Doğuma Hazırlık Kızlar yardım kızıma guzel degısık bır ısım arıyorum onerılerınız....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

asuman da guzel olur uyar ben simdi ey$an ismine taktim nasil sizce ?

eyşan ismide güzel oğullarına uyuyor.hem duyulmamış hem anlamlı bi isim.ezeldeki eyşanda güzel olunca insanın daha bi hoşuna gidiyor.
yalnız yerinde olsam şunuda düşünürdüm.senin gibi bu sene kızı olacak bir çok anne bu ismi düşünecektir.ilk duyunca kürtçe kökenli gibi geliyor ama sanırım değil..
ya da eyşan karakterinden etkilenmiş olabilir misin?bu eyşan çirkin kara kuru bi eyşan olsa yine bu ismi severdim diyorsan hiç düşünme koy.:)
neyse sen bana bakma ben kel daha kendi başıma bi merhem bulamadım:)
ama eyşanda güzel:)..

bende bundan 1 ay önce falan eyşan ismini bulmuştum kendi kızıma koymak için
soora bi hafta sonra falan bu ezel dizisi başladı baktım eyşan ismi var
şimdi milletin hoşuna gidip bu ismi koycak diye wazgeçtim maalesef
yine isim aramaya başladım

olsun onemli degilki kac kisinin koydugu onemli olan senin begenmen neden ole dusunuyosunki bence hic onemli degil herkez koyabilir ben begeniyosam bende koyarim bosver bence takinti yapma eysan ismi cok guzel

Bence senin durumuna en uygun kız ismi "Büşra" olur herhalde... Çünkü kızın olacağı sana bir müjde gibi geldi sanırım takip ettiğim kadarıyla...

Büşra; ıyi, müjdeli haber anlamında...

Benim kızımın adı Aynur ama göbek adı Büşra... Yüreğimde Büşra'm o benim... En güzel müjdem şu dünyada...

Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah kızını...

Yazel, Ey$an, Alya, Kardelen
bunlar benim cok hosuma gidiyor
kizim olursa Yazel koyacagim

cok guzel isimler peki yazelin anlami ney canim merak ettim kulaga cok hos geliyo o isimde

arapcada dua ettigimiz yazel celali vel ikram"dan gelme bir kelime tatlim

---

ALLAHÜMME ENTESSELAMÜ VEMİNKESSELAM TEBERAKTE YAZEL CELALİ VEL İKRAM = Ya Rabbi sen SELAM'sın. Kullarını selamette kılmak ancak sendendir.Ey ikram ve celal sahibi olan Allahım sen yüceler yücesisin

benim kızımız ismi ipek olcak allah nasip ederse
benimde doğumuma 25 gün kaldı
sen kasım analrında neden yoksun
bizim topiğe bekliyorum cnm seni
yeğenimin ismi olmasaydı benim en sevdiğim isim
elif koyardım
hem anlamı güsel hem de bayana çok yakışıyo
elif-ece-esma-pınar-ela-duru olabilir
öenmli olan anlamı güsel olsun söylendiğinde bir kerede anlaşılması
ben bu yüzden kısa isimleri tercih ederdim
kolay gelsin

canim kuranda geciyor diye her kelime de isim olmaz ki ama. cok tuhaf. ben de merak ettim yazel ne demek diye. ama cok sacma anlamsiz bi kere...
allahi zul celali vel ikram diye zikrederiz. onun ozelligidir. ismidir. bazi krallardan oturu zul celal basina "ya" yani "ey!" gelince zel celal olarak okunuyor.
yani anlami su oluyor turkce: ey zel!
yani gercekten akil sir ermiyor.
lena yazilmis kuranda var ama bize demektir. isim olarak biraz anlamli isimler tercih edilmeli.

benimde kızım olucak inşallah ve isim konusunda kesinlikle karar veremiyorum ama düşündüğümüz bir kaç isim var
minel
hira
beren
erva düşündüklerimiz

benim eşimde minel ismini beğeniyodu kızımız olursa koyarız diyodu kulağada hoş geliyor ama minel ismini koymak günah diyenler oldu, arapçada -den -dan eki olarak geçiyor anlamı yok diyenler oldu bide mine falan derler değişik bi isim olmasının anlamı olmaz diye düşünüyorum.

hira ismini bi bebek bezi reklamında görmüştüm değişik gelmişti anlamının hira dağı olduğuda genelde bilinir ama ne bileyim iyice yabancı isim gibi geliyor eşimede söylemiştimde he-man vardı hani çizgifilm onun sevgilisinin ismiydi sanki falan deyip hevesimi kaçırmıştı alya ve arya isimlerinede tel. şebekesinin ismine benziyo demişti yaa delikafadulden

beren ismini ben beğenmiyorum doğrusu hem erkeğe hem kıza konulan bi isim olduğu için galiba fisfisfis

erva kulağa hoş geliyor ama yiğit adam, hoş genç anlamında yani kulağa kız ismi gibi geliyor ama anlam erkeğe uygun gibi sanki hemde değişik olsun diye böyle söylenmesi zor isimler konmamalı bence mesela burda olsanız çocuğa ervağ derlerdi :1rolleyes:

ecrin aslında hoş bi isim ben ilk ecren ismini duymuştum benim yaşlarıma yakın bi kızda ve çok beğenmiştim fakat gerçekten çok yayıldı basitleşti bence.

biz sevgili olduğumuzdan beri aslında ezel ismine takmıştık hem kolay hem değişik ama 2 isimli olsun diye diğer isimlerede bakıyorduk şu ezel dizisinin başlamasıyla 1. ismimizdende vazgeçmiş olduk şimdi herkes ezel ismini duydu kimse koymasada biz özenip koymuşuz gibi olacak hem biz kızımız olursa koyarız diyorduk orda adamın ismi akannehir

burda duru ismi moda oldu bu ara hadi hayırlısı...:teytey:

henüz budur diyeceğim bi isim bulamadım yok içinde türkçe karakter olmasın yok basit bişey olmasın yok kulağa hoş gelsin kolay söylensin yok anlamı güzel olsun derken isimsiz kalır heralde benim çocuğum neyse zamanımız çok daha çocuğu yapmadık hem niye hep kız ismi düşünüyoz ki ya erkek olursa dimi ama kaydirigubbakcemile3

siz en iyisi benim adımı koyun KUMRU naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…