• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi she86
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

she86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
2.862
1.671
83
38
Bebeğim 4.Ay atağında. Dolayısıyla uyumuyor. Sabah 6 da kalktı.. 7 de uyudu uyutmayayım dedim ama kendisi uyudu.9 kalktık bende uykusuzum onunla uyumuşum .. şimdi hala uyuyor acıktığı için uyandı emdi yine uyudu ne yapsam ya uyursa gece uyumaz gibi benmde kafam yatak çekiyo😪😪😆😆 imdat !

Şimdi kendi haline bırak zaten o da zorlanıyo gece ve gündüz uykularında. Dönemin geçtiğini de 2 3 gün aynı saatlerde uyumaya çalıştığında daha kolay uykuya daldığında anlarsın o zaman bir düzenleme yapmayı denersin. Şimdi sadece sinirlerin yıpranır. Kabullen nasıl uyuyosa uyusun.

Şimdi kendi haline bırak zaten o da zorlanıyo gece ve gündüz uykularında. Dönemin geçtiğini de 2 3 gün aynı saatlerde uyumaya çalıştığında daha kolay uykuya daldığında anlarsın o zaman bir düzenleme yapmayı denersin. Şimdi sadece sinirlerin yıpranır. Kabullen nasıl uyuyosa uyusun.
Öyle oluyor zaten gece uyumayan gündüz uyuyan hadi bakalım bana yine uyku yok ..

Ama bu sürpriz bi durum değil. 🥲
Ya değil dün gece uyumadı 2den sonra ne oldu ise güncelleme geldi 😂 sabahta gitti şimdide uyuyor . Uyandırayım dedim eşim bırak dedi yapacak bir şey yok . Süpriz değil de benimde halim kalmadı 😂😂🤣

Back
X