Kızlar yardım lütfen :(

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
133
34
Kızlar köpeğim 8 aylık ve çok tüy döküyor. Veterinere bu ara kendi özel sebeplerimden gidemiyorum çünkü Yen'i gebeyim yatıyorum sürekli. Gebe olduğum için tütler rahatsız etmeye başladı sizce ne yapabilirim? Evde yapılacak bir şey var mı yoksa ilacı var mı?

Bir yakınınızdan rica edin,sizin için halledebilir sanırım..

Tüylerini kısalttırın ya da traş ettirin bu döneminiz için bence..
Bir de balıklı "iyi" bir mama yedirebilirsiniz..

Bir yakınınızdan rica edin,sizin için halledebilir sanırım..

Tüylerini kısalttırın ya da traş ettirin bu döneminiz için bence..
Bir de balıklı "iyi" bir mama yedirebilirsiniz..
Fotoğraftaki köpeğim. Tüyleri kesilen cinsten değilmiş doktoru öyle demişti o yüzden ilaç ve beslenme gibi bir şey yaparak üstesinden gelmem gerekiyor. Balıklı demek. Buna dikkat edicem. Teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_0323.webp
    IMG_0323.webp
    7 KB · Görüntüleme: 68
Fotoğraftaki köpeğim. Tüyleri kesilen cinsten değilmiş doktoru öyle demişti o yüzden ilaç ve beslenme gibi bir şey yaparak üstesinden gelmem gerekiyor. Balıklı demek. Buna dikkat edicem. Teşekkür ederim
ayyyyy çok tatlı yaaaaaa

ayyyyy çok tatlı yaaaaaa
Japon spitz cinsi aldığımızda bir şeye benzemiyordu büyüdükçe yakışıklı olmaya başladı :) teşekkür ederiz bu arada bu güzelliği barınaktan aldık :)

Geldiğinde böyleydi :) bebeğim oldu bebeğimmmm canım o :)

Eklentiler

• IMG_0335.webp
    IMG_0335.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 86
bunu tarayı alın tavsıye ederım 2 günde bır tarayın.

Eklentiler

• furminator-xl-kisa-tuylu-buyuk-ve-dev-boy-kopekler-icin-tuy-toplayici-tarak-42457-38-B.webp
    furminator-xl-kisa-tuylu-buyuk-ve-dev-boy-kopekler-icin-tuy-toplayici-tarak-42457-38-B.webp
    14 KB · Görüntüleme: 79
Japon spitz cinsi aldığımızda bir şeye benzemiyordu büyüdükçe yakışıklı olmaya başladı :) teşekkür ederiz bu arada bu güzelliği barınaktan aldık :)

Geldiğinde böyleydi :) bebeğim oldu bebeğimmmm canım o :)
çoook tatlı benım eşimde çok tutkun şilamız vardı onu yeğeni götürdü.
şimdi bundan aldık
ismi susam benım kedim vardı 16-17 yaşımda ,
araba vurdu ondan sonra hiç bir hayavana bağlanmadım.
bağlanmak istenedim çünki cigerim çok yandı :(
405292_342789705768083_1662822668_n.jpg

şimdi bundan aldık
bağlanmak istenedim çünki cigerim çok yandı :KK43:
Allah yardımcınız olsun bilirim bir şeye bağlanıp kaybetmenin ne demek olduğunu. Şimdi bende kara kara düşünüyorum evet onu barınaktan aldım hayata tutunmasını sağladım ama ona bir şey olursa nasıl üstesinden gelirim bilmiyorum bazı geceler uykumu kaçırıyor bu düşünce :(

Ay ama bunlar çok tatlı ya :) allah uzun ömürler versin her hayvanın sevgisi farklı oluyor :)

şimdi bundan aldık
bağlanmak istenedim çünki cigerim çok yandı :KK43:

Harikalar gerçekten, bizde arıyoruz fakat bulamadık maalesef...İnatla sahiplenme çabamıza devam :KK200:

Allah yardımcınız olsun bilirim bir şeye bağlanıp kaybetmenin ne demek olduğunu. Şimdi bende kara kara düşünüyorum evet onu barınaktan aldım hayata tutunmasını sağladım ama ona bir şey olursa nasıl üstesinden gelirim bilmiyorum bazı geceler uykumu kaçırıyor bu düşünce :KK43:

Ay ama bunlar çok tatlı ya :) allah uzun ömürler versin her hayvanın sevgisi farklı oluyor :)
evet canımmm insan bağlanıyor canı gibi oluyor
o yuzden onun için endilşe etmen çok doğal fakat ona sahip çıkman sevmen en büyük ödül ona.
bırakma onu hiç bişiy olmuycak Allahın izni ile.

Back
X