- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Neden akışına bırakmıyorsunuz hoşlansa o birşeyler yapmaz mı ayrıca adını öğrenirim diyorsunuz bir yandan da face dan buldum ailesine kadar biliyorum diyorsunuz adını bilmediğiniz birini facedan nasıl buldunuz hayatına biri var mıdır bilmiyorsunuz bile bana fazla geldi yani 2.durakta zaten koltukta yer bulursunuz bakalım sizin yanınıza oturacak mı sadece merhabanız var ayrıca çaldırınca teli onun yanında bulacaksın zaten sonra zaten sağol dersin iki saat sonra da sağol teli bulabildim demek abes kaçar yani hadi mesaj attın bişi değil diyecek ama daha birşey demicek belki de bir daha bahane de bulamazsın niyetini anladığı halde cevap vermezse sonra karşılaştığınızda mahçup olmaz mısın sıkta karşılaşmıyorsun herhalde. Küçük düşmekte var aynı şeyi bende yaşadım bekarken aynı otobüste gidip geliyormuşuz özellikle akşamları ama ben farkında değildim sonra hep bana baktığını farkettim bir durak önce iniyordu bir akşam benim durağımda indi arkama bakamadın yürürken o ara bir arkadaşla karşılaştım konuşurken bir baktım bekliyor bizi izliyor neyse eve girdim ama mahçup biri belli birkaç gün devam etti bariz belliydi ama yine de bişey yapmadım sonra merhaba filan dedi konuştuk otobüste çıkmaya başladık ama anlaşamadımmayrıldım yani hoşlanan insan illa yolunu bulur.