Kızlar yardım lütfen hamilemiyim çok istiyorum

Evet

Evet canım dokdor ogustosda çağırdı tedavi için tekrar suan tuttuysa süpriz olucak bize ama testlerim çok moralim bozdu cokk insan napcagni sasirio
Hiç bozma moralini yoksada can sağlığı diceksin daha çok gencsin senle aynı yastayiz daha önümüzde çok uzun yıllar var moralini hiç bozma Allah tam umutların tükendiği yerde yeni bi kapı acar mol gebelik geçirdim ben burada bir sayfamız var orda bir ablamiz var mol gebelik geçirdi yaşı var onunda hemde biraz problemler vardı aşılama tup bebek konularını araştırıyordu normal olmaz aşılama yada tup bebek yapcaz diyordu o ay hamile kaldı şimdi çok az kaldı doğumuna bi kızı olcak sakin umudunu kaybetme vakti saati var herseyin

mol gebelik ne ki

Dusunuorum da o ikinci çizgi görünce bile nasıl sevindim allah kucağına verince insan neler hissedicek kimbilir

mol gebelik ne ki
Once kese var sonra bebek var ama sonra rahimde bir tumore donusuyo kurtaj oldum 1 yıldır kontrol altindayim her ay acaba yukseldimi beta acaba cogaldimi diye geçti yani bebegimi kaybetmekle kalmadım canim kimseye vermesin Allah

Once kese var sonra bebek var ama sonra rahimde bir tumore donusuyo kurtaj oldum 1 yıldır kontrol altindayim her ay acaba yukseldimi beta acaba cogaldimi diye geçti yani bebegimi kaybetmekle kalmadım canim kimseye vermesin Allah
amin cnm.. Ilk defa duydum ben bunu bilmiyordum

Canim benim rabbim şu mubarek gunlerin hürmetine hayirli saglikli evlat nasib etsin sana ve isteyen herkese umudunu yitirme dualarindan vazgecme bol bol meryem suresini oku bende testte ikinci cizgiyi gördüm insallah vardir

Canım sıkma canini ben inaniorum en kisa zamanda olucak bebeklerimiZ bende gitmedigim doktor kalmadı ilk olmasi çok zor falan dedi doktor çok üzüldüm herseyi allah bilir

Canim benim rabbim şu mubarek gunlerin hürmetine hayirli saglikli evlat nasib etsin sana ve isteyen herkese umudunu yitirme dualarindan vazgecme bol bol meryem suresini oku bende testte ikinci cizgiyi gördüm insallah vardir
Evet ilk sabah yaptığımda çıktı şok oldum her ay düzensiz gelio ama tedavi olduğum ay 28 gün geldi ve bu ay birinde olmam gerekio du adet gecikince bende test yapayım dedim ümitli değildim ama o çizgiyi görünce şok oldum şok ama tekrar yaptım tek çizgi sabah yine yapicam bakalım anlamdim ki bu ne şimdi sabahki bozukmuyduki öğle bi ihtimal olabilirmi

doktorum her zmn der ki yalnis negatif vardir ama yalnis pozitif yoktur test positif cikmaz bebek yoksa der her zmn. Ama Türkiye de ki testleri bilmiorum yaniltirmi bu zamana kdr hic yalnis postif göstermedi bende hic bir test

Benim idrar testleriyle hic aram iyi degildir hicbizaman ben ikinci cizgiyi goremedim tonla test yapmisimdir iki cocugumdada 20 şer gün gecmesine ragmen iki cizgi cikmadi hic neden hala adet olamadim diye doktora gittigimde ogrendim hamileliklerimi .birtek bu ucuncude silik cikti ama bitek ben goruyordum cizgiyi okadar silik oda yine on gun gecmisti

Allahım şu mübarek ayda bizim sesimizi duy ınsalah bu sitede isteyen herkeze bebek nasip eder

Amiiiiinnn canım aminn şüphesiz ki sesimizi duyuyor. Bizim için neleri naksettigini bahsettiğini bilmiyoruz Rabbim kimseyi mahrum etmesin inşallah hakeden herkese Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah. Aminn

doktorum her zmn der ki yalnis negatif vardir ama yalnis pozitif yoktur test positif cikmaz bebek yoksa der her zmn. Ama Türkiye de ki testleri bilmiorum yaniltirmi bu zamana kdr hic yalnis postif göstermedi bende hic bir test
Canim ilginç anlayamadım ben sabah yapınca Belli olur herlede bide kan testi yaptı ricam bu arada iki testin markası farklıydı

Ay canım benim yaa Allahım senin kuzunu da sana bagislasin inşallah :-* ❤❤❤

Canım inşallah test bozuk degildir ve inşallah bebegin seninledir.. Rabbim bu mubarek günler hürmetine dualarını kabul etsin.. bence sabahı bekleme, 4saat idrarini tut ve tekrar test yap. Varsa cikar zaten. Cunku ilk yaptigin test bayaa belirgin yani..

Yani çok ilginç işte sabah yapicam tekrar bide kan testi yaptıriyim yarın sabah ınsalah hamileyimdir

Canım anlamadım bugüne kadar hangi testi yaptıysam hiç iki çizgi silik bile belrmemisti beni umutlendirende o oldu sabah ama tekrar yaptım tek çizgi anlam veremiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…