kızlar yardım ikinci çizgi çok silik

canımmm hamilesin benimde silik cıkmıstı hamileliğimde:)))))) Allah kucagına almayı nasip etsin

cok silikte ciksa hamilesiniz kizlar :) negatif olmasi icin tamamen beyaz olmasi lazim .. test yapmadan önce 4 saat idrarinizi tutup yaparsaniz daha net olur..eger hamileliginiz 2 3 haftalik felansa 4 saat idrari tutun..

cok silikte ciksa hamilesiniz kizlar :) negatif olmasi icin tamamen beyaz olmasi lazim .. Test yapmadan önce 4 saat idrarinizi tutup yaparsaniz daha net olur..eger hamileliginiz 2 3 haftalik felansa 4 saat idrari tutun..

[sıze="2"][/sıze]katılıyorum arkadaşlar çok yararlı bir bilgi zaten sabah idrarı ile bakmak gerekiyormuş 4 saat tutmakta yararlı olabilir bence negatifse bembeyaz oluyo eğer pozitifse çokaz silik olsa bile hamilesiniz demek...

benimde 2.çizgi silik çıkmıştı.şimdi 39 haftalık hamileyim.umarım seninde öyledir. hayırlı olsun.

başlığı okuyunca nasıl bir heyecana kapıldım anlatamam.15 haziran aklıma geldi.adetimden önce test yaptım ve silik çizgi çııkmıştı.istiyorduk beklediğim bi durumdu ama heyecnlandım.güzel duygular.şuam 13+6olduk.
ikinci çizgi gebelik belirtisi arkadaşlar.allah herkese hayırısını nasip etsin.

Arkadaşlar, dün gebelik testi yaptım eve gidince test yaptım (markasını unuttum) ama bir kaba işeyip, aletin üstüne damlattım. Sonuç ikinci çizgi silik çıktı. Hemen eczaneye koştum ve gösterdim. Eczacı Hayırlı olsun dedi. Annemden başka bir test daha istedim (prediktör) 5-6 saat snr onu yaptım. (Günün her saati yapılır diyo) ama bu sefer ikinci çizgi çıkmadı. Kafam karıştı, moralim bozuldu. Bugün karnım çok ağrıyor ve midem felaket bulanıyor (

Hangi teste güveniyim ben yaaa

canım benim moralini bozma çok heyecanlısın Allah inşallah hayırlısını verir kendine dikkat et iyice belli olana kadar hamilesin galiba canım tebrikler.....bu arada bende hala bişi yok sebeplerini araştırıyoruz düşüğün.

canım darısı olmayanların başına hayırlısı ile kucağına al inşallah.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…