TEBRİKLER GEBESİNİZ
ADETİNİZİN 12. İLE 16. GÜNLERİ ARASIKızlar benimde bir sorum olacak yumurtlama gününü nasıl hesapliyorsunuz
Evet hamilesin canım tebriklerrrrSabah 8 bucukta test yaptım ikinci silik çıktı cizgi ama şimdiye kadar hiç çıkmadı çok şaşırdım heycandan bayilcaktim ama ümit etmek istemiyorum adet düzensizliğim var 3 gun gecikti ve öğle test yaptım
Ya bende de aynısı çıktı inşallah hamilesindir
Allah razı olsun uyardığın için şuan çok oluyo adet zamanım die düşünüyordum yarın çıkarım off korktum şimdiBende 1 hafta once boyle biraz silikti ve adet düzensizligim vardi onceki adetimin uzerinden 2 ay gecmisti.buna bagli olarakta kistlerim vardi.3 haftalikti.dikkat et eger kasıklarında cok agri olursa bekleme hemen doktora git.ben bugün düsük yaptigimi ögrendim.erteleme
Korkma da dikkat et yinede.ben bilemedim.Allahım gönlümüze göre versin insallahAllah razı olsun uyardığın için şuan çok oluyo adet zamanım die düşünüyordum yarın çıkarım off korktum şimdi
Amin inşallah isteyen herkese verir RabbimKorkma da dikkat et yinede.ben bilemedim.Allahım gönlümüze göre versin insallah
Dayanamadım hastanedeyim dua edin kızlar :)
Hadi hayırlısı inşallahHadi hayırlısıbence var gibi ama :)
Dua edin inşallah teşekkür ederim çok güzel morel oluyor bu yorumlarınız Allah razı olsunHadi hayırlısıbence var gibi ama :)
Hayirli haber varmi canim❤Dua edin inşallah teşekkür ederim çok güzel morel oluyor bu yorumlarınız Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?