Canım yumurtam catlamio ve adet düzensiz gelio büyümüomus yumurtam ama bu son Mayıs ayında doktor değiştirdim çok sukurr insallahins vardir cnm rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin.. 8 senedir hangi problemden dolayi olmadi
Doktora gittiğinde hamilesin derse etrafına çok dillendirme çok yakınlar hariç kimseye söyleme belli olmaya başlayınca soylersin bide biraz dikkat et kendine ağır kaldırma uzanmaAllahım kızlar ınsalah kadir gecesi ve ondan önceki gün çok dua ettim cokk
Amin inşaallahCanım sağlıkla gelsin bebişin.Rabbim onu sana bağışlasın
İnşallah canim iki tane daha aldim yapicam bakalım yine öğle çıkarsa dokTor aricam ınsalah vardır meleğimins hamilesindir ama ikinci cizgi cok belirgin var gibi duruyor bence hamilesin kan testi de yaptir tam sonjc alirsn
Evet canım bugün bide yarın sabahsimdi mi yapacaksin test bitane daha yapsam tekrar cikarsa ikinci cizgi kesin vardir
Canım akşam bide sabah test yapicam yine pozitif çıkarsa hemen hastaneye gidicem allahim ınsalah eşimde şaşkın tabi bana dur dio hemn inanma uzulucem die test sonucuna
canım hiç ugrasma yarın özel hastaneler açıktır bence değilse bile acilden giris yap silik çizgiler pozitif oluyor genede bayramda dikkat et kendine ve arkadasın yazdı gibi hemene söyleme kimseye 8 sene beklemissin rabbim hiçbir sorun çıkarmasın karsınaEvet canım bugün bide yarın sabah
cnm sürekli test yapmak insanin piskolojisini bozuyor kendimden biliyorum en iyisi git kan testi yaptir kesin sonuc al belirsizlik ckk kötüKızlar şimdi yaptım test ama tek çizgi anlamadım yani markası farklı sabah tekrar yapicam bakalım sabah belli olur ama ilk bu sabah yaptığım nasıl silik çıktı anlamadım
Off sorma canım benim sinirlerim bozuldu hemde cokk niie böyle oldu sabah direk gidip kan testi yaptıriyim hem kalkınca idrar testi yapayımcnm sürekli test yapmak insanin piskolojisini bozuyor kendimden biliyorum en iyisi git kan testi yaptir kesin sonuc al belirsizlik ckk kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?