Çıkmadı daha yahu. Sağlık sigortam vardı aslında keşke özele gitseydimKuzum çıktımı
Aa geç çıkar devlette kuzum. Erken gebelik testi yaptın mı tekrardanÇıkmadı daha yahu. Sağlık sigortam vardı aslında keşke özele gitseydim
Çıkmadı daha yahu. Sağlık sigortam vardı aslında keşke özele gitseydimKuzum çıktımı
I ıhh yapmadım. İnatla kan sonucunu bekliyorum :)Aa geç çıkar devlette kuzum. Erken gebelik testi yaptın mı tekrardan
Bizde bekliyoruz:) belirtilerin varmıydı canımI ıhh yapmadım. İnatla kan sonucunu bekliyorum :)
Sadece bir kaç gün önce iki gün süren hafif baş dönmem oldu. Sonra geçti. Adet olucam belki ondandır dedim ama bekliyorum bekliyorum olamıyorum :) sonra test bari yapayım dedim böyle çıktı işte.Bizde bekliyoruz:) belirtilerin varmıydı canım
İnşallah bebek vardır kuzumm benimSadece bir kaç gün önce iki gün süren hafif baş dönmem oldu. Sonra geçti. Adet olucam belki ondandır dedim ama bekliyorum bekliyorum olamıyorum :) sonra test bari yapayım dedim böyle çıktı işte.
İnşallah canımmmİnşallah bebek vardır kuzumm benim
Beklemedeyim ve dua ediyorumİnşallah canımmm
Canımsın. Ya bu arada e nabıza düşmüyor mu sonuçlar. Doktor pazartesi sabah çıkar sonucunuz dedi bana. Ben önemsemedim nasılsa e nabıza düşer diye. Saat 10 da verdim kanı hala yok sonuçBeklemedeyim ve dua ediyorum
Araya haftasonu girdi kuzum ya düşedebilir düşmeyedebilir. Sen bence gidip bir erken gebelik testi al ya da özelde tekrar ver canım.Canımsın. Ya bu arada e nabıza düşmüyor mu sonuçlar. Doktor pazartesi sabah çıkar sonucunuz dedi bana. Ben önemsemedim nasılsa e nabıza düşer diye. Saat 10 da verdim kanı hala yok sonuç
Düşer daha yetişir ya cuma günü vermiştim bende 11 de falan o bile yetişti gerçi negatifti ama olsunCanımsın. Ya bu arada e nabıza düşmüyor mu sonuçlar. Doktor pazartesi sabah çıkar sonucunuz dedi bana. Ben önemsemedim nasılsa e nabıza düşer diye. Saat 10 da verdim kanı hala yok sonuç
Akşama kayınvalidemler geliyor yemeğe. Annemde bende. Dedim ki varsa ve akşama yetişirse sürpriz yaparım. Düşmezse yarın özelde vereyim bari. Erken gebelik hiç yapmadım. Güvenilir çıkıyor mu çıkıp alsam mı acaba?Araya haftasonu girdi kuzum ya düşedebilir düşmeyedebilir. Sen bence gidip bir erken gebelik testi al ya da özelde tekrar ver canım.
Yoktan ziyade sahte çizgi çıkarabiliyorBence buna yok demek pek akil kari degil basbaya 2. Cizgi var yanisenelerdir test yapan biri olarak her markayi denedim hic birinde yalanci 2.cizgi gormedim tabi baska bir test daha yapmakta ve kan vermekte fayda var elbette
Olsun üzülmek yok. Yine deneyeceğiz yine deneyeceğiz :) her şey Allahtan. Ben bu ay tüp bebeğe başlayacaktım adet olunca. Bak sekiz gün geçti daha olmadım. Belki hamileyim ya da değilim bilmiyorum ama Allah yazdıysa olucak hepimizinDüşer daha yetişir ya cuma günü vermiştim bende 11 de falan o bile yetişti gerçi negatifti ama olsun
Aa aynı benimkide böyle.Yoktan ziyade sahte çizgi çıkarabiliyorKonu sahibi inşallah hamiledir ama geçen ay testim bu şekilde çıkmıştı hamile değildim
Kuzum daha net çıkarıyor ya aklında kalmasın soru işareti ama bak kandada pozitif olsa bile söylemedi daha şimdilik ailelere. Nazar göz herşey olur dillenmesin canım benimAkşama kayınvalidemler geliyor yemeğe. Annemde bende. Dedim ki varsa ve akşama yetişirse sürpriz yaparım. Düşmezse yarın özelde vereyim bari. Erken gebelik hiç yapmadım. Güvenilir çıkıyor mu çıkıp alsam mı acaba?
Benimde br kere böyle çıkmıştı gebe değildim. Ah bu testlerYoktan ziyade sahte çizgi çıkarabiliyorKonu sahibi inşallah hamiledir ama geçen ay testim bu şekilde çıkmıştı hamile değildim
Cnm bende daha adet olmadım bugün adet günüm bekliyorum bklm adete 1hafta varken verdim ve kahverengi lekelenmem oldu umutluyum daha bklm ne olur bilemem erken gebelik testi vermiştim onun gelmesini bekliyorum Kargo'dan inşallah vardır :)Olsun üzülmek yok. Yine deneyeceğiz yine deneyeceğiz :) her şey Allahtan. Ben bu ay tüp bebeğe başlayacaktım adet olunca. Bak sekiz gün geçti daha olmadım. Belki hamileyim ya da değilim bilmiyorum ama Allah yazdıysa olucak hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?