Bu benim ilk konum bugun uyeligim aktiflestirildi ve sizle sikintimi paylasmak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim 6 senelik bi iliskim allaha sukur cok ama cok buyuk bi sorunumuz yok sadece 6 senede ikimizde cok tahammulsuzlestik tartismalarimiz buyuyor kavga ediyoruz ve birbirimiz kiriyoruz onu cok seviyorum oda beni cok seviyo ama mesajda telde olmuyo yanyanayken hicbi sorunumz yok okadar iyi anlasiyoruz ki evlenmek istiyo ailem biliyo onun aileside biliyo benim babam haric ama iki senemiz var ve ben bu iki sene napicam bilmiyorum nasil olucak nasil becericez hicbi fikrim yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu benim ilk konum bugun uyeligim aktiflestirildi ve sizle sikintimi paylasmak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim 6 senelik bi iliskim allaha sukur cok ama cok buyuk bi sorunumuz yok sadece 6 senede ikimizde cok tahammulsuzlestik tartismalarimiz buyuyor kavga ediyoruz ve birbirimiz kiriyoruz onu cok seviyorum oda beni cok seviyo ama mesajda telde olmuyo yanyanayken hicbi sorunumz yok okadar iyi anlasiyoruz ki evlenmek istiyo ailem biliyo onun aileside biliyo benim babam haric ama iki senemiz var ve ben bu iki sene napicam bilmiyorum nasil olucak nasil becericez hicbi fikrim yok
seninle aynı durumdaydık nişanlımla şimdi evlendik hiç bir sorunumuz yok gayet iyiyz nişanlıyken bile tel da, mesaj da bile anlaşamıyorduk mesaj da bir kelime yanlış olsun tamam olay büyür birbirimizi beklemeden yazsak ne yazdın, anlamadım, kime dedin çıkıyor tartışma ama yanyanayken bir şey yok şimdi evliyiz 2 ay oldu gayet iyiyiz allaha şükür her nişanlılık da olur birbirinizi tanırsınız yada huyunu suyunu , nasıl biri olduğunu öğrenmiş olursun sinirlimi, asabimi, şiddete meillimi her şey nişanlılık da anlaşılıyor merak etme bir sorunun olacağını sanmıyorum
Ikimizde 22yasindayiz nasl desem bizimki cok farkli ole kotu olaylarimiz hic olmadi bagliyiz birbirimize diyorum ya yanyana hic bi sorunumuz ama gel gor ki iste bole olaylar oluyo kavgalar kucuk seyler ama buyuyor ve ben fazla dirdir yapiyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?