kızlar yardım ikinci çizgi çok silik

ayyyy bızde gorseydık o 2cıfgızıyı keskeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
saglıklan al kucagına canım bnm

canım inşallah darısı başınıza Allah yardımcınız olur merak etmeyin kısmet aslında bunu anladım teşekkür etmek istiyorum ayrıca arkadaşlara gerçekten insanın en telaşlı ve ne yapacağını bilmez hallerinde o kadar tatlı insanlar varki kadınlar kulübünde aynı sorunları yaşayan cevaplarıyla insanı çok rahatlatıyorlar endişelerimi,yaşadıklarımı paylaştığınız ve cevapsız bırakmadığınız için çok sağolun teşekkür ederim. opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

tebrik ederim kurabiyem bizlerede dua et canım allah tamamına erdirisn tatlı bi kızın olsun aaa kızınmı olacak ne

tebrik ederim kurabiyem bizlerede dua et canım allah tamamına erdirisn tatlı bi kızın olsun aaa kızınmı olacak ne

Canım benim çok teşekkür ederim iyi dileklerin için inşallah ddarısı tez zamanda başınıza sağlıklı olsunda inşallah önemli değil canım Allaah en güzelinden talı mı tatlı bir beniş te size nasip eder inşallah... kaydirigubbakcemile5

esracığım burayı bir daha görürmüsün bilmem ama özelimde dolu malessef canım ben beni bıraktım sana çok üzülüyom takma desem biliyom elde değil insan ister istemez takar canım allahtan hayırlısını iste halayında yaptığına çok üzüldüm tatlım nie seni anlamak istemiyor acaba benim halamanda 8 sene olmadı yani benim akrabalarım çoğu geç bebek sahibi oludlar allah hakkımızda hayırlısını versin tatlım

:Saruboceq::Saruboceq:aminnnnnnnnnnnnnnnnn 6 sene sonra gelirse mucisem şok olurum tabi ama sanmam hayırlısı olsun:Saruboceq::Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq:aminnnnnnnnnnnnnnnnn 6 sene sonra gelirse mucisem şok olurum tabi ama sanmam hayırlısı olsun:Saruboceq::Saruboceq:

Canım bizim annem tarafınında geç bebişleri olur 6,7 yıl sonra falan ve anneminde 14 yıl olmamış ben olmuşum sonra tek çocuğum zatenyurt dışında stajını yeni bitiren bir doktora laparoskopi diye bi yöntemle ameliyat olmuş ve sonra ben Allahtan umut kesilmez inşallah tüp bebek düşündünüz mü bende korktum benimde geç olacak diye....eyvahedigeldismileopuyorumnanaktan

canım ne gelir allahtan gelir hayırlısı
yok canım düşünmedik canım bende hipotiroit var zaten hamile kalsam sağlıklı bi hamilek olmuycak daha doğum doktorunda gitimyom çünkü tiroit değerlerim habire yükseliyor şu anda doğum kontrol hapı kullanıyom belki kalrsam düşük yada herhanği bi sorun olmasın die 5 ay felan kullanıcam bunu allah hayırlı zamanı vardır canım rabbbimden hayırlısını istiyom ben hep teyzem var 8 senelik evli aşılama tüpde yaptırdı ama olmadı aynı sorun tiroit hasatsı oda ama olmassa olmuyor işte

Anladım canım hayırlısı herşeyin dediğin gibi eğer sağlıksız olacaksa zaten neyse inşallah hastalığında iyileşirde bebişine kavuşursun benimde kardeşlerim olmadı sonra işte annem şeker hastası olmuş benden sonra düşün işte Allah herşeyin hayırlısını verir merak etme belki gebeliğin süresinde mükemmel bir düzelme görülür hastalığında moral herşey Allah hakkına hayırlısını versin canım benim

sağol canım allah razı olsun allah hakkımızda hayırlı olanı versin:Saruboceq:
ama doktorum zayıflarsan hem tiroiti hem pko tedavisi kolaylaşır dedi bende 66 dan 59 düştüm dahada düşücem inşallah
55 kadar kaydirigubbakcemile2

merak ettim portakal suyu senin ne oldu 5 gün vardı en son yazdığında....bebeğim 01de vardı aynı döngüde olan inşallah vardır bebiş. opuyorumnanaktan

Canım ben adet oldum malesef bu ay da olmadı mafoldumben

senin için çok sevindim,çok istiyordun Allahım daha fazla bekletmedi

darısı başımıza olsun inşallah :Saruboceq:

gözün aydın canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

dün itibari ile bebeğimizi kaybettik çok üzgünüm ve şoktayım herşey çok iyi iken bitti bu 2. düşük Allahım ne olur yardım et...mafoldumben

dün itibari ile bebeğimizi kaybettik çok üzgünüm ve şoktayım herşey çok iyi iken bitti bu 2. düşük Allahım ne olur yardım et...mafoldumben

geçmiş olsun canım üzülme eninde sonunda sağlıklı bi bebişin olcak Allah'ın izniyle ilk bebeğimi 35 haftalıkken kaybettim ve inan daha kötü oluyo insan herşeyde bi hayır var de ve her kötünün sonunda bi iyinin geleceğini unutma...

teşekkür ederim arkadaşlar ya Allah kimseye yaşatmasın şöyle çevreme bakıyorum diyorum ki bu kadar insan dünyaya kolay gelmemiş ama yıkıldık resmen şok hayırlısını dilemekten başka bişey diyemiyorum daha küçük olması biraz rahattlatıyor beni kalp atışını duysaydım daha ağır olurdu...mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…