kızlar yardım!!! hangi plan işe yarar ??

Neden akışına bırakmıyorsunuz hoşlansa o birşeyler yapmaz mı ayrıca adını öğrenirim diyorsunuz bir yandan da face dan buldum ailesine kadar biliyorum diyorsunuz adını bilmediğiniz birini facedan nasıl buldunuz hayatına biri var mıdır bilmiyorsunuz bile bana fazla geldi yani 2.durakta zaten koltukta yer bulursunuz bakalım sizin yanınıza oturacak mı sadece merhabanız var ayrıca çaldırınca teli onun yanında bulacaksın zaten sonra zaten sağol dersin iki saat sonra da sağol teli bulabildim demek abes kaçar yani hadi mesaj attın bişi değil diyecek ama daha birşey demicek belki de bir daha bahane de bulamazsın niyetini anladığı halde cevap vermezse sonra karşılaştığınızda mahçup olmaz mısın sıkta karşılaşmıyorsun herhalde. Küçük düşmekte var aynı şeyi bende yaşadım bekarken aynı otobüste gidip geliyormuşuz özellikle akşamları ama ben farkında değildim sonra hep bana baktığını farkettim bir durak önce iniyordu bir akşam benim durağımda indi arkama bakamadın yürürken o ara bir arkadaşla karşılaştım konuşurken bir baktım bekliyor bizi izliyor neyse eve girdim ama mahçup biri belli birkaç gün devam etti bariz belliydi ama yine de bişey yapmadım sonra merhaba filan dedi konuştuk otobüste çıkmaya başladık ama anlaşamadımmayrıldım yani hoşlanan insan illa yolunu bulur.

cnm yasin okudum bugun yarına ınsallah guzel olcak. cuma suresini hergunmu okucam? bide ne için okunuyor dılekler ıcınmı?

Yasin süresi de olur ama cuma süresi evlenmek isteyen ( özellikle kısmeti kapalı olan ) kızlar için önemli bir süre , sadece cuma günleri on dokuz kere ama sayıya takılı kalma ne kadar okuyabiliyorsan önemli olan niyettir biliyorsun .
Üç hafta üst üste okunuyor .Ve bunu çok sık söylüyorum istihare yap muhakkak .

nerde calıstıgını bılıyordum. orada sorumlu kişiyi buldum. arkadaslarının arkadaslarının arkadası cıktı :) soyagacı gibi cıkardm ..
facebook'tan nasıl bulabildiğinizi çok merak ettim açıkçası.

peki cnm mutlaka okucam. ınsallaahh ınsallaahh :16:
Yasin süresi de olur ama cuma süresi evlenmek isteyen ( özellikle kısmeti kapalı olan ) kızlar için önemli bir süre , sadece cuma günleri on dokuz kere ama sayıya takılı kalma ne kadar okuyabiliyorsan önemli olan niyettir biliyorsun .
Üç hafta üst üste okunuyor .Ve bunu çok sık söylüyorum istihare yap muhakkak .

1. plan çok mantıklı:1: Yaa planı uygula da yaz buraya ben çok merak ettim ne olacak acaba!!

Bu arada demeyi unuttum olur da bu yapmayı düşündüğün planı uygularsan mesaj atman bana göre abes olur , sayende telefonu buldum falan basit kaçar , ilgisi varsa değerlendirir zaten , bu kadar adım bi bayan için yeterli fazla bile .

Ben 2.plan diyorum :1:

Adini soyle, sana saskinlikla bakarken sirtini donup kac . Merak uyandir :34:

Okurken ben bile heyecanlandım biri bana yapsa gerçekten etkilenirdim :27:
Ama yüz vermezdim o ayrı .

Ben yuz veriridim niye vermeyeyim :9::9:

Geoshuk, bence 1. plan cok fazla. Yani tanimadigin, yeni tanistigin biriyle sohbet edeceksin, telefonumu caldir diyeceksin vs vs vs ......cok fazla bence.

