kızlar yardım ikinci çizgi çok silik

kurabiye...

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2009
124
1
96
İstanbul
kızlar başka topikte bahsetmiştim adetime 2 gün var gecikmeyle 5 falan hesaplıyordum dayanamadım ve test aldım ikinci çizgi çok silik ama belli sizce ne olabilir hamilemiyim acaba tecrübelerinizi paylaşırmısınız şimdi kandan baktırsam çıkarmı?:1hug:bilmiyorumkismile:CüvCüv:

inşallah ya Allahım olmayanlarada versin ama çok çok silik ama çizginin nerede olduğu belli oluyo geçen ayda yapmıştım hiç bişi çıkmamıştı çizgi belli değildi inşallah ya acaba adete yakın diye bu hormon yükselmiş olamazmı korkuyorum hayal kırıklığı olacak diye darısı tüm isteyenlerin başına..:Saruboceq:

benim de silik çıkmıştı hatta eşimle kavga etmiştik inanmamıştı :)) şimdi kucağımda 37 günlük oldu,çok güzel bişeymiş allah gönlüne göre versin

teste para ve labaratuvarlara kan vermekten usanmıştı oda izin vermiyordu baktırmama boşyere hevesleniyorum diye oda çok istiyo ama çıkmayınca üzülüyorduk inşallah çıkar inşallah darısı olmayanların başına...kaydirigubbakcemile2

benimde silik çıkmıştı 1 gün geçikmişti yapmıştım önemli olan yaptıktan hemen sonra çıkması 2.ci çizginin bencede hamilesin tebrikler..

testi ilk kullandım bişi yoktu yani ilk 1 dk felan sonra yine olmadı diye umutsuzluğa kapılmışken tekrar 3-4 dk sonra baktım çok silik bi çizgi ama nerede olduğu belli inşallah kandan baktırınca değeri paylaşırım yine. psikolojik mi bilmiyorum dün çok yorulmuştum akşam ev işinden dolayı karnım çok ta ağrımıştı bebişten mi acaba zateen iştahım çok açıldı 1 ayda 5 kilo almıştım uyuyorum akşam 9 demeden küt düşüyorum yani bir bardak suyu bile mutfaktan alacak halim bazen olmuyo hep uzanmak istiyorum inşallah ya Allahım........:Saruboceq:

Benimde çok silik çıktı canım kanda baktırmadım henüz yurtdışındayım ben anca randevu aldım hayırlısı neyse öyle olsun değilsede üzülme tamammı opuyorumnanaktan

5 ten küçük olan değerler hamile değilsin kabul ediliyo tahlilde benim0.2 negatif yani canım benimmafoldumben daha adette gecikmedi ah bu umut yok mu bekleyecektim heves ettim işte nasıl mutluydum doktora gitmeden.....

adet günümü bekleyeceğim artık yazarım kızlar size ama ben bu testen bi kere yaptırmıştım 0 çıkmıştı bi kerede 0.1 yani sağlıklı bir kadında olması gereken değerler ama bu 0.2 yok ya hiç umudum kalmadı hamile değilim galiba olsa zaten 2 gün kalmış adete çıkardı.Ama ben şöle bişi de okumuştum bu hormon döllenmeden iki hafta sonra kana geçermiş diye offffffffffff ooooooffffffffffff günler geçmiyo bekleyenlere Allah yardım etsin.... benneyaptımkia.s.

ayyyy bızde gorseydık o 2cıfgızıyı keskeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
saglıklan al kucagına canım bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…