Doğuma Hazırlık Kızlar yardım kızıma guzel degısık bır ısım arıyorum onerılerınız....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ahmetin burcusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2007
239
18
96
- Yurtdışı
KIZLAR DOGUMUMA COK AZ KALDI VE KIZIMA HALA ISIM BULAMADIM onerilerinizi bekliyorum 18 gun falan var dogumuma ve ben hala isim bulamadim degisik guzel kulaga hos gelen isimleri anlamlariyla onerirseniz sevinirimmm

benim kızımın adı en crin Allahın hediyesi anlamında ama bugün lena ismini duydum çok hoşuma gitti oda arapça kökenli insanın içinden gelen insan gibi bişeymiş erva var ebrar var bunların hepsi arapça kökenli ve anlamı güzel isimler

Sare;Hafsa;Lina/Line;Efser;Afra;Ceyla;Hüma;Azin;Alya;Nur Efza;Farrin;Behin;Asel;Lida;Mehsa;Simin;Tara;Ayda;Elvin;Arya...

Sağlıkla gelsin bebeğiniz..

öncelikle hayırla büyütcanım doğum yaptın sandım kolay doğum yaparsın ınşallah.bence duru,beril,aysima,derin,asya,ipek....B]

alya
duru
derin
deren
beren
ada
azra
arya
mina
lena
masal
ayzen
benim aklıma gelenler bu kadar...sağlıkla gelsin bebeğiniz...

canım valla işin zorkaydirigubbakcemile3 benimde kızım olursa allahın izniyle ne isim veririm bilmiyom ama sana güzel isimler öneriyim canım.
gökçe.
ceren.
yaren.
selen.
hepside çok güzel...allah kurtarsın canım...seni ve bebeğini:Saruboceq:
sagolun kizlar ya kafam cok karisik ne koyacagimi bir turlu secemiyorummmmmmm

Almina :asigim:

Öz Türkçe bir isim..Bir çok anlamı var..

1- Türk prenseslerine verilen isim,prenses anlamında...

2- Kafkas kadın savaşçısı...

3-Alacakaranlık kızıllığı...

4-Kutsal dağlarda yetişen ve ender rastlanan kırmızı bir çiçek...

5-Ay ışığı altında danseden pembe yanaklı kız çocuğu..

bende bebeğimi kız sanıyordum ve nilüfer ismine karar vermiştik..ama erkekmiş..
sanırım sende bebeğini erkek sanıyordun..neye karar vermiştin merak ettim:)?

bende bebeğimi kız sanıyordum ve nilüfer ismine karar vermiştik..ama erkekmiş..
sanırım sende bebeğini erkek sanıyordun..neye karar vermiştin merak ettim:)?

aynen canim ben 35 haftaya kadar erkek bildim ve emirhan olsun istiyordum cunki iki oglum var ogulcan vede oguzhan adinda onlarada uyacakti...ama simdi kiz olacak ve ben hala isim ariyorum kafamçokkarıştı

o zaman kızına ismimi öneriyorum oğullarının ismine uyar:) benimde abimin adı oğuzhan.
asuman:) farsça bi isim anlamı gökyüzü sema gökkubbe ..
hatta bi yerde okumuştum aynen kopyalıyorum.
''farsça sema kökünden gelen, hint mitinde hayatın kaynağı olan tanrıçayı temsil eden ve "güneş'in kızı" anlamına gelen isim. nirvana'nın tasavvuftaki karşılığının as'man-ı berin'e (göğün en yüksek yeri) denk geldiğini de duymuştum vaktiyle.''
(kyn:ekşisözlük:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…