Kızlar yardım gebelik testi🙏

Yoktan ziyade sahte çizgi çıkarabiliyor Konu sahibi inşallah hamiledir ama geçen ay testim bu şekilde çıkmıştı hamile değildim
Rabbim kucaklarımızı hayırlı sağlıklı evlatlarımızla doldursun inşallaaahh, adet gecikmeniz olduğu için mi test vermiştniz geçen ay

Ay aynıyııııııızzzzz adet günüm bugün henüz olmadım ve 1 hafta önce lekelenmem oldu, şeffaf beyaz akıntım da var, ve bu ay rahim filmi çekinmiştim :) çok sevindim yorumunu görünce neden bilmiyorum. İnşallah gebeyizdiiir

İnşallah bende bekliyorum yaa haberleşelim mutlaka inşallah güzel haberle geliriz bende çok sevindim yorumu görünce cnm

Lekelenmem oldu hem kırmızı hem kahverengi çok umutluydum bu ay ama olmadı nasip değilmiş demek ki devam eden arkadaşlara başarılar dilerim inşallah allahım hepinizin gönlüne göre versin adetim bi gün geçti olsaydı belli olurdu ama testim negatif pes ediyorum artık yoruldum

Eklentiler

• IMG_20231014_124130.webp
    38 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20231014_124130.webp
    38 KB · Görüntüleme: 32
Bende bu sabah adet oldum tüp bebek beni bekler.. Rabbim hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin

Allahtan ümit kesilmez balım, Rabbimin her şeye gücü yeeter, üzülmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…