Iyi akşamlar hanımlar,
Arkadaşımla ilgili konu açıyorum,kendısının haberı yok,nasıl yonlendırecegımden emin degılım,yardım istiyorum.
Arkadaşım 33 yasında,kardesım kadar sevdıgım,kalbı ruhu pırıl pırıl,memur olan,unıversıte mezunu ve inanılmaz guzel fiziki özelliklere sahıp bir kız, adrıana halt etmıs oyle diyeyim.
Yaşadığım yerde bır akşam benım şehrime ziyarete geldiğinde ortamda bir arkadasın arkadası da vardı ve arkadasım resmen aşık oldu,kendi şehrine dönünce de mesajla,facebook uzerınden yazısarak devam ettı,bir buçuk yılın son altı ayında da cıddı bır ılışkıye adım attılar,adam hem kurumsal bı yerde çalışıyor hem kucuk bır lokantası var,sorun su kı adam kızı haftada bır arıyor,gun ıcınde sadece bır kez mesaj atıyor onda da uc bes kelıme edıp kısa kesiyor,şu an kız arkadasım burda ve bu adam kıza ablasıyla tanıştırmak ıstedıgını soyledı,cıddı bır adım atmıyor ama sureklı tanıyalım bırbırımızı dıyor,sureklı yogun,konuşmaya vaktım bıle olmuyor dıyor ama uzak mesafede konuşmadan üç ayda bır goruserek nasıl tanıyabılırsın kı?şu an arkadasım karar asamasında,onu nasıl yonlendırmelıyım?çocuk sureklı sıtem edıldıgınde haklısın,cok mesguldum,zaman ver,tanıyalım edıp duruyor.