Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Söz, Nişan, Kına Elbise ModelleriKızlar yardım lutfen!
ben 3. model cok güzel.emmee 1 1.diyorum kumasida yürüdünmü üfül üfül olcak tarzdan takin sacin makyajin ile hem yasina hemde bahar ayindayiz canim canli olzemuszemus
ben 3. model cok güzel.emmee 1 1.diyorum kumasida yürüdünmü üfül üfül olcak tarzdan takin sacin makyajin ile hem yasina hemde bahar ayindayiz canim canli olzemuszemus
Buralarda abiye kiyafet bulmak bilmiyorum canim Turkiye'de daha cok cesit oldugunu dusunuyorum.Gerci hic ozellikle bakmadim ama buyuk alis veris merkezlerinde bu tarz kiyafetler satan magazalara goz gezdirdim cok guzel seyler gormedim.Seninkiler guzelmis..
Buralarda abiye kiyafet bulmak bilmiyorum canim Turkiye'de daha cok cesit oldugunu dusunuyorum.Gerci hic ozellikle bakmadim ama buyuk alis veris merkezlerinde bu tarz kiyafetler satan magazalara goz gezdirdim cok guzel seyler gormedim.Seninkiler guzelmis..
Evet gercekten oyle.. buralarda o kadar guzel modeller yok acikcasi.. nisanim Turkiyede olucak.. ordanda alabilirim aslinda.. ama eger burdan begendigim olursa alir gotururm diyede dusundum. Bu aylarda Prom varya liselilerin, o yuzden daha cok abiyeler var. Turkiyede cok daha guzel modeller oldugundan eminim ama... Neyseki daha zamanim var. hehe saol yinede fikirlerin icin tatlimmm :1hug: