- 4 Şubat 2016
- 2.912
- 3.043
- 133
Dua edin inşallah teşekkür ederim çok güzel morel oluyor bu yorumlarınız Allah razı olsun
hamilesinnnn :)))
Ne derecede agri oluyor? Bende yeni ögrendim Hamile oldugumu Test ile Bender Silik positif cikmisti üc testte kadin doktoruna gittim onlarda Test urin ile test yaptilar oda silik positif göstermis hamilesin dediler Bana 13.2. tarihine randevu verdiler. Bendede cok gaz ve sol kasikta batma var. Sende sorun olurmu? Nasil agrirsa gidiyim Doktora?Bende 1 hafta once boyle biraz silikti ve adet düzensizligim vardi onceki adetimin uzerinden 2 ay gecmisti.buna bagli olarakta kistlerim vardi.3 haftalikti.dikkat et eger kasıklarında cok agri olursa bekleme hemen doktora git.ben bugün düsük yaptigimi ögrendim.erteleme
Benimde aynen boyle oldu.sol kasikta batma ve gaz.bel agrisida vardi.3 haftalikti düştü git bi doktora bence zarari olmazNe derecede agri oluyor? Bende yeni ögrendim Hamile oldugumu Test ile Bender Silik positif cikmisti üc testte kadin doktoruna gittim onlarda Test urin ile test yaptilar oda silik positif göstermis hamilesin dediler Bana 13.2. tarihine randevu verdiler. Bendede cok gaz ve sol kasikta batma var. Sende sorun olurmu? Nasil agrirsa gidiyim Doktora?
Hmmm doktora gittim bana sirf test yapti yolladi kanmi geldi sende? Nerden anladin düsük oldugunu? Bu belirtiler düsük belirtisimi Doktor görünmez dedi online icin Ta 13.2.e randevu verdiBenimde aynen boyle oldu.sol kasikta batma ve gaz.bel agrisida vardi.3 haftalikti düştü git bi doktora bence zarari olmaz
Ne derecede agri oluyor? Bende yeni ögrendim Hamile oldugumu Test ile Bender Silik positif cikmisti üc testte kadin doktoruna gittim onlarda Test urin ile test yaptilar oda silik positif göstermis hamilesin dediler Bana 13.2. tarihine randevu verdiler. Bendede cok gaz ve sol kasikta batma var. Sende sorun olurmu? Nasil agrirsa gidiyim Doktora?
Hayir hafif batma agrifa degil tam olarak. Kanama falan yok cok sükür. Akinti hic yok normalmi kuru olmasiKanama olursa kesinlikle gitmelisin az miktarda sancı normal ama sürekli ve dayanılmaz oluyorsa da doktora gidersin.
Hamileyimmm canım dün o kadar değişikdim ki yazamadım:)Test yaptılar mı sonuç nedir canım :) merak ediyorum ben de
İnşallah canım Allah razı olsunHayirli haber varmi canim❤
Hayrli olsun canim :)Ayy inanamiorum ağlıycam gelio gerçekten inanamiorum
Allah yardımcın olsun senin adına çok sevindim.Hayırlı uğurlu olsun güzel anne :) Allah benm gibi çok isteyenlerede nasip etsin.Hamileyiimmmmmm
Hamileyimmm canım dün o kadar değişikdim ki yazamadım:)
Amin inşallah Allah razı olsunnÇok güzel bir duygu anlıyorum senihayırlı olsun sağlıcakla doğar inşallah
Amin Allah sizlerden razı olsun Rabbim cümlesine nasip eder inşallah bil hassa çok isteyenlere inşallahhhAllah yardımcın olsun senin adına çok sevindim.Hayırlı uğurlu olsun güzel anne :) Allah benm gibi çok isteyenlerede nasip etsin.
Ya ben pek anlamıyorum msj yerlini karıştırfım galba hayırlı haberler var Allah hepinizden razı olsun kimse kimseyi tanımıyor ama sevincine ortak üzüntüsünüde paylaşıyor çok mutlu ettiniz beni merak etmekle Rabbim isteyen herkese versin evinizden çocuk sesi kuran sesi eksik olmasın ben hep kendime böyle dua ediyordum sizlerede böyle dua edicemİnşallah canım Allah razı olsun
Bende şimdi test yaptım ışığa tutunca görebiliyorum bu ne demek sizde öyle görmüşsünüz o Zaman hamile miyimdir cvp yazarsanız sevinirimmerhaba şimdiden tebrik ederim hamilesiniz ben o silik çizgiyi güneşe tutunca falan anca görebılmıstım o derece silikti çok şükür doğru görmüşüm.İnşallah sağ salım bebegınızı kucagınıza alırsınız.
Ya ben pek anlamıyorum msj yerlini karıştırfım galba hayırlı haberler var Allah hepinizden razı olsun kimse kimseyi tanımıyor ama sevincine ortak üzüntüsünüde paylaşıyor çok mutlu ettiniz beni merak etmekle Rabbim isteyen herkese versin evinizden çocuk sesi kuran sesi eksik olmasın ben hep kendime böyle dua ediyordum sizlerede böyle dua edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?