- Konu Sahibi kurabiye...
-
ayyyy bızde gorseydık o 2cıfgızıyı keskeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
saglıklan al kucagına canım bnm
Tebrik ederim kurabiye demek bebeğine kavuşuyorsun.
Çok sevindim Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
tebrik ederim kurabiyem bizlerede dua et canım allah tamamına erdirisn tatlı bi kızın olsun aaa kızınmı olacak ne
Canım benim çok teşekkür ederim iyi dileklerin için inşallah ddarısı tez zamanda başınıza sağlıklı olsunda inşallah önemli değil canım Allaah en güzelinden talı mı tatlı bir beniş te size nasip eder inşallah... kaydirigubbakcemile5
:Saruboceq::Saruboceq:aminnnnnnnnnnnnnnnnn 6 sene sonra gelirse mucisem şok olurum tabi ama sanmam hayırlısı olsun:Saruboceq::Saruboceq:
Canım bizim annem tarafınında geç bebişleri olur 6,7 yıl sonra falan ve anneminde 14 yıl olmamış ben olmuşum sonra tek çocuğum zatenyurt dışında stajını yeni bitiren bir doktora laparoskopi diye bi yöntemle ameliyat olmuş ve sonra ben Allahtan umut kesilmez inşallah tüp bebek düşündünüz mü bende korktum benimde geç olacak diye....eyvahedigeldismileopuyorumnanaktan
Anladım canım hayırlısı herşeyin dediğin gibi eğer sağlıksız olacaksa zaten neyse inşallah hastalığında iyileşirde bebişine kavuşursun benimde kardeşlerim olmadı sonra işte annem şeker hastası olmuş benden sonra düşün işte Allah herşeyin hayırlısını verir merak etme belki gebeliğin süresinde mükemmel bir düzelme görülür hastalığında moral herşey Allah hakkına hayırlısını versin canım benim
merak ettim portakal suyu senin ne oldu 5 gün vardı en son yazdığında....bebeğim 01de vardı aynı döngüde olan inşallah vardır bebiş. opuyorumnanaktan
dün itibari ile bebeğimizi kaybettik çok üzgünüm ve şoktayım herşey çok iyi iken bitti bu 2. düşük Allahım ne olur yardım et...mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?