Kızlar yardım lütfen hamilemiyim çok istiyorum

Off çok canım sıkıldı nie öğle oldu acaba ilk sabah yaptığım test bozuk olmasın gerçekten çok üzülürüm cokkkkkk
üzülme cnm ins vardir ins rabbim sana da bir evlat nasip etsin bu mübarek günlerde. Hastaneye git yarin kan ver kanda cikar varsa eger cikmazsada üzme kendini ins olur

Kızlar şimdi yaptım test ama tek çizgi anlamadım yani markası farklı sabah tekrar yapicam bakalım sabah belli olur ama ilk bu sabah yaptığım nasıl silik çıktı anlamadım

Canimmm benimm okudum 8 yıldır bekliyomussun ben ilk son sayfaları okudum hamilelik haberi aldım diye sevindim ben de 5 yıldır istiyorum olmuyo.
Şey yanlis anlama lütfen testin ikinci çizgisi bana olması gereken yerde değil gibi geldi normalde biraz daha sağda olur ya da test çok net gözükmüyor ondan. Bir yandan da diyorum ki yoksa neden böyle çıksın ki ? Ama benim de iki testin çift çıkmıştı ama hamilelik yoktu Dilerim Allahtan ikinci yaptığın test seni yaniltmistir hamilesindir inşallah haber ver ltfen merak ettim

cnm rabbim sana da bir evlat nasip etsin inşallah

Ayy Kaç kere atmışim kusura bakmayın olmadı zanlettim ilk test sonra yaptığım test

Ayy allahim ınsalah vardır herseyde bir hayır diorum ama suan çok ama çok üzüldüm anlatamam

Insallah gebesindir arkadasim.cok sevinirim valla.okudum yazdiklarini.polikistik over mi var sende ?

Anl
cnm türkiye de nasil testler bilmiyorum ama almanyada mesela bazi testler cok yeni gebeligi de goruyor bazilari da adetin belli bi sure gecmeden positifse bile göstermiyor belki su ikinci testin cok yeni gebeligi gostermiyordur
Anlamadim ki ya kafam allak Bulak oldu

Evet
Insallah gebesindir arkadasim.cok sevinirim valla.okudum yazdiklarini.polikistik over mi var sende ?
Evet canım dokdor ogustosda çağırdı tedavi için tekrar suan tuttuysa süpriz olucak bize ama testlerim çok moralim bozdu cokk insan napcagni sasirio

Anl

Anlamadim ki ya kafam allak Bulak oldu
bazi testler betan düşükse görmüyor bazi testlerde betan düşük oldugu halde hamileligi goruyor diyorum yani. Belki yaptigin ilk test gebeligi gördü ama ikinci testte bebek cok yeni diye beta hcg degerin düşük diye görmedi testen teste degisir ümidini kaybetme

Canım 8senedir doktor gidip duruyorum ama hiç bir dokdor soylemedi pko olduğumu hiç bişeyin yok diyip fıtil ilaç igne verdi bende kullandım sonra özel gittim kadın direk söyledi şok oldum ve cok üzüldüm dedim bunda da bir hayır vardır zamanı vardır herseyin sadece Mayıs ayında Klomen ve pregnly 2 kutu igne olmuştum doktor ağustosta gel dedi prolaktin in yükselmiş sitresden yumurtan yormiyalim dedi tmm dedim

İnşallah dediğin gibidir sabah nasıl sevindim içim kıpır kıpır oldu suan bütün hayallerim düştü off

Allahım senden razı olsun inşallah bu hayırlı günün hatırına Rabbim dualarını kabul buyursun çok mutlu ettin beni çok mutlu oldum duanla ❤❤❤❤
allah senden de razi olsun umudunuzu kaybetmeyin allahin bu imtihanıni da insallah guzel bir sekilde gecersiniz ben 9 ay bekledim oldu sizinde olur ins. Görürsünüz gün gelir burda cocugum uyumuyor cocugum yemek yemiyor konulari acicaz atlatacat bu günleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…