Kızlar yardım gebelik testi🙏

Canımsın. Ya bu arada e nabıza düşmüyor mu sonuçlar. Doktor pazartesi sabah çıkar sonucunuz dedi bana. Ben önemsemedim nasılsa e nabıza düşer diye. Saat 10 da verdim kanı hala yok sonuç
Maalesef pazartesi düşüyor çoğu yer keşke testte alsaydın erken

Maalesef pazartesi düşüyor çoğu yer keşke testte alsaydın erken
Çıkıp alıyım bari napıyım. Ay eczanelerde gereksiz pahalı satıyorlar şu testleri. İnternetten almak hiç aklıma gelmedi. Sabah akşam farkediyor mu acaba erken gebelik testinde?

Çıkıp alıyım bari napıyım. Ay eczanelerde gereksiz pahalı satıyorlar şu testleri. İnternetten almak hiç aklıma gelmedi. Sabah akşam farkediyor mu acaba erken gebelik testinde?
Sıvı almamak gerekiyor 2 saat falan sanırm canım

Aile sagligi merkezinde ayni gunde cikmiyo malesef sonuc devlet hastanesinde simdiye cikardi ama sonuc hadi hayirlisi benden merakla bekliyorm

Kızlar yardımcı olurmusunuz lütfen, şimdi ben 25 eylül regl oldum 5 gün sürdü ve bitti, bu ay ki günleri değerlendirdik ve benim 2 gündür regl sancı sı geliyor ve beyaz süt gibi akıntım oldu, sizce nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…