Kizlar yardim lutfen :(

Nasip bence bak benim 5. Gün ve 1. Kalite diyorum canım olacaksa olsa 5. GÜN benimki olurdu. Yani Allah nasip edince oluyor birazda kötüyü çağırma derim. Evet dondurulmuş var onları deneyeceğim şuan ilaç kullanıyorum
Aynı durumdaymışız, ben de bi tane ilaç kullanıyorum dondurulmuş transferi için. Güzel haberler alalım inşallah doktorlarımızdan :)

Aynı durumdaymışız, ben de bi tane ilaç kullanıyorum dondurulmuş transferi için. Güzel haberler alalım inşallah doktorlarımızdan :)
İnşallah tek umudumuz iyi haberler almak 🙏🏻 Ne zaman gideceksin kontrole

Selamlar 😊 bu değişiklikler bende de vardı, en çok da şişlik ve dokununca acı vardı, arada adet sancısının hafifi şeklinde sancı, sol kasıkta batmalar da vardı. Ama ilaçların yan etkisi olduğunu söylemişti doktor, bu kısa sürede gebelik belirtisi olmaz kendini dinleme demişti. Dediği gibi de oldu 😊 sonuç kimyasal gebelik. Çok şükür şurda 4-5 günün kalmış, inşallah tutmuştur canım çok içten dualarım -tanımasam da kader arkadaşıyız :)))- seninle 😘
Kuzum destegin icin cok tesekkur ederim :) Herseyin hayirlisi az kaldi evet sonucu ogrenmeme

Back
X