Kızlar yardım lütfen hamilemiyim çok istiyorum

Hanilesinnnn hayirli ugurlu olsun bendede öyleydi

Ne derecede agri oluyor? Bende yeni ögrendim Hamile oldugumu Test ile Bender Silik positif cikmisti üc testte kadin doktoruna gittim onlarda Test urin ile test yaptilar oda silik positif göstermis hamilesin dediler Bana 13.2. tarihine randevu verdiler. Bendede cok gaz ve sol kasikta batma var. Sende sorun olurmu? Nasil agrirsa gidiyim Doktora?

Benimde aynen boyle oldu.sol kasikta batma ve gaz.bel agrisida vardi.3 haftalikti düştü git bi doktora bence zarari olmaz

Benimde aynen boyle oldu.sol kasikta batma ve gaz.bel agrisida vardi.3 haftalikti düştü git bi doktora bence zarari olmaz
Hmmm doktora gittim bana sirf test yapti yolladi kanmi geldi sende? Nerden anladin düsük oldugunu? Bu belirtiler düsük belirtisimi Doktor görünmez dedi online icin Ta 13.2.e randevu verdi

Kanama olursa kesinlikle gitmelisin az miktarda sancı normal ama sürekli ve dayanılmaz oluyorsa da doktora gidersin.

Kanama olursa kesinlikle gitmelisin az miktarda sancı normal ama sürekli ve dayanılmaz oluyorsa da doktora gidersin.
Hayir hafif batma agrifa degil tam olarak. Kanama falan yok cok sükür. Akinti hic yok normalmi kuru olmasi

İnşallah canım Allah razı olsun
Ya ben pek anlamıyorum msj yerlini karıştırfım galba hayırlı haberler var Allah hepinizden razı olsun kimse kimseyi tanımıyor ama sevincine ortak üzüntüsünüde paylaşıyor çok mutlu ettiniz beni merak etmekle Rabbim isteyen herkese versin evinizden çocuk sesi kuran sesi eksik olmasın ben hep kendime böyle dua ediyordum sizlerede böyle dua edicem

Bende şimdi test yaptım ışığa tutunca görebiliyorum bu ne demek sizde öyle görmüşsünüz o Zaman hamile miyimdir cvp yazarsanız sevinirim

Çok güzel bir dua... amin herkes için inşallah zor bir süreç rabbim kimseyi bununla sınamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…