kızlar yardım ikinci çizgi çok silik

kurabiye bende hamile oldugunu yeni okudum veilerleyen sayfalardaki gelişmeleri görünce çok üzülldüm hem sevinç hemde üzüntüyü aynı anda yaşadım.kadınlar kulübünde okadar degerli arkadaşlar dostlar edindimki onlardan gelecek güzel haberlerle ümitlerim yeşeriyor.insaallah en kısa sürede bebegine kavusursun.rabbim saglıklı bir evlat versin dilerim.
ben malesef 20sinde adet oldum cnm.buayda bişey yoktu.benim tekrar yumurtlama günüm geldi.herzamanki gibii yeni umutlar ama bu ay sallıyorum birazda .kendimi sakınacam diye göbek baglamışım şişimişimyaaa spor yapıyorum biraz.

aynen canım ya hazırlık yapacağız diye 4 aydır folik kullanıyorum kilo yaptı oda ilaç almıyorum bebiş olacak diye de baya yiyorum çok kilo aldım canım seninle aynı durundayım psikolojimiz hiç iyi değiil bebiş yok fos bi kilo işte teşekkürler canlarım benim üzüntümü paylaştığınız için çok öpüyorum..

benım gobegım gıttıkce buyuor bazen dalga gecıorum
bır gun bır sancım tutumalı habersızce dogum yapmalıyım
dıorum
yag deılde bebek cıksa surdan dıorum :)))

ah ah şu karnı burnunda sadece karnı şişmiş kadınlara artık hayranlıkla bakıyorum bebiş yok kilo var allahım hepinize tatlı mı tatlı bebişler nasip etsin arkadaşlar ne zamandır buradan sıkıntılarımızı paylaşıyoruz paylaştığınız için çok sağolun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım cok gecmiş olsun.:sinifsinif:.cok üzüldüm rabbim aynı acıları tekrar yaşatmasın.:Saruboceq:.
bende 3 kez hamile kaldım ve 3 kez bebeğimi kaybettim..:gitme::gitme:
ama allahtan umut kesilmez..inş. en kısa zamanda tekrar hamile kalırız..:Saruboceq:
inşallah bizlerinde göbüşü büyür kocaman olur..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kurabiye sana progesteron verdimi dr. ona ragmenmi düştü.peki bu düşügün nedeni açıklanabildimi.lütfen beni aydınlatırsan çok sevinirim cnm.aşılamada progesteron veriyorlarmı.yani dr. banada bu ay verirmi bilemiyorum.kızlar perşembe günü kandil gökten rahmet inen bugünde dualrımız ve dileklerimizz kabul olur insaallah.Allah a BUGUN HERZAMANKıNDEN DAHA YAKIN OLACAGIZZ..:Saruboceq:

canım benim kaydirigubbakcemile5 doktorları biliyosun işte benim hatam daha erken gitmemek oldu yani Allahım hiçbişeyden anlamayan doktorlar var ve bana denk geliyorlar beş haftalık bebeği elindeki 2000 lik değere bakarak şurda nokta şeklinde diyo ve emin değil bu arada 5 buçuk hatta bebek resmi bi gebelik kimyasal değil 2000 değer mutlaka daha büyük olması lazımdı düşük başlamış anlamadı doktor zaten adetimi bekledim hamilemiyim diye Allah yardımcımız olsun kızlar ya Çaresizim şimdi 2 ay bekle diyolar bilmiyorum ne yapacağımı umudum bitti bu iki.....

inşallah canım ya Allah yardımcın olsun tez zamanda tatlı bir bebiş versin sana hepimize düşükler oo kadar acı veriyo ki psikolojik anlamda insana bir anda sabırsızlıkla beklediğin o güzelim mucizeyi bir anda kaybedi veriyorsun zor çok çok zor....biz daha tedbir alamadan gitti bebiş işte aslında görsem daha çok etkilenirdim ilki 2.5 aylıktı o çok daha zor oldu.benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

arkadaşlar yardım edermisiniz lütfen fikre ihtiyacım var. salı günü doktora gittim muayenede rahim kalınlaşmış dedi tan testinde değer 37.1 çıktı büyük ihtimal hamilesin ama cumartesi gel yeniden bakalım değerler yükselecekmi dedi. ben dayanamadım çarşamba günü iki tane idrar testi yaptım ikisinde de ikinci çizgi silik çıktı ben şimdi hamilemiyim değilmiyim fikriniz varmı ....?

