• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım :/

Yagmuraras

Kara kaş gözlerin elmas..
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
555
5
46
İstanbul
Merhaba arkadaşlar size derdimi paylaşacağım.Sizden fikirler istiyorum.Ne yapmalıyım ??
Sevgılımle herşey güzel gıdıyordu .Bende face sıfresı var benmde onda var.Neyse ben uzun zamandır bakmıyrdum.Aklıma bıle gelmıyordu.Canım sıkıldı bakım falan dedım .Baktım bır kızı aratmış.Akrabası falan değil ..Ve ben bunu göruncede pek tepkı vermedim kendım.Artık böyle bırseylerı önceden de görünce artık bı tepkı vermıyorum daha doğrusu veremiyorum.Etkısız olmuşum yanı.Önceden dedğim konuya deyinirsem ;önceden ben ayrıldım sevgılmden ama onu korkutmak ve ders vermek ıcın,kendımı cok uzmustum o zmnlar..Aldatma gıbı bıse olmuştu ablasının arkadaşının kız kardesıyle konuşmuştular yakaladım facede.Samımı sekılde canım cıcımlı vs ıste.Ayrıldıgımda da buyuk bır sekılde ders vermek ıstedım verdım sanıyordum .Boyle bırsey yasamıstık ııste duzeldı ama facede barışmamızdan bu zamana kadar ıste bır kızı aratmış bugun aksam gordum.Böyle bırsey nasıl yapabılıyor anlamış değilim.Ona sormadım cunku uyuyor o.Yarın sorucam ama ne yapmalıyım sızce.Sız benım yerımde olsanız napardınız ? Önerilerinizi bekliyorum..

bu çocuğun senle niyeti ciddi mi canım? yani hiç evlilikten geleceğinizden bahsediyor mu? bide kaç yaşındasınız ikinizde...

bu çocuğun senle niyeti ciddi mi canım? yani hiç evlilikten geleceğinizden bahsediyor mu? bide kaç yaşındasınız ikinizde...

Evet cııddı düşünüyorduk yanı evlılıgı aılesı benı bılıyor tek babası harıç.Meslegını elıne aldı ben okuyorum okulumn bıtmesını beklemeyı bıtınce evlenmeyı dusunuyrduk cnm.Ben 20 o da 21 .
Evlilikten bahsedıyrdu geçen günlerde de bahsettı.

21 yaşında mesleğini nasıl eline aldı cidden merak ettim:26:

Konuya dönersek yaşlarınız evlilik için çok erken bence hele ki bi'erkek için.

Sen ne olduysa artık ders vermek için ayrılmışsın adam onda bile rahat durmamış.

Bence pek ileriye yönelik hayal kurulacak bi'ilişki yok henüz ortada:44:

face biri arattığını nasıl anlıyosunuz .bide olabilır yanı ne olmuş .face den arattı diye sizi aldatmış olmaxz . aklına esmiştir örnek ben kimin nesidir diye yada tanuyordur herşeyini bijmiyo olabilirsiniz.dert etmeyın okadar.bellide etmeyın takıbe devam:9:

21 yaşında mesleğini nasıl eline aldı cidden merak ettim:26:

Konuya dönersek yaşlarınız evlilik için çok erken bence hele ki bi'erkek için.

Sen ne olduysa artık ders vermek için ayrılmışsın adam onda bile rahat durmamış.

Bence pek ileriye yönelik hayal kurulacak bi'ilişki yok henüz ortada:44:

Evet canım yaslarımız erken daha evlenebilmek ıcın zaten onumuzde en az 3-4 sene var .Hıcbırsey ıcın kesın konuşamayız evlenıcem falan dıye nasıpse olur hersey.

face biri arattığını nasıl anlıyosunuz .bide olabilır yanı ne olmuş .face den arattı diye sizi aldatmış olmaxz . aklına esmiştir örnek ben kimin nesidir diye yada tanuyordur herşeyini bijmiyo olabilirsiniz.dert etmeyın okadar.bellide etmeyın takıbe devam:9:

Canım aslında bende pek bıse demezdim bı aratmış bakmış ama önceden bı olay yasadık ya nasıl böyle bırsey yapma cesaretı buluyor.Ve ben bı kere kız arkadsımn sevgılısını arattım bakmıştım falan bıde bırı eklemıstı benı bende bakmıştım bunları görünce bana kızdı trıp attı falan neden haberı yokmuş vs canım.

senin yaşında sıkıntı yokta erkek arkadaşının yaşı biraz problem ne olursa olsun erkek kısmı geç olgunlaşıyor.. sevgisinden en ufak bir şüphen varsa bırak gitsin yıllarına emeğine yazık edersin.. eğer sevgisine inanıyorsan o büyüyene kadar bekliceksin mecbur abartıya kaçmamak şartıyla arada böyle saçma yaramazlıklar yapması normal çünkü çok genç daha kanı kaynıyordur onun eli dursa ayağı durmaz... faceyi bu kadar abartma derim zamane gençliği olarak bu teknolojiye çok takılıyoruz aslında gerek yok ikinizde kapatın gitsin yada ortak kullanın biz öyle yapıyoruz misal bahanende hazır ya bn face diyiver... bide madem niyeti var evliliğe ilk işin yüzük takmak olsun ister aile arası ister kendi aranız farketmez yüzük ona sahipli olduğunu hatırlatacaktır bi süre sonra yüzüksüz sokağa çıkamaz hale gelir yok ben takamam derse evlenince napcaksın alış şimdiden de :D taktik denendi uygulandı başarılı :D

senin yaşında sıkıntı yokta erkek arkadaşının yaşı biraz problem ne olursa olsun erkek kısmı geç olgunlaşıyor.. sevgisinden en ufak bir şüphen varsa bırak gitsin yıllarına emeğine yazık edersin.. eğer sevgisine inanıyorsan o büyüyene kadar bekliceksin mecbur abartıya kaçmamak şartıyla arada böyle saçma yaramazlıklar yapması normal çünkü çok genç daha kanı kaynıyordur onun eli dursa ayağı durmaz... faceyi bu kadar abartma derim zamane gençliği olarak bu teknolojiye çok takılıyoruz aslında gerek yok ikinizde kapatın gitsin yada ortak kullanın biz öyle yapıyoruz misal bahanende hazır ya bn face diyiver... bide madem niyeti var evliliğe ilk işin yüzük takmak olsun ister aile arası ister kendi aranız farketmez yüzük ona sahipli olduğunu hatırlatacaktır bi süre sonra yüzüksüz sokağa çıkamaz hale gelir yok ben takamam derse evlenince napcaksın alış şimdiden de :D taktik denendi uygulandı başarılı :D

Teşekkür ederim yorumun ıcın sevdıgıne emınım ama böyle saçmalıklar yapmasını anlamıyorum cunku bana gore sevıyorsa yapmamalı .Ben suan yuuzuk takmayı falan düşünmüyorum ona kalsa evlenmek ıstıyor .Ama cok erken daha benm annem kardeslerımde bılıyor onu .Ben suan böyle bır sey ıstesem yuuzuk takalım falan soz falan .Sevgılımn aılesı kabul eder ama benım aılem kabul etmez daha yasım genc okumasaydım olabılırdı ama ılk oncelııgım okulumu bıtırmek.Babam cok kızar gerçekten soz yapmak fln ıstesek .

Canm sunu demeyı unuttum bana yüzük almıştı sevgılıler gününde .Benım onu takmamı ıstıyor bazen takmıyorum nıye takmıyorsun fln dıyor .Unıversıteye gıdıyorum ya bana ne dıyor okulda yuuzugunu tak dıyor .

Teşekkür ederim yorumun ıcın sevdıgıne emınım ama böyle saçmalıklar yapmasını anlamıyorum cunku bana gore sevıyorsa yapmamalı .Ben suan yuuzuk takmayı falan düşünmüyorum ona kalsa evlenmek ıstıyor .Ama cok erken daha benm annem kardeslerımde bılıyor onu .Ben suan böyle bır sey ıstesem yuuzuk takalım falan soz falan .Sevgılımn aılesı kabul eder ama benım aılem kabul etmez daha yasım genc okumasaydım olabılırdı ama ılk oncelııgım okulumu bıtırmek.Babam cok kızar gerçekten soz yapmak fln ıstesek .

Hem sevdiğine eminim diyosun hem ablasının arkadaşının kardeşiyle durumlar oldu ayrıldık ders vermek için diyosun. Oyüzden demem o ki emin olma bukadar.

Öyle ağzında sürekli evlilik olan adamlar da illa bak çok seviyo, güvenilir, evlenmek istiyo diye düşünülmemeli. Birebir gözümle gördüm ablamın sevgilisi iki yıl evlenelim evlenelim diye yalvarırken hiç bi'şeyden geri kalmamış sağolsun.

Ciddi şeyler ne kadar az dillendirilirse okadar iyi.

iyide illa aileler bilcek diye bi kural yokki sn tak yüzüğünü kim ne bilcek onunla taktığını.. benimde babam tutturdu okul bitmeden evlenmek yok diye iki buçuk senem vardı daha okulun bitmesine bi senedir nişanlıyım dahada okuyom ama sıkıntı yok okulla gayet iyi gidiyo yani.. hatta daha çok hırs yapıyorsun şu saatte uyanık olmamı açıklıyımmı sna it gibi ders çalışıyorum neden? okul bitmesse bi sene daha avcumu yalarım.. :D sıkıntı yapma sen babanı madem ciddi düşünüyor gelsin istesin en azından söz takılsın iki sene sora nişan yaparsınız bi sene sorada evlenirsiniz miss.. ciddiyet ayrı bi hava katar ilişkiye güven sen bana... daha erken ben hazır değilim diyorsan dediğim gibi kendi aranızda takın o yüzükleri bak almış gelmiş çocuk nie takmıyosun... aramızda çok yaş farkıda yok hani snle 23 üm bnde tabi bnm nişanlım biraz büyük kaçıyor o 28 oldu :D

Hem sevdiğine eminim diyosun hem ablasının arkadaşının kardeşiyle durumlar oldu ayrıldık ders vermek için diyosun. Oyüzden demem o ki emin olma bukadar.

Öyle ağzında sürekli evlilik olan adamlar da illa bak çok seviyo, güvenilir, evlenmek istiyo diye düşünülmemeli. Birebir gözümle gördüm ablamın sevgilisi iki yıl evlenelim evlenelim diye yalvarırken