kızlar yardım!!! hangi plan işe yarar ??

Ben 1 diyorum :D
Cok detayli düsünülmüs bir plan, ama sonradan siz mesaj atmayin, zaten isterse o yazar :D

cogu kisi soylemis ama ben de soyliyim dedim. 1.plan ama kesinlikle ama kesiblikle mesaj atma daha sonra. zaten seni caldirdigi icin numaran olcak onda. eger o da hafif hoslanmissa senden geri donus yapicaktir.

ay merakla bekliyorum. 2 yi aman ha yapmayın takıntılı der kaçar korkutursun çocukcağızı. 1. olabilir ama -mış gibi yapmak hayat kurtarabilir sonuçta. ay günler geçsin de öğrenelim ne olacağını :)

1.Plan iyi fakat bişey diyeceğim sen hep adım atmış gibi gözukuyorsun aynı otobüse bin bencede ama ondan adım bekle.fikrim bu.

kızlar bugun duraga gittim goremedm . bekledıgımle kaldm :9: sanırım bı sonrakı durakta bekledı (2durak arası fazla mesafe yok 2 dk ara var) ama vazgecmıcem karsılasana kadar yapıcam. destekleriniz ıcın hepinize teker teker teşekkur edıyorum :16:

Yine takip edilecek bir konu çıktı bana :27:
Bence 1.plan iyi gibi
Hem daha fazla kapılmadan niyetini öğrenirsin
Ama madem sosyal ağda hesabını buldun oradan da ekleyebilirsin
Çok heyecanlı ya :52:

Birinci plan 👍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Planların beni gülümsetti çok ince düşünmüşsün etkilendiğin belli 1. plan diyorum.Kendi adıma gelişmeleri merakla bekliyor olucam. :18:

vay beee. 1. planda anlattiginiz sey.cok mukemmel bence. sadece aradan bi kac saat gectikten sonra msj atip tsk edicem demissiniz ya, bence onu yapmayin. sayet ben olsam bi kizdan bana boyle msj gelse is olsun laf olsun diye aymis derim. yani sen kendini agirdan al, sonucta yine numarani ogrenmis oluyo. sen msj atsan da aasan da icinde biseyler var emin ol o ilk adimi atar.

çalıştıgı yeri kendi söledi cnm yoksa ben nerden bılıcektm. nerde calıstıgını oturdugunu kendi sölemişti. arkadaşlarının arkadaşının arkadaşı degıl konuyu yanlıs okumussun arkadasm. onun işyerınde sorumlu kişiyi buldum facede onun arkadaşlarının arkadaşının arkadaşı. teli de bulmucaktm sessıze alınırsa tel nasıl bulunabilirki bulamamıs numarası herzaman işe yarar. adınıda h.sonu ogrendım face sayesınde.. yenı ogrendım ama o onun adını bıldıgımı bilmıyor. neyse fıkırın ıcın tşkler..

Ya lütfen yapmayın çalıştığı yeri nereden biliyorsun takip mi ettin aynı yakada bile değilsiniz ayrıca sık karşılaşmıyorsunuz ki herhalde. Birde koca İstanbul'da arkadaşlarının arkadaşının arkadaşı çıkıyor o ne demekse hem başta hiç bunları demediniz adını bile bilmiyorum bu arafa adını da sorar öğrenirim dedin madem biliyorsun neden anlatmadın bunları. İkisi de bana göre abes kaçar yani neden bu kadar takıntı yapıyorsunuz anlamadım 1. Şık zaten saçma hele yanında teli bulduğun halde bulabildim sağol diye facedan eklesen adımı nerden biliyorsun diyecek kız takmış bulmuş facemi diyecek ne diyeceksiniz. Bu insan hoşlanmasa bile ayağıyla gelen kızla konuşur. Adım ondan değil sizden gelecek onun özgüveni olcak adam da karar sizin tabi ama bana fazla saplantılı geliyor en fazla tesadüfler yaratır öyle anlamasını sağlarsınız zaten isterse anlar bir adım atar istemiyorsa anlamak istemez.

Ben 1 diyorum :D
Cok detayli düsünülmüs bir plan, ama sonradan siz mesaj atmayin, zaten isterse o yazar :D

1.Plan iyi fakat bişey diyeceğim sen hep adım atmış gibi gözukuyorsun aynı otobüse bin bencede ama ondan adım bekle.fikrim bu.

Kızlar merhaba,

Durakta biriyle merhabalıgımız ve az bı sohbetimiz var. ondan cok hoslanıyorum. adını heycandan bıle soramamıstım. ama nerde calıstıgını oturdugunu bılıyorum. Derdime gelince ben bu cocukta bana karsı bişiler varmı onu ogrenmek ıstıyorum bunun ıcınde 2 planım var. ama kararsız kaldım. Bana fikir verirseniz cok sevınırım.

1.ci plan: anadolu yakasında oturuor ve otobuse bındıgı 2.duragı da bılıyorum . o durakta beklıcem gelene kadar. geldgındede guya tesaduf eseri karsılasmısız arkadasm varmıs o taraflarda orda kalmısım sımdıde konsoloslukta işim var avrupa yakasına gecmem lazmmış (mecburen böle yalan uydurmak zorundayım cunku aanadoludan avrupaya sabahın korunde onemlı işim olmalıki onunla aynı otobuse binim :) o sıradada sohbet edim )

sonra otobusde hem adını ogrenıcem hem telini :) tel ıcın planımda şöle: cantamı karıstırcam bişi bulamamıs numaras yapacam. kusura bakmassan benı bi caldırabilirmisin onemli ıslerm olmasaydı sorun olmazdı dıcem ve o caldırıcaktır muhakkak :) sonra 2 saat sonra ona mesaj atıcam cok tesekkur ederm telefonumu bulabıldm dıye ve sonrakı mesajı ne olcak cok merak edıyorum.. hem benım telimi ogrenmıs olucak .. ondan sonrası zaten ona ait benden bukadar :D ilgisi varmı ogrenecegızz. herzaman el sallamakla gulumsemekle cozulmuor bu ısler anlayamıyorum onu.

2.ci planım ise uzun arastırmalarım sonucunda facede ogrendım o kişiyi adını soyadını aılesıne kadar herseyını bılıorum bulana kadar canım cıktı ama hersey ask ıcın:16:

bugun gene bana durakta gunaydın dedı ama sonra gitti konusma fırsatımız olmadı.
gunaydın. gorusuruz diyip cocugun adını sölesem soka ugrar gibi geldı bana cunku bana adını sölememıstı nerden buldugumuda merak edebilir. onda merak uyandırabılırım. o da sonra bana gelıp muhabbetımız baya ılerleyebılır.

yada 1. plan?? sizce hangısını uygulasamm

o gittikce arkasından gıtme dıyesım gelıyor. cok fena tutuldum :((( kızlar bana yardım ediinnnnn :(((
Sizce hangisini yapsam iyi olur bana yardım edin lutfeennn!!!

Bence gunaydin diyip cocuga adiyla hitap et. Sasirsin afallasin bu onun hoşuna gider. Sonrada adimi nerden biliyosun dersen hafiften kiritip isve cilveler modunda guler gidersin. Azcik gizem olsun yahu erkekleri cekiyor vallahi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X