hamilesin canım ama değerin ikiye çok hızlı katlanması bgerekiyor 2 3 gün sonra bence kandan baktır ama adetin ne kadar gecikti bilgi verebilirmisin canım...opuyorumnanaktan

hamilesin canım ama değerin ikiye çok hızlı katlanması bgerekiyor 2 3 gün sonra bence kandan baktır ama adetin ne kadar gecikti bilgi verebilirmisin canım...opuyorumnanaktan

teşekkür ederim cavabın için en son 28 mayısta adet olmuştum doktora gittiğimde bir hafta geçmişti bugün 10. gün sanırım
kandilin kutlu olsun bu arada...

yok canım kendini sıkma o testler çok hassas sadece beta hcg ye göre gösteriyor başka hiç bir şeyden etkilenmiyor bence hamilesin hayırlısı olsun tatlım

merhaba benim adetime daha 7 gün vardı bugun test aldım yaptım ikinci çizgi silik çıktı doktora gittim hamilesin dedi yani seninde bebişin olacak ama iyice emin olmak için kan testi yaptır. hayırlı olsun

meraba arkadaslar,bende aranizda cok yeniyim,cok begendim bu siteyi ! cok zamandir takip ediyorum,bizde bebek cok istiyoruz! ALLAHIM INSALLAH en kisa zamanda hepimize verir! bu gün test yaptim,2. cizgi cok silik cikti! bende anlamadim,acaba hamilemiyim ? adetim dün gelmesi lazimdi ,yani 1 gün gecti,kizlar ne kadar beklemem lazim! pazartesi hemen bi dr. gitsemmi? hem normalde cok karnim agrirdi,adetten 1gün önce falan baslardi agrilarim!hic agrim yok,kasiklarimda batma hissediyorum!bide sanki damarlarim cekiliyo gibi oluyo!,hem adetimden 1kac gün önce leke gelirdi,su an hic birsey yok,ayrica akintim cogaldi!
cok istiyorum yaaaa,,, önümüzdeki ay esimin dogum günü. güzel bi hediyem olmus olur

bence hamılesın canım pazartesıyı nıye beklıyorsun kı ben olsam yarın gıdersım testte ıkıncı cızgının sılık cıkması hamılesın anlamına gelır zaten boyle durumla karsılasan arkadasların hepsı hamıle sımdıden tebrık ederım

ayy INSALLAHH canimmm ya! yarin calisiyorum ögleden sonrada doktorlar kapali,istende erken cikmam cok zor! anca pazartesiye kaldi ;( ALLAHIM herkese nasip etsin!

senin anlattıklarını bugün bende yaşadım arkadaşım test yaptım ve silik çıktı
adetiminde dün olmsası lazımdı ama olmadı ve bende bugün yaptım
seninle aynı şeyleri yaşamışız bugün rabbim hayırlısını versin işlh.bu arada hoşgeldin kk ya:enbuyukkk:

saol canim! sen naptin test falan yaptinmi? ben sonra 2 kere daha yaptim 1 gün arayla pozitif cikti,bu gün doktora gittim kan verdim, sonucunu 2 hafta sonra alacakmisim,cok uzun süre dedim ama,anca o zamana geliyomus! ultrasona giremedim kismet olursa persembeye gircem! tabi meraktanda ölüyom arada bi karnima sanci gibi biseyler giriyo,ve gögüslerim agrimaya basladi,özellile belim cok agriyo,daha hamilemiyim degilmiyim anlamadim,doktordan onay almadan fazla kaptirmak istemiyorum kendimi ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…