Kızlar yardım, hamile kaldigimi gorumceme nasıl diyebilirim !!!

Bence soylemeyin transfer olsun ondan sonra evlerine gitsinler 15 gun sonra falan telefonda abla ben hamileymisim ya ay sastik kaldik siz varken hamileymisim bugun gittik doktor soledi falan de.yeni duymus gibi yap sonra guzel dileklerinide yaninda belirt.ben 1.5 yillik evliyim eltimin 8 yildir olmuyodu bende cok skldm nasil solucem diyd ama soledm ama kurtajla sonuclandi ne yazikki ve simsi onun tup bebegi tuttu masallah suan hamile:) nolcagimiz belli degilki bazen diyorum acaba ilk benim oldu o uzuldu diyemi Allah onu aldi benden dyorum tovbe ya.suan onun var benim yok iste napcan hayat işte. O da diyodu sizin icin sevindim ama her hamile olani duyunca uzulyom diye aglamista duydym bunlari ama benim yavrumun sucu neydi ki.biz naptikki. Allah bole yazmis bisey diyememde Allah herkese hayirli saglikli evlat versin s8mdi ayni durumda ben ve onun herseyini kosuyorum bisey olunca uzulyorm ben gibi olmasini istemyorum cunku Allah herkesin kucagini doldursun cok zor oluyor

Zaten çok erken bir dönemdesin böyle hassas bir mevzu olmasaydı bile yakınları söylemek için daha çok erken çünküAllah muhafaza kayıpların yüzde 80i ilk üç aylık dönemde oluyo rahatsız olduğun için yattığını evi toparlayamadigini söyleyebilirsiniz illa hamileyim demek zorunda değilsiniz eğer çok alınan hassas bir zamandaysa en azından bu tedavi sürecinde bilmemesi daha iyi olur bence Allah görümcenizede inş en kisa zamanda nasip eder bu arada sizide tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin

Ben önce annemlere söyledim aile içine söylerken herkesin ayrı ayrı videosunu çektim çok gugüzve eglenceli oldu duygularım ve duyguları harikaydı tüm dünyaya ise kalp atışını duyunca paylaştım tavsiye ederim

Eğer üzüleceğini düşünüyorsanız hemen söylemeyin. Sonra da kv falan söylesin. Çok bi samimiyetiniz yoksa direk sizin söylemenize gerek zaten

Haklısın. Canım ki bence de böyle olmalı, da ama sorun su ki kendisi hamilelik haberi almak istemiyorum, mevlutlere gitmek istemiyorum diyordu, inanılmaz derecede canını sıkıyor bu nedenle kendini eve kapıyor bunları dedikten sonra da benim söylemem tuhaf olcak iste, bundan sıkıldm
Henüz belli olmuyordur hamile olduğunuz. 5 haftalıkmışsınız,söylemeyebilirsiniz şu an.
Sonradan söylerken geç öğrendik diyebilirsiniz sorun olmaz.

Tedavisi bitince söyle
İnşallah hamile kalır o da
Geç anlamış gibi davranırsın

Kıskanmaz ama içi burkulur bende 4 yıllık evliyim öncesinde hiç çocuk düşünmedim şimdi 10 aydır olmuyor çok gebelik haberi aldım ta ki geçen ay duyduğum haber beni yıktı kıskanma değil inan yasadiklarima fedakarliklsrima ağladım zamanın da imkansızlıklar yüzünden düşünmedim eve destek olmak için erteledim şimdi de olmuyor
Bence şimdilik söylemeyin 15 gün sonra falan telefon da dersiniz çok sevinse bile hıçkıra hıçkıra ağlayabilir

İnşallah o da hamile kalır canım , hayırlı olsun hamileliğin sağlıklı sıhhatli büyüsün inşallah :)

Arkadaslar, cok hassas bir konu umarim anlatabilirim: bu ay ben sürpriz bir şekilde hamile kaldım, bizde istiyorduk aslında ama biz en az 6 ay sonra olur gibi düşünüp hesap ediyorduk. Bu sırada ise geçen ay görümcem tüp bebek tedavisi için eşiyle memleketten bize geldiler, yumurta toplama için yeniden geleceklerdi, demin arayıp akşam ordayız dediler.Ne zaman geleceklerini önceden söylemeyip belli degil demişlerdi , az once arayıp akşam uçak bileti aldık gece ordayız diyince şaştım kaldım.
Bende yatak döşek yatıyorum grip gibi birşey geciriyorum, doktora gittim iyice dinlen hamilelikten olabilir dedi.
Ve, Sorun şu ki, gorumcemin beş yıldır çocukları olmuyor nedensiz, ve bu durum çok hassas , çok çekiniyorum hamile kaldım demeye, çünkü kendisi çokk fazla üzülen biri haliyle , ben bile kendimden cok ona dua ederdim Allahim nasip et tedaviye bile gerek kalmadan bebikleri olsun diye.
Benim elimde de birşey yok ama daha geçen ay bizde daha korunmayı bırakmadık ilerde bırakırız vs. Diye demiştim ona. Şimdi hamilelik haberi vermek çok tuhaf olacak.Kendisini kötü hissetsin istemiyorum çünkü gerçekten Allah'ın takdiriymis bu isler. Bize bile sürpriz oldu hemen tutmasi
Evde heryer heryerde hasta yatiyorum, esimde işte olcak gece, ne yapacağımı bilemiyorum:KK43:(
bence bu düşünceniz çok daha kırıcı... söyleseniz ne düşüneceğini sanıyorsunuz sizin adınıza sevinmek yerine hassasım ben onun oldu benim niye olmuyor diye üzülücek mi, kıskançlık triplerine mi girecek. bu benim 5. gebeliğim bunun öncesinde 4 kaybım var. benim eltim hamile kaldığında ilk bana söyledi, cinsiyetini öğrendi yine ilk aradığı bendim... eğer benden saklasaydı ne kadar hassas düşünürse düşünsün ben öcümüyüm diye çok kızardım... çok daha kırılırdım... bir arkadaşım hamile kaldı hatta doğum yaptı ve ben çok sonra başkalarından öğrendim... hamilelik sürecinde de hiç görüşmemiştik... çok ama çok alınmıştım... şuan hamileyim ve ölü doğum yapan bir arkadaşım ve 6 kayıp yaşayan başka bir arkadaşıma ilk müjdeyi verdim benim için çok sevindiler... benim için dua ediyorlar sağlıkla kucağıma almam için... bu sefer oldu diye çığlıklar atıyorlar... bende dört gözle onlardan gelecek mutlu haberleri bekliyorum... bu yolda birbirimize destek olduk çünkü.... sizin bu haberi vermeniz düşündüğünüzün aksine belki moral olacak onlarada ne güzel yeğen haberi bu birde böyle düşünün...

Arkadaslar, cok hassas bir konu umarim anlatabilirim: bu ay ben sürpriz bir şekilde hamile kaldım, bizde istiyorduk aslında ama biz en az 6 ay sonra olur gibi düşünüp hesap ediyorduk. Bu sırada ise geçen ay görümcem tüp bebek tedavisi için eşiyle memleketten bize geldiler, yumurta toplama için yeniden geleceklerdi, demin arayıp akşam ordayız dediler.Ne zaman geleceklerini önceden söylemeyip belli degil demişlerdi , az once arayıp akşam uçak bileti aldık gece ordayız diyince şaştım kaldım.
Bende yatak döşek yatıyorum grip gibi birşey geciriyorum, doktora gittim iyice dinlen hamilelikten olabilir dedi.
Ve, Sorun şu ki, gorumcemin beş yıldır çocukları olmuyor nedensiz, ve bu durum çok hassas , çok çekiniyorum hamile kaldım demeye, çünkü kendisi çokk fazla üzülen biri haliyle , ben bile kendimden cok ona dua ederdim Allahim nasip et tedaviye bile gerek kalmadan bebikleri olsun diye.
Benim elimde de birşey yok ama daha geçen ay bizde daha korunmayı bırakmadık ilerde bırakırız vs. Diye demiştim ona. Şimdi hamilelik haberi vermek çok tuhaf olacak.Kendisini kötü hissetsin istemiyorum çünkü gerçekten Allah'ın takdiriymis bu isler. Bize bile sürpriz oldu hemen tutmasi
Evde heryer heryerde hasta yatiyorum, esimde işte olcak gece, ne yapacağımı bilemiyorum:KK43:(
Ne yaptiniz söylediniz mi merak ettim

Soylemedim arkadaşlar, inşallah hayırlısı olur tedavi sonucu olumlu olurda çifte mutluluk yaşarız artik

Bencede konu cok hassas. Sizde tabi gorumcenize hala korunuyoruz diye ozellikle dediniz cunku korunmuyoruz artik deseniz. Ne zaman hamile kalirsiniz bilemiceginiz icin bak oda hemen kalmadi demesin diye sanirim boyle bir yalana başvurdunuz. Boyle dediginiz icin muhtemelen direk dusunecegi şey. Demekki soylemesede ugrasiyormus oda bide gizliyor diye dusunucek. Ben olsam oyle düşünürdum. Hala korunuyoruz demeseydiniz daha iyi olurdu ama gecmis. Nihayetinde tabiki Allahın dedigi olur. Duyunca kendisi icin uzulucek sizin icin sevinecektir.

Back
X