kızlar yardım lütfen avrupa yakasında 4 boyutlu ultrasonla bakan doktor hastane varmı

Dora Hospital var. Fulya'da. Ama hiçbir resmi kurum ile anlaşması yok. Normalde 300 Lira imiş, kendi doktorumun arkadaşı olduğu için bana kendi sürekli takibini orda yaptıran hastaların fiyatını verdiler. 160 TL. Benim kendi doktorumun makinaı arızalı olduğu için oraya gittim ayrıntılı ultrason için. Ama zaten ayrıntılı ultrason normal makina ile yapılıyor. Makinanın 4D bölümü ile sadece bir fotoğraf veriyorlar. Kontrol için şart değil yani.

canım yıldız bilge tabya hastahanesine git. akın varlık var 4 boyutlu ultrason kullanılıo. ya 12 ya 24 tl ssklı muayene ücreti

avrupa yakasında 4 boyutlu ultrasonla bakan doktor hastane önerınız varsa yazın lutfen tşkr sımdıden

canım ben özel harıcınde her ayda Okmeydanı ssk hastanesıne gıdıyorum..
bugun gıttım...3.lü yapalım dedıler ama ben yaptırmıştım gerek yok dedım..
20-21 hafta arasında gel ayrıntılı USG bakacağız dendı...bu dediğin aynı şeymı bılemıyorum ama istersen devlet hastanesıne gıderıek ücretsiz yaptırma şansını dene..
Çünkü bu bıldığim kadarı ile oraya gıden her gebeye uygulanıyor..bı risk olsun veya olmasın...
internetten randevu alabiliyorsun....randevuyu da Simten hanım veya Aydın beye alacaksın.

bakırköy tülin gürel kocatepe 4 boyutlu bakıyo ayrıca tüm hsamielligin boyunca bütün knturolerindeki çrkimleri dvd yapıyo eşide kaan kocatepe oda leventte oda aynı şekilde eger ayrıntılı fdiyosan oo4 boyutlu degil dopler oluyo farklı bişe yani dmarlardaki kan akışına kadar göebliyo onu görüntüleme merkezleride yaptırabilirsin

Ben de araştırıyorum genelde 150 TL fiyat bulduklarım ,başka yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa paylaşın lütfen ..teşekkürler

Benim gittiğimhastahane ve doktorda 4 boyutlu ultrason var, ama daha sonraki dönemlerde kullanıcaz, şu an değil değil dedi...
Son 2 ay bakılıyormuş 4 boyutluyla...
Ayrıntılı ultrason ise farklı bişey ...
Ben ayrıntılı yaptırdım 2 li test zamanı, 100 tl ödedim...
balat Or ahayim'e gidiyorum, 4 boyutlu muayene için fark alıyorlarmı bilmiyorum, sanmıyorum da alacaklarını... Muayene ücreti 32 tl..
Doktorumdan da çok memnunun Meltem Hanım...

ben ayrıntılı ultrason dahil tüm testlerimi şişli etfalde yaptırdım. testlerde mutlakaki özelde fark alıyorlardır.
ama 4 boyutlu ultrason ile muayene olmak istiyosanız fark almadan her muayenesini 4 boyutlu ultrasonla yapıyorlar yıldız bilge tabyada.

canim bende ayin 28inde 4 boyutluya girecegim.benim gittim hastanede varmis oraya gidecegim fiyati 200tl cennette dogan hastanesi doktorumda filiz hanim ve cok memnunum tavziye ederim ama 4 boyutluyu ssk karsilamiyo.buradan bana 45 dklik cd ve bebisimin renkli resimlerinide verecekler.

bende özel gaziosmanpasşa hastanesinde yaptırdım.:emir_bebek:

fiyatını bilmiyorum çünkü benim özel sigortam karşılıyormuşş:lepi:

bebeğimi öyle görünce kalb,im yerinden fırlayacaktı bide doktorumuz bir boydan birde portre fotosunu verdi.buzdolabının üzerinde hergün onu öpüyorumzemuszemus

Back
X