Kızlar yardım lütfen hamilemiyim çok istiyorum

ins vardir cnm rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin.. 8 senedir hangi problemden dolayi olmadi
Canım yumurtam catlamio ve adet düzensiz gelio büyümüomus yumurtam ama bu son Mayıs ayında doktor değiştirdim çok sukurr insallah

Inşallah sağlıklı bir hamilelik sağlıklı bir bebek kolayca bir dogum nasip etsin Allah canim tebrik ederim insallah sabrının mükafatını versin Allahim

Allahım kızlar ınsalah kadir gecesi ve ondan önceki gün çok dua ettim cokk
Doktora gittiğinde hamilesin derse etrafına çok dillendirme çok yakınlar hariç kimseye söyleme belli olmaya başlayınca soylersin bide biraz dikkat et kendine ağır kaldırma uzanma

Canım akşam bide sabah test yapicam yine pozitif çıkarsa hemen hastaneye gidicem allahim ınsalah eşimde şaşkın tabi bana dur dio hemn inanma uzulucem die test sonucuna

Son düzenleme:
ins hamilesindir ama ikinci cizgi cok belirgin var gibi duruyor bence hamilesin kan testi de yaptir tam sonjc alirsn

Canım akşam bide sabah test yapicam yine pozitif çıkarsa hemen hastaneye gidicem allahim ınsalah eşimde şaşkın tabi bana dur dio hemn inanma uzulucem die test sonucuna

Cnm akşam yaptgn testi at bize bdaha

Evet canım bugün bide yarın sabah
canım hiç ugrasma yarın özel hastaneler açıktır bence değilse bile acilden giris yap silik çizgiler pozitif oluyor genede bayramda dikkat et kendine ve arkadasın yazdı gibi hemene söyleme kimseye 8 sene beklemissin rabbim hiçbir sorun çıkarmasın karsına

Bencede hamilesin gibi, yani umarim oyledir, insallah gonlune gore versin Allah eger pozitifse sonucun lutfen agir seyler yapma, esneme bi yere uzanma, agir kaldirma cok dikkatli ol ilk 4 ay ozellikle cok onemli

Kızlar şimdi yaptım test ama tek çizgi anlamadım yani markası farklı sabah tekrar yapicam bakalım sabah belli olur ama ilk bu sabah yaptığım nasıl silik çıktı anlamadım

Off çok canım sıkıldı nie öğle oldu acaba ilk sabah yaptığım test bozuk olmasın gerçekten çok üzülürüm cokkkkkk

Kızlar şimdi yaptım test ama tek çizgi anlamadım yani markası farklı sabah tekrar yapicam bakalım sabah belli olur ama ilk bu sabah yaptığım nasıl silik çıktı anlamadım
cnm sürekli test yapmak insanin piskolojisini bozuyor kendimden biliyorum en iyisi git kan testi yaptir kesin sonuc al belirsizlik ckk kötü

cnm sürekli test yapmak insanin piskolojisini bozuyor kendimden biliyorum en iyisi git kan testi yaptir kesin sonuc al belirsizlik ckk kötü
Off sorma canım benim sinirlerim bozuldu hemde cokk niie böyle oldu sabah direk gidip kan testi yaptıriyim hem kalkınca idrar testi yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…