Ben hala 2. plan diyorum :34:

Neden akışına bırakmıyorsunuz hoşlansa o birşeyler yapmaz mı ayrıca adını öğrenirim diyorsunuz bir yandan da face dan buldum ailesine kadar biliyorum diyorsunuz adını bilmediğiniz birini facedan nasıl buldunuz hayatına biri var mıdır bilmiyorsunuz bile bana fazla geldi yani 2.durakta zaten koltukta yer bulursunuz bakalım sizin yanınıza oturacak mı sadece merhabanız var ayrıca çaldırınca teli onun yanında bulacaksın zaten sonra zaten sağol dersin iki saat sonra da sağol teli bulabildim demek abes kaçar yani hadi mesaj attın bişi değil diyecek ama daha birşey demicek belki de bir daha bahane de bulamazsın niyetini anladığı halde cevap vermezse sonra karşılaştığınızda mahçup olmaz mısın sıkta karşılaşmıyorsun herhalde. Küçük düşmekte var aynı şeyi bende yaşadım bekarken aynı otobüste gidip geliyormuşuz özellikle akşamları ama ben farkında değildim sonra hep bana baktığını farkettim bir durak önce iniyordu bir akşam benim durağımda indi arkama bakamadın yürürken o ara bir arkadaşla karşılaştım konuşurken bir baktım bekliyor bizi izliyor neyse eve girdim ama mahçup biri belli birkaç gün devam etti bariz belliydi ama yine de bişey yapmadım sonra merhaba filan dedi konuştuk otobüste çıkmaya başladık ama anlaşamadımmayrıldım yani hoşlanan insan illa yolunu bulur.

her bir şey hisseden erkek adım atar demek gerçekten çok yanlış oluyor. kendi adıma söyliyim sadece birkaç hafta görüp çok aşıkmış gibi mektup yazanı da oldu, hiç varlığını hissetmediğim insanların başka yerlerden ulaştığı da oldu, otobüste görüp yanındaki kıza arkadaşım sizden hoşlanmış dedirten de oldu ama diğer yandan aşık olduğuna ciddi anlamda emin olduğum arkadaşlarıyla dahi aşığım tarzı konuşmalarını duyduğum ama açılmayan insanlar da oldu.

yani demek istediğim açılmak duygularla doğru orantılı bir şey olmuyor. karakter meselesi var. onun dışında reddederse yıkılırım durumu var. açılan aşık açılmayan hoşlanmıyor bile durumu doğru değil.

şu var herkes olayları kendi yaşadıklarından gördüklerinden yola çıkarak yorumluyor. belki siz hiç size aşık ama açılmayan birini farketmediniz o yüzden belki size saçma geliyor.

ben de erkek olsam bile düşünüyorum kolay açılamazdım. konu sahibinin dediği kişi belki çekingendir. herkes durakta gördüğü kıza yaklaşamaz ki.

Ben 2.plan diyorum :1:

Adini soyle, sana saskinlikla bakarken sirtini donup kac . Merak uyandir :34:

ben olsam beni bir yerden tanıyor da ben hatırlamadım sanırdım.

bir kere yolda liseden arkadaşımı görmüştüm adımı söyledi bakıyorum bakıyorum çıkartamadım tanıyamadım ama diyorum adımı bildiğine göre beni tanıyor herhalde derken hatırladım ama kaç saat boş boş bakmıştım.:9:

Ben yuz veriridim niye vermeyeyim :9::9:

Geoshuk, bence 1. plan cok fazla. Yani tanimadigin, yeni tanistigin biriyle sohbet edeceksin, telefonumu caldir diyeceksin vs vs vs ......cok fazla bence.

Ben hala 2. plan diyorum :34:

İşte orada karakter meselesi giriyor ben etkilensem bile konuşamazdım bu benim kaybım olurdu belki , üzülebilirdim de.:5:

Son düzenleme:
bende sana katılıyorum ustelık bu kısıyle ben cok farklıyız o karaysa ben ak.. ondanda korkuyor olabilir. o nedenle yapmayı dusunuyorum

her bir şey hisseden erkek adım atar demek gerçekten çok yanlış oluyor. kendi adıma söyliyim sadece birkaç hafta görüp çok aşıkmış gibi mektup yazanı da oldu, hiç varlığını hissetmediğim insanların başka yerlerden ulaştığı da oldu, otobüste görüp yanındaki kıza arkadaşım sizden hoşlanmış dedirten de oldu ama diğer yandan aşık olduğuna ciddi anlamda emin olduğum arkadaşlarıyla dahi aşığım tarzı konuşmalarını duyduğum ama açılmayan insanlar da oldu.

yani demek istediğim açılmak duygularla doğru orantılı bir şey olmuyor. karakter meselesi var. onun dışında reddederse yıkılırım durumu var. açılan aşık açılmayan hoşlanmıyor bile durumu doğru değil.

şu var herkes olayları kendi yaşadıklarından gördüklerinden yola çıkarak yorumluyor. belki siz hiç size aşık ama açılmayan birini farketmediniz o yüzden belki size saçma geliyor.

ben de erkek olsam bile düşünüyorum kolay açılamazdım. konu sahibinin dediği kişi belki çekingendir. herkes durakta gördüğü kıza yaklaşamaz ki.

Yine takip edilecek bir konu çıktı bana :27:
Bence 1.plan iyi gibi
Hem daha fazla kapılmadan niyetini öğrenirsin
Ama madem sosyal ağda hesabını buldun oradan da ekleyebilirsin
Çok heyecanlı ya :52:

Birinci plan 👍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Planların beni gülümsetti çok ince düşünmüşsün etkilendiğin belli 1. plan diyorum.Kendi adıma gelişmeleri merakla bekliyor olucam. :18:

vay beee. 1. planda anlattiginiz sey.cok mukemmel bence. sadece aradan bi kac saat gectikten sonra msj atip tsk edicem demissiniz ya, bence onu yapmayin. sayet ben olsam bi kizdan bana boyle msj gelse is olsun laf olsun diye aymis derim. yani sen kendini agirdan al, sonucta yine numarani ogrenmis oluyo. sen msj atsan da aasan da icinde biseyler var emin ol o ilk adimi atar.

nerde calıstıgını bılıyordum. orada sorumlu kişiyi buldum. arkadaslarının arkadaslarının arkadası cıktı :) soyagacı gibi cıkardm ..

peki cnm mutlaka okucam. ınsallaahh ınsallaahh :16:

Ya lütfen yapmayın çalıştığı yeri nereden biliyorsun takip mi ettin aynı yakada bile değilsiniz ayrıca sık karşılaşmıyorsunuz ki herhalde. Birde koca İstanbul'da arkadaşlarının arkadaşının arkadaşı çıkıyor o ne demekse hem başta hiç bunları demediniz adını bile bilmiyorum bu arafa adını da sorar öğrenirim dedin madem biliyorsun neden anlatmadın bunları. İkisi de bana göre abes kaçar yani neden bu kadar takıntı yapıyorsunuz anlamadım 1. Şık zaten saçma hele yanında teli bulduğun halde bulabildim sağol diye facedan eklesen adımı nerden biliyorsun diyecek kız takmış bulmuş facemi diyecek ne diyeceksiniz. Bu insan hoşlanmasa bile ayağıyla gelen kızla konuşur. Adım ondan değil sizden gelecek onun özgüveni olcak adam da karar sizin tabi ama bana fazla saplantılı geliyor en fazla tesadüfler yaratır öyle anlamasını sağlarsınız zaten isterse anlar bir adım atar istemiyorsa anlamak istemez.

Back
X