artık ben de.. çok teşekkür ederim.

bakayım eğer haksız yere öyle yaparsa ben de vermem hiç taviz.. burda haklılık payı vardı da birazcıkk sertti.. teşekkür ederim :)

Ya allah aşkına bu kadar mı basiretsizsiniz? Yaşınız kaç? Böyle konuları okuyunca kızsam mı üzülsem mi ne yapsam bilemiyorum. Sizin aklınız fikriniz yokmu giyinmek için başkasından destur alıyorsunuz? Böyle adamları niye başınızdan def etmiyorsunuz anlamıyorum. Bu yaşıma kadar ne anam ne babam karıştı şimdi de kocam karışmıyor. Benim edebim adabım aklım fikrim nerde ne giyebileceğime karar verebilmeye yetiyor ve eşimde buna saygı duyuyor. Size saygı duyan adamları sevin sonra evlenip nişanlanıp buraya konu açıyorsunuz kocam beni anasına ezdirdi kocam bana şunu yapıyor bunu yapıyor diye. Yahu balık baştan kokar. Sizin en basit özgürlüğünüZe bile karışıp saygı duymayan adam size niye saygı duysun?

Bir erkek ugruna kendinizden taviz vermeyin
Ne istiyorsaniz , nasil istiyorsaniz oyle giyiyin
Belli ki yasiniz cok kucuk , kendinizden taviz vermemeyi ogrenmenizi tavsiye ederim

teşekkür ederim. Ben de taviz veren taraf olmak hiiç istemem. Çok küçk değilim aslında ama bazen fedakarlıkta ileri gidiyor olabiliriim. sormak istedim o yüzden

bence çiftlerin birbirine hoşuna gitmeyen şeylerde uyarması kadar doğal bişey yok. bunun ne olduğu da önemli tabi. ben burda yerken içerken gezerken tozarken sevgilimden izin alıyorum o izn vermezse yapmam demiyorum. Böyle bi sorun oldu ben de demekki rahatsız oldum soruyorum.

Bunlar sizi hiç ilgilendirmez. Yinede teşekkürler.

5 senelik evliyim benim eşim de karışmaz kıyafete. Kendine yada yanındaki hanıma güvenmeyen erkekler yapıyor bunu. Karıştırmayın bir sonraki aşamada daha da ileri götürür işi.

Böyle durumlara meydan vermiyoruz. Yerine, ortamına göre kendi zevkimizle giyiniyoruz. Beğenen gelsin.

Ben de zaten nasıl davranayım bu konuda diye fsrkındaysanız ?

Kararlı ve dirayetli davranacaksınız. Siz kendinizi korumaktan aciz misiniz ki uyarılmaya ihtiyacınız var? Ya da kendinizi bile iste mi teşhir(!) ettiğinizi düşünüyor beyefendi de sizi uyarma gereği duyuyor? Yoksa size güvenmiyor mu? Siz gerektiği yerde ne giymesi gerektiğini bilecek kapasite ve olgunluktasınız. Kimsenin aklına ihtiyacınız yok.

İşte aynen bunları söyleyeceksiniz.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama çiftlerin birbirinde rahatsız olabileceği konular karakteristik konular olabilir en fazla. Bu yaşına kadar kendi hür iradenle kararlarınla düzgünce gelebildin mi? Yani şurda konu açabiliyorsan cevabı evet. Bu saatten sonra hayatına eş adayı alabileceğin bir insanda senin yaşına yaşanmışlıklarına hayat tarzına saygı duyup kabullenmeli. Mutsuz evlilik yoktur birbirine uyumsuz saygı duymayan birbirinin hayatına müdahale edip zindan eden eşler vardır bunu unutma. Şimdi sana bunu giyme demesi sevimli geliyor ama bu kıskançlık değil! Hastalıklı bir ruh hali. Kişisel ve mental gelişimini tamamlamış bir adam sevgilisine ve eşine sadece saygı duyar. Taviz tavizi doğurur bugün kıyafetine karışıp seni sindiren adam yarın birçok konuda sindirir hele evlenirseni ohoooo zaten kuş kafese girdi mantığı ile sana layık olduğunu düşündüğü şartlar ve kurallar atında bir hapis hayatından farksız yaşarsın inan bana bu bir tecrübe ve abla nasihatı...

He bu arada hep söylerim, etraftaki kadınlara hastalıklı bir zihniyetle bakan erkeklerin aklına gelir genelde bu “hastalıklı” düşünceler.

Böyle durumlara meydan vermiyoruz. Yerine, ortamına göre kendi zevkimizle giyiniyoruz. Beğenen gelsin.

Ahh canım öyle zaten , burda biraz durum farklı ben de hiç yapmadığım birşeyi yapınca ilk kez aramızda oldu bu. Her ortama uygun giyerim kendim zaten dar vs giymeyi sevmiyorum bakınca sonra benimde çok hoşuma gitmemişti. Ondan sordum. Tabiki bundan sonrada kıyafet konusunda böyle sorun olursa haksız yere o zmn biliyorum yapacağımı. Teşekkür ederim

Teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…