Kızlar yardım lütfen,yorum yapmadan geçmeyin emi

Lilibett

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
435
286
53
Iyi akşamlar hanımlar,

Arkadaşımla ilgili konu açıyorum,kendısının haberı yok,nasıl yonlendırecegımden emin degılım,yardım istiyorum.

Arkadaşım 33 yasında,kardesım kadar sevdıgım,kalbı ruhu pırıl pırıl,memur olan,unıversıte mezunu ve inanılmaz guzel fiziki özelliklere sahıp bir kız, adrıana halt etmıs oyle diyeyim.

Yaşadığım yerde bır akşam benım şehrime ziyarete geldiğinde ortamda bir arkadasın arkadası da vardı ve arkadasım resmen aşık oldu,kendi şehrine dönünce de mesajla,facebook uzerınden yazısarak devam ettı,bir buçuk yılın son altı ayında da cıddı bır ılışkıye adım attılar,adam hem kurumsal bı yerde çalışıyor hem kucuk bır lokantası var,sorun su kı adam kızı haftada bır arıyor,gun ıcınde sadece bır kez mesaj atıyor onda da uc bes kelıme edıp kısa kesiyor,şu an kız arkadasım burda ve bu adam kıza ablasıyla tanıştırmak ıstedıgını soyledı,cıddı bır adım atmıyor ama sureklı tanıyalım bırbırımızı dıyor,sureklı yogun,konuşmaya vaktım bıle olmuyor dıyor ama uzak mesafede konuşmadan üç ayda bır goruserek nasıl tanıyabılırsın kı?şu an arkadasım karar asamasında,onu nasıl yonlendırmelıyım?çocuk sureklı sıtem edıldıgınde haklısın,cok mesguldum,zaman ver,tanıyalım edıp duruyor.

Zamanla her şey ayyuka çıkar nasılsa, arkadaşınız kendini fazla kaptırmasın adam 10 adım yaklaşıyorsa arkadaşınız 11 adımını bile temkinli atsın ...

Ciddi düsünüyor olamaz ama yinede tam olarak bilemeyiz.biraz daha konusabilirler bence.

Zamanla her şey ayyuka çıkar nasılsa, arkadaşınız kendini fazla kaptırmasın adam 10 adım yaklaşıyorsa arkadaşınız 11 adımını bile temkinli atsın ...
İşte bır buçuk yıl gectı sımdıden,kız da kımseyı ıstemıyor o varken doğal olarak ama yas 34 olacak yakında,bosuna umutlanıyor mu acaba dıyorum

Ciddi düsünüyor olamaz ama yinede tam olarak bilemeyiz.biraz daha konusabilirler bence.
Tanımak ıstıyorum dıyen erkek haftada bır arar mı?hıc mı özlemez?mesajla gecıstırır mı?zaten on saat mesafe var arada,tanımak ıcın her fırsatı degerlendırmez mı?su an bırlıkteler,kız geldı ama gıdınce yıne aynı aramamaya başlayacak.kız da o kadar naıf o kadar masum kı

Arkadaşını pek sevmiyor herhalde o adam simdi soylediklerine gore onlarin iliskisi zor yurur zaten kiz sabirliya benziyor kizi oyalamasinda.

arkın 33 yasında adam da bı 35 vardır heralde ya evlıdır ya da bağlanma sorunu olan bırı

Bu görüşme azlığından dolayı arkadaşın gerekli sitemde bulunmamış.
Fazla hanımefendi kalmış bence.

Haftada bir arama nedir yahu.
Böyle ilişki mi olur?

Bence çok zaman vermesin kısa zamanda olumlu bir iyileşme beklediğini buna göre
karar vereceğini açık açık söylesin.

Yine haftada bir aramaya devam ederse hiç uzatmasın.

adam mantıkla bakıyor olaya
eğer duyguları daha yoğun olsaydı daha fazla iletişim için fırsat yaratırdı
ablasıyla tanıştıracak, bir bak bakalım sen ne diyeceksin diyecek
ablası iyi biri derse devam edecek, beğenmedim derse arkadaşına sen daha iyilerine layıksın deyip, olayı bitirecek
arkadaşın fazla umutlanmasın

İşte bır buçuk yıl gectı sımdıden,kız da kımseyı ıstemıyor o varken doğal olarak ama yas 34 olacak yakında,bosuna umutlanıyor mu acaba dıyorum
O ZAMAN İMASIZ BİR ŞEKİLDE AÇIKÇA PARTNERİNİN NİYETİNİN NE OLDUĞUNU SORMALI

Bir seneden fazla süren flört dönemini ben kendi adıma kabul etmem. 1 sene yeter tanımaya. Haaa bir senede tanıyamam derse o adam, zaten 10 senede de tanıyamaz.

Benim asla sürdürmeyeceğim ilişki tipi. Ve hayır geleceğini de düşünmediğim.. Benim bir erkeğin poposuna tekmeyi basmam için 24 saat aramaması yeterli. Nasıl bir yoğunluk bu Allah aşkına, haftada 1 arıyor günde 1 mesaj atıyor. Yemek yemiyor, su da mı içmiyor bu adam. Oturup tv karşısına birşeyler de mi izlemiyor ? Nasıl fırsat bulamıyor sevdiğine gel de inan. Gel de ye. Bıraksın Allah aşkına. Seven insan sevdiği için zamanı yoksa bile zaman yaratır. Bence o adamdan da, bu ilişkiden bir cacık olmaz. Arkadaşınızı bu şekilde yönlendirin derim.

bak arkadaşım erkek zaman yaratır..ki o kadar meşgul olduğunu düşünmüyorum. gerçekten istiyorsa arar....bir arkadaşım doğuda görev yapıyordu arkadaş vasıtasıyla edirneli bir doktorla tanıştı çocuk 15 te 1 uçakla yanına gidiyordu şimdi 2 yıllık evliler..arkadaşın çok güzel olabilir ama erkek mantığı farklı çalışıyor..
misal ben erkek arkadaşım için bulunmaz niğmetim aslında kendisi de farkında beni annesiyle babasıyla tanıştırdı..aile yemeklerine bile davet eder ama 2 yıldır hala evlilik lafı yok..yani bi var bi yok..bence madem 33 yaşında o adamla zaman kaybetmesin..

Kimse kimseyi evlenmeden önce tam olarak tanıyamaz zaten istersen 10 sene flört et, sen o adamın gerçek yüzünü evlenince görürsün, arkadaşın boşuna vakit öldürüyo , bi an önce evlenip çoluk çocuğa karışmak istiyosa, hiç uğraşmasın , yaş ilerledikçe kısmeti de tam tersi azalır yani ben 34 üme basıyo olsam böyle uğraşmazdım belli belirsiz ilişkilerle..

arkadaşının yarısı kadar bile güzel olmayan bir bayanla tanışıp 1 ayda bile nikah masasına oturabilir erkekler böyle malesef..

bir erkek aramıyorsa özlemiyorsa odundur nokta ve bu adamlar evlenmeden mutlu edemiyorsa evlenince hiç edemez

canım haftada bir aramak ne demek ya olur mu hiç öyle tanımak.... kusura bakma ama arkadasın doğru insanı bulmuş diye miyeceğim.... hoşlanan bir şeyler hisseden erkek aramak içın fırsat kollar ne kadar yoğun olursa olsun engelll olaaammaaazzzz.....kırmak için yazmadım canım güzelim arkadaşın vaktini ona adamasın hayırlı kısmeti olur da mutlu olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…