kızlar yardım et parçası gibi birşey geldi.......

bulut83

YaHalıkYabariYaMusavvir
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
3.300
2
116
42
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben 2 aya yakındır adet görmüyordum ilk defa böyle olmuştu. farlutal kullandım bu gün oldum. az önce wc ye çıkınca pedimde et parçası gibi bir şey gördüm çok korktum 10 gün önce kanda baktırmıştım gebelik yoktu.
bu neydi anlayamadım gebelikmi vardı fark edemedik düştü yoksa kist filanmı vardı o düştü nedesiniz kızlarrrrrrr

canım ben de nadir adet görürüm. bir kaç ayın ardından adet olduğumda hem çok yoğun kanamam olur hem de böyle pıhtılar düşer. hiç düşük yaptın mı bilmiyorum ama düşük daha ağrılı ve daha çok kanamalı bişey.

yok canım hiç düşük yapmadım ağrım yok sadece onu görünce korktum hiç önce böyle şeyle karşılaşmadım belkide kist vardı o geldi

Arkadaşım düşük ağrılı bi şekilde düşermiş
sen çok ağrı çekmediysen endişelenme hem gebelik olsa
kanda çıkardı diye düşünüyorum ben

eğer kist oluşmuş kendiliğinden rahimden atıldıysa şükür olsun diyecem birde kist aldırmaylamı uğraşacaktım inşallah rahim temizlenmiş olur gerçi rahimde bir problemim yoktu doktorların gözünden kaçan kistse rahim temizlenmiş olur bu ay büyük çalışmayla bebişime kavuşurum en kısa zamanda inşallah hayırlısıyla bütün isteyenler aminnnnnnnn

bulutcum merak etme canım. bir kez bende de olmuştu daha o zaman çocuk düşünmüyorduk eşimle. doktorumu aradım kanda gebelik bakalım düşük olabilir mi dedi baktık birşey yoktu.
arada olabiliyor diyorum. 2 ay adet görmediğin için rahmin içi kalınlaştı tabi iyice o sökülüyordur canım korkacak birşey yok.

eğer ağrın, kanaman artar daha fazla parça gelirse bir ara doktorunu danışmakta o zaman fayda olabilir

kızlar hepinize teşekkürler. insan ister istemez telaşlanıyor korkuyor bu gece rüyamda çok çok tatlı yedim çeşit çeşit baktım tabire hastalıktan kurtılmak sevinçli haber almak müjde gibi tabirleniyordu
inşallah bu adetim son olur birdahaki ay güzel haberleri alırım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

ay kızlar dün adet görünce nasıl sevindim hem gülüyorum hem de aklıma gelmezdi diyorum arkadaşıma bir gün adet göreceğime bu kadar sevineceğim hep ay sonunu beklerdim adet görmeyeyim de günüm geçsin niye gebelik oluşsun diye şunu anladım rahat olacaksın hiç bir belirti gebelik belirtisi değil hepsi farklı başkaları şöyle belirti yaşadı bende niye yok bundan sonra rahat olacam günün geçse dahi gebelik olmaya biliyormuş adet görsen de gebelik varmış işte böyle düzen .....

geçmiş olsunnn ama ben senin yerinde olsam doktora gözükürüm
olay kistse en azından rahmin tam temizlenmişse bilsen iyi olur

gebelik olsa kanda cikardi canim..o dusen parca sanirim 2 ay adet olamamandan kaynaklanan kan pirtisi kan disari atilamayinca rahimde bu sekilde pihti haline donusurmus..arkadasimada olmustu ustelik o bekar kizdi..hastaneye goturdu inceleme yaptilar o parcaya hicbisey cikmemis rahimde biriken kan o hale gelmis..

pınarcım ben kendi kendime diyorum ...
arkadaşların dediği gibide olabilir 2 aydır adet görmüyorum ondan kaynaklana bilir belki....

canim benim kafani karistirma bencede olsa kanda cikardi bazen pihti olabilirmis arada benimde oluyor oyle

asciğim tekrar armıza hoş geldin tatilin güzel geçmiştir inşallah ben bu sene hiç tatil yapamadım bütün yazı evde geçirdim .inşallah seneye yaza tatile bebişimle beraber çıkmak kısmet olur inşallah

canım o pıhtı bendede genelde geliyo adetimin 2. günü yani ağrılarımın başladığı gün bence kistle alakası varmı bilmem yeni tüp bebek yaptırdım kist olsa bana derdi doktorum öyle bişey demedi ama sen yine doktorunla bi konuş için rahat etsin

arkadaşlar merhabalar.....
dün size anlattıklarım ve şüphelendiklerim doğruymuş bebek oluşuyormuş daha sonra da tutunamıyormuş ....
son 2,3 aydır kızlar hissediyorum biraz hislerim kuvvetlidir bebiş oluşuyor ama sonradan tutunamıyor hep içime doğuyor öyle sanıyorum....
inşallah bu sefer bebişim bana geleceğini müjdeler hayırlısıyla kavuşurum bebeğime hepimiz arkadaşlar inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

arkadaşlar merhabalar.....
dün size anlattıklarım ve şüphelendiklerim doğruymuş bebek oluşuyormuş daha sonra da tutunamıyormuş ....
son 2,3 aydır kızlar hissediyorum biraz hislerim kuvvetlidir bebiş oluşuyor ama sonradan tutunamıyor hep içime doğuyor öyle sanıyorum....
inşallah bu sefer bebişim bana geleceğini müjdeler hayırlısıyla kavuşurum bebeğime hepimiz arkadaşlar inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım inşallah bebişlerimize kavuşuruz bendende adet olunca bazı aylar düşüyodu bende kan pıhtılaşıyo içerde sanıyodum demek onlar bebişlermiş bende yeni öğrendim canım bebek oluyo ama tutunamıyo nedeni ne acaba bizimkisi sebepsiz diyo hep doktorlar ben apandisit ameliyatı geçirmiştim acaba onun bi etkisi oluyomudurki anlamadım biraz zorlu geçmişti ameliyatım rabbim ol desin yeterki olacağına inanıyorum birgün anne olacağım hiç ummadığım bir zamanda rabbim yollayacak meleklerimizi inşallah

Back
X