Yaa öyle mi yapayım. Tamam söylemeyim varsa eğer.Kuzum daha net çıkarıyor ya aklında kalmasın soru işareti ama bak kandada pozitif olsa bile söylemedi daha şimdilik ailelere. Nazar göz herşey olur dillenmesin canım benim
Maalesef pazartesi düşüyor çoğu yerCanımsın. Ya bu arada e nabıza düşmüyor mu sonuçlar. Doktor pazartesi sabah çıkar sonucunuz dedi bana. Ben önemsemedim nasılsa e nabıza düşer diye. Saat 10 da verdim kanı hala yok sonuç
DemeeeeBenimde br kere böyle çıkmıştı gebe değildim. Ah bu testler
Söyleme canım bi kese görülsün kalp atışı duyulsun ondan sonra önce yakınlar sonra akrabalar. Sen bilirsn ama bence gerek yokYaa öyle mi yapayım. Tamam söylemeyim varsa eğer.
O günden sonra test yapmıyorum. Erken gebelik yoksa bembeyaz çıkarıyorDemeeee
Çıkıp alıyım bari napıyım. Ay eczanelerde gereksiz pahalı satıyorlar şu testleri. İnternetten almak hiç aklıma gelmedi. Sabah akşam farkediyor mu acaba erken gebelik testinde?Maalesef pazartesi düşüyor çoğu yerkeşke testte alsaydın erken
Sıvı almamak gerekiyor 2 saat falan sanırm canımÇıkıp alıyım bari napıyım. Ay eczanelerde gereksiz pahalı satıyorlar şu testleri. İnternetten almak hiç aklıma gelmedi. Sabah akşam farkediyor mu acaba erken gebelik testinde?
Aldım geldim testi. Bekleyeceğim iki saat sonra yapacağım haber veririmSıvı almamak gerekiyor 2 saat falan sanırm canım
Hayırlısı olsun inşallahAa aynı benimkide böyle.
Erken gebelik aldım buradan bir arkadaş iki saat sıvı alımına dikkat et demişti onu bekliyorum. Varsa çıkar heralde. Predictor early aldım testi.Aile sagligi merkezinde ayni gunde cikmiyo malesef sonuc devlet hastanesinde simdiye cikardi ama sonuc hadi hayirlisi benden merakla bekliyorm
Aynen çıkar bence deErken gebelik aldım buradan bir arkadaş iki saat sıvı alımına dikkat et demişti onu bekliyorum. Varsa çıkar heralde. Predictor early aldım testi.
7 gün geciktiyseniz her türlü çıkar benceErken gebelik aldım buradan bir arkadaş iki saat sıvı alımına dikkat et demişti onu bekliyorum. Varsa çıkar heralde. Predictor early aldım testi.
Kan sonucu cikti mi canimYaptım kızlar. Tek çizgi
Diğer artımed test çok fazla kadını umutlandırdı bu ayYaptım kızlar. Tek çizgi
Yok çıkmadı henüz. Ama yoktur onda da bir şeyKan sonucu cikti mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?