- 31 Ekim 2013
- 21.565
- 72.550
- 798
- 41
- Konu Sahibi Jasminium84
-
Sir ağdayı ocağı koymak mi? Şaka yapıyorsunuz sir ağda ocakta ısınmaz ki hanımefendi...ağda sonrası sürülen losyonlar var ya onlar geçirebilir tezgahtaki izlerihanımlar günaydın,
Dün sir ağdayı ocağa koydum sonra da kızımı uyutmaya gittim, amacım onu uyutmak sonra da kendi işimi halletmekti
Ama onu uydururken ben de uyuyakalmışım bi yarım saat kadar bi uyandım mutfağa sis inmiş sanki göz gözü görmüyor
Allah korudu valla başımıza bişe gelmedi hemen havalandırdım her yeri ama şimdi mutfağın tezgahı ve yerler incecik yapışkan bi tabaka oldu
Ve ıslak bezle silmeyle falan çıkmıyor
Ne yapacağım kızlar nasıl temizlenecek bu yerler bi yardım lütfen
İşe yarar mı ki?Bebek yağı falan dökseniz?
Kuaförde ağdadan sonra bebek yağı sürüyorlar yapışkanlık gitsin diye
Peki zarar vermez mi tezgaha fala canımKaziman lazim jiletle canim..
Neden şaka yapayım ki başka nerede ısıtabilirim kiSir ağdayı ocağı koymak mi? Şaka yapıyorsunuz sir ağda ocakta ısınmaz ki hanımefendi...ağda sonrası sürülen losyonlar var ya onlar geçirebilir tezgahtaki izleri
Peki yerlere de mi kaynar su dökeyimKaynar su döküp yumuşatın arkasından hemen silin
Asetonla silmeyi deneyin eğer o şekilde çıkmazsa kazıyarak cıkarırsınızhanımlar günaydın,
Dün sir ağdayı ocağa koydum sonra da kızımı uyutmaya gittim, amacım onu uyutmak sonra da kendi işimi halletmekti
Ama onu uydururken ben de uyuyakalmışım bi yarım saat kadar bi uyandım mutfağa sis inmiş sanki göz gözü görmüyor
Allah korudu valla başımıza bişe gelmedi hemen havalandırdım her yeri ama şimdi mutfağın tezgahı ve yerler incecik yapışkan bi tabaka oldu
Ve ıslak bezle silmeyle falan çıkmıyor
Ne yapacağım kızlar nasıl temizlenecek bu yerler bi yardım lütfen
SANMIYORUM..Peki zarar vermez mi tezgaha fala canım
Hmmm bi arkadaş daha kaynar su dediKaynar su tabiiki ya da buz gibi su dokup kaziyacaksin
Tamam deneyeyim teşekkürlerAsetonla silmeyi deneyin eğer o şekilde çıkmazsa kazıyarak cıkarırsınız
Tamam teşekkürler deneyeyim :)SANMIYORUM..
Jilet komple yeri kazimaz. Pitirli yeri kazir. Kucuk bir dene istersen baktin zarar veriyor yapmazsin.
Benim gördüklerim makinada ısınıyor kuaförde öyle isitiyorlar evde de isitan makinam var o yüzden hiç duymadım. Tabakaysa kaynar suyu dökün yumusar sanirim, tırnaklarınızla kazıya kazıya silin. Yada sivri bişeye bez geçirip bastirarak silin. Bence bebe yağı ve losyonlar ise yarar gibiNeden şaka yapayım ki başka nerede ısıtabilirim ki
İz yok da tabaka var elini sürünce yapışıyor
Yer parke mi hali mi fayans mi?Hmmm bi arkadaş daha kaynar su dedi
Ama yerlere nasıl olacak parça parça sileceğim o zaman
Artık nerelere bulaştıysaPeki yerlere de mi kaynar su dökeyim
Teşekkür ederim kaynar su sanırım çözümüBenim gördüklerim makinada ısınıyor kuaförde öyle isitiyorlar evde de isitan makinam var o yüzden hiç duymadım. Tabakaysa kaynar suyu dökün yumusar sanirim, tırnaklarınızla kazıya kazıya silin. Yada sivri bişeye bez geçirip bastirarak silin. Bence bebe yağı ve losyonlar ise yarar gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?