Canım yazio direk kegit ta prolaktin die
Canım cok ciddi birsey degil ilaçla hemen düsüyor canini sıkma. Doktoruna söyle ilaç yazsin sanaÇok moralim bozuldu çok hicc okadar yükseldiğini hatırlamıyorum demkki ondan bu ay okdar gecikti zaten hoc düzenli gelmio da
Canım benim adet ağrimdan başka hicbir belirtim yoktu:)Kızlar selamlar. Hamileliğinizin ilk haftalarında ne gibi belirtileriniz olduu yardım lutfennn
Gününü bekle canim.. ben dayanamayıp adetimden 4gun once test yapmistim negatiftiBende adet ağrısı kasık ağrısı mide bulantısı hepsi var ama adet olmama da 5 gün var emin olamiyorumm
Test yap derim bekledikçe insan strese giriyorBende adet ağrısı kasık ağrısı mide bulantısı hepsi var ama adet olmama da 5 gün var emin olamiyorumm
Yap bakalim canim belki cıkar .. benimki gec dòllenme oldugu icin çikmamıştîEczaneye gidiyorum dayanamadım
Acele etme canim benimde 4gun kala negatif cikmistiSonuç hüsran kızlar ☹☹
Canım doktorumu degistircem ama nereye gideyim bilmiorum çok ilgili değil nereye gidiyim dusunuorumCanım cok ciddi birsey degil ilaçla hemen düsüyor canini sıkma. Doktoruna söyle ilaç yazsin sana
Bekleyelim canım inşallah sonuç değişirSonuç hüsran kızlar ☹☹
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz15 inde adet olucam bakalım haberdar edicem sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?