kızlar yardım lütfennnn....

fryl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
9
0
36
Adana
merahaba kızlarboshayallersmile Allah aşkına biriniz bana akıl versin:Saruboceq::bbo:
ben erkek arkadasımla nette tanıştımohaoldumsmile istemeye gelecekler ama ben aileme nerde tanıştım dicem :1ninca: :tomato: ya netten tanıştım desem kıyamet kopar kesinlikle hayır derlersenağlama kızlar bana bişi deyin yaa nerde tanıştım diyim kafamçokkarıştı bu arada erkek arkadasım yurt dışında çalışıo 5 senedir.ama izine geldi felan diyebilirim ama nerde tanıştım dicemmmmmafoldumben lütfen bana bi akıl verin kızlarmafoldumben

ne diyeceğini bilemem de yurt dışında çalışıyorsa yüz yüze çok görüşememişsindir.
iyice tanıdığına, güvenilir bir olduğuna emin misin?

acik acik nette tanistiginizi soylemelisiniz bence
aileniz belkide razi olur sevdiginizi gorunce ?...
cunku siz simdi bir yalanla baska sekilde soylerseniz eger
ileride bu kesinlikle karsiniza cikicaktir emin olun !

ne diyeceğini bilemem de yurt dışında çalışıyorsa yüz yüze çok görüşememişsindir.
iyice tanıdığına, güvenilir bir olduğuna emin misin?

öncelikle cevabın için teşekkürler canım opuyorumnanaktan ya bende öle düşündüm ilk başlardabilmiyorumkismile .iznine geldi 1,5 - 2 ay sürekli görüştük:kedi: yeterince tanıdğıma inanıyorum zaten kuzenlerimle felanda tanıştırdım onlardan da olumlu tepkiler aldım boshayallersmile seviyorumda seviliyorumda çok şükür zemuszemus şimdi gene izne gelecek ve tekrar gitmeden en azında söz nişan felan olsun yani adı konsun istiyoruz.ama aileme ne diyeceğimi bilmiyorum nerde tanıştıımız konusundaa bilmiyorumkismile

ortak bı arkadasımız msn adreslerımızı bırbırımıze verdı konusmaya basladık dıyebılırsın bence

acik acik nette tanistiginizi soylemelisiniz bence
aileniz belkide razi olur sevdiginizi gorunce ?...
cunku siz simdi bir yalanla baska sekilde soylerseniz eger
ileride bu kesinlikle karsiniza cikicaktir emin olun !

haklısın aslında ama ben netten tanıstım diyince hem kızarlar bana hemde istemezler gelmelerini.yani biliyorum illa çıkar ortya ama evlendikten sora kendimsölerim zaten yerimseniben aklinialirimsmile eee nede olsa evlendik artık :kedi:delikafadulden

:)
korkma oncelikle ...
ama cok iyi dusunmelisin ki dusunuyorsunda cok fazla eminim
ama onun ailesi'de var .Onlar netten tanistiginizi biliyorlarmi ?
Ailene yansimicakmi bu bi sekilde ?
ortak arkadas araciligiyla tanistik diyebilirsin guzel fikir :)
netten gorustuk ilk diye yerimseniben ama o kisiye cok guvenmen gerek vs vs
ama cok iyi dusun guzelim .Cok zor bir baslangic olucak
hakkinda en guzeli ve hayirlisi olsun insallahkaydirigubbakcemile5

amin canım amin çok teşekkürleropuyorumnanaktan allahım benimde herkesinde hakkında en hayırlısını nasip etsin zemuszemus evetgerçekten çok düşündüm ve doğru kişi olduğuna inanıyorum Allah'ım pişman etmesin zemuszemus ailesine benden bahsetti hatta ablasıyla konuştum :kedi: ya öf napacam bilmiyorum yaa kafamçokkarıştı

bi insan 2 ayda ne kadar tanıyabilirki karşısındaki bence hızlı davranmayın,ama sadece söz yapıp(daha iyi tanımak için)nikahı iyice tanıyana kadar erteleyin derim.

bi insan 2 ayda ne kadar tanıyabilirki karşısındaki bence hızlı davranmayın,ama sadece söz yapıp(daha iyi tanımak için)nikahı iyice tanıyana kadar erteleyin derim.

ikimizde zaten öyle düşünüyoruz hem ailelerin de tanısması gerekiyor birbirlerini tanıması bu izne geldğinde söz nişan falan yapıp adını koymayı düşünüyoruz Allah nasip ederse inş

senı gorup begenıp gorusme talep edecegı bı yer ısmı soyle sende ondan etkılendıgını tanımaya calıstıgını bu tanıma evresıne aılenı de dahıl etmek ıstedıgını onlarla bırlıkte hareket ederek bı yere varmak ıstedıgını soyle bu hem onların hosuna gıdecektır hemde senın acındanda ıyı olacaktır bı ınsanı ne kadar tanıdım desekte eksık olan yapıtasları olabılıyo ya da tanımak ıstedıgımız yonlerını gorebılıyoruz aıleler ıstısnai durumlar harıc genellıkle evlatlarının mutlulugu ıcın gozlemlerler senın ıcın uygunsa onlarda zaten sorun cıkarmaz degılse sorun cıkarsa da bu senın lehınedır cunku bızım gıttıgımız yolları ebeveynlerımız coktan gectı bence aılene yalan soyleme eksık soyle

evet gerçekten çok haklısına.s.ailem benim göremediklerimi görebilir onda tabiki benim mutlu olacağıma inanırlarsa sorun çıkarmazlar yani inşallah boshayallersmile :kedi: zaten bu yüzden sadece adı konsun söz olsun istiyorum maksat ailem tanısın baksın görsün fikrini söylesin diye:kedi:ama bana nerde tanıştın diye sorarlar kesin ona ne dicem :uhm: bende yalan söylemek istemiyorum aileme:1no2: ama ne dicem nerde tanıştım dicem onu bilmiyorum :sinifsinif:

bi arkadaşımızın aracılığıyla tanıştık ama
şehir dışında olduğu için uzun bi süre internet ve telefon yoluyla görüştük dersin
çok detaya da gerek yok zaten

evet gerçekten çok haklısına.s.ailem benim göremediklerimi görebilir onda tabiki benim mutlu olacağıma inanırlarsa sorun çıkarmazlar yani inşallah boshayallersmile :kedi: zaten bu yüzden sadece adı konsun söz olsun istiyorum maksat ailem tanısın baksın görsün fikrini söylesin diye:kedi:ama bana nerde tanıştın diye sorarlar kesin ona ne dicem :uhm: bende yalan söylemek istemiyorum aileme:1no2: ama ne dicem nerde tanıştım dicem onu bilmiyorum :sinifsinif:

birlikte gittiğiniz ilk yer neresi uygun bi yerse orayı söyleyebilirsin mesela

şimdi burda bence sorun netten tanışmak deil de onunla sadece 2 ay yanyana olabilmen.benm de netten erkek arkadaşım oldu ama benm okulmdandı ve ortak arkadaşlarmz çıktı sonradan konşnca.öle bi durumda insan tedirgin olmuo ama dedğm gibi siz baya az görşmşsünz ve yurt dışında olması nedenyle ortk tandklarnz da yok.sarı çizmeli mehmet ağa olmş.bence biraz daha düşünmelisin ilerde eğer mutsuz olursan bunlar hep aklına gelecek çünkü.

Bi arkadaşım geldi aklıma. Oda netten biriyle tanışmıştı ve ailesine netten tanıştığını söyleyememişti :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…