Kizlar yardim....

Hayalettim

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
345
151
23
35
Kizlar mrb...bat 11 temmuz...adete 8 gun kala kan testi 0.24 cikti..su an adete 6 gun var goguslerime bastirinca agri oliyor normalde olmazdi..bugun cok hafif adet sancisi gibi sanci yasadim..normalde adete yakin hic bi belirti yasamazdim...sizce kan testine ragmen umudum olmalimi

Canım ben bata 6 kala kan vermiştim 0.01 çıkmıştı
Çok umutluydum hayal kırıklığı yaşamıştım
4 gün kala çok halsizdim sürekli yatıyordum ve uyku hali vardı eşime dedim ki bu son ama kesin bişey var hissediyorum dedim zar zor ikna ettim kan testi verdim 22.94 çıkmıştı

Canm gercektenmi...inan bana umut oldun bana..bende cok istiyorum hayirlisi ile yarin yinemi test yapsam diyorum ..5 gun kalmis olacak yarin...ama hayal kirikligi yasamaktan cok korkuyorum

Canm gercektenmi...inan bana umut oldun bana..bende cok istiyorum hayirlisi ile yarin yinemi test yapsam diyorum ..5 gun kalmis olacak yarin...ama hayal kirikligi yasamaktan cok korkuyorum
Ben hergün gebelik testi yapıyordum 6 gün kala silik çizgi çıkınca koşa koşa gidip kan vermiştim
4 gün kala test biraz daha belirgindi ama ondan ziyade dediğim gibi uyku hali beni daha çok şüphelendirmişti
İnşallah sende bi mucize yaşarsın inşallah bebeğin seninledir

Ovulasyon testi denedin mi canim? O koyuysa umudun artabilir. Ama tek çiZgiyse maalesef sonu hüsran oluyor. Benim de bat 10 temmuz ama ovulasyon tek ciZgi o yuzden umutlanmiyorum bile belirtilere... insaallah sende vardir.

Canm 6 gun kala kanda 0.1 cikmisti sonucun testtede silik cizgimi gordun o degerle hassas tetlerdenmi yapmistin...cok teselkurler ilgin ve destegin icin canm..rabbim sanada hayirli sekilde kucaini nasip etsin

Canm 6 gun kala kanda 0.1 cikmisti sonucun testtede silik cizgimi gordun o degerle hassas tetlerdenmi yapmistin...cok teselkurler ilgin ve destegin icin canm..rabbim sanada hayirli sekilde kucaini nasip etsin
Amin sağol canım evet hassas test ile silik biraz belli olunca yaptırdım
6 gün kalada test yapmıştım onda da çoooook silik çizgi vardı o yüzden hayal kırıklığı yaşamıştım

Benim battan onceki gun 28 cikmisti. Yani 6 gun once yaptirsam testi cikmazdi.
Adet baslamadigi surece umut var.

Bende hassas teste silik çıkıyor durum ne gebemisin ? Kanda çıkması henüz adete 10 gun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…