Kızlar yardım :/

Kızlar konuştum .Ilkokuldan arkadaşıymış önceden komsu sayılırlarmış annesı o kızın annesını tanıyorumus.Annesı merak etmıs bak falan demıs oda bakmış.Bana neden haber vermedın dedım unuttum dedı.
Ilk basta saçma ggelıdı yaslı baslı kadın neden bakıo kı .Ama dedıgı doğru ,cunku ortak arkadaşı var ılkouldan tanıdığı eklı ve arattığı gun tatıldı ona.Annesı aratmış ya.
Neyse uyardım onu ..Bır daha böyle yaparsa daha kotu olacak .

Arkadaşalar ,Bana sonra telden mesaj attı bana kırılmış vs.konustum az msjda , sonra yarım kaldı konuşmamız bı ısımız cıktı.sonra msj attım konuşmamız yarım kaldı devam edecekmıyız konuşmaya falan dedım.Boşver dedı ve ardından
Aradı sonra .

Açtım telı sesı soğuk gıbı ve cok cıddı konuşuyordu .Sonra baktım bu oyle bır cıddı konusuyr .Sankı ayrılcakmıs gıbı konuşuyor.Bende şaşırdım onu dınlıyorum..
Seni çok seviyorum ama işte tek sevmek yetmıyor .Sevebılırsın ama belkı bu yanlış bırseydır gıbı bıseler dıyor benı kandırıyor ama rolunu cok ıyı oynuyor cok kurnazz.Sonraaa bana herşeyın bır sonu var her guzl bıseyn ,sonra bıseler dedı ben tabı cok sasırdım ıcımden bu ne dıyor falan dıyorum
Bana ardından dedı kı Sonum Olurmusun ...
Çok sasırttı benı şaşırdım böyle bırsey beklemiyordum...

Face'den arattigi herkesi tek tek sana mi raporlayacak

Kızma ama bana çok çocuksu geliyo anlattıkların hayır ben de 23 yaşındayım ama nebiliyim karışık bi'ilişkin var:26:

Kızma ama bana çok çocuksu geliyo anlattıkların hayır ben de 23 yaşındayım ama nebiliyim karışık bi'ilişkin var:26:

Evet karışık bıraz cunku 21 yasında ve erkekler hıc olgunlaşamıyor hemen.Ben 20 yasındayım canım ben ondan daha olgunum ama
Çocukça hareketlerı var .Saçma sapan.Sevmıyorum bazı harektlerını ama duzelmıyor..Mesela
Enıştem 31 yaşında ama hala olgun değil yanı çocukça hareketlerı var..
Aslında şu da var.Önceden güvenimi sarstığı için bazı seyler daha farklı olmalı yanı .

Son düzenleme:
Önceden olsaydı bırsey demezdim ama benım guvenımı bıkere sarstığı ıcın vermeli..

hmm evet o konuda haklisin eger guvenini ciddi anlamda sarstiysa artik en ufak seyde sorun olabiliyor. Gercekten guvenini sarstigina pismansa ve onu affettigin icin mutluysa bu firsati iyi degerlendirmeli sana o gunleri unutturmali ki tekrar guven ortami olussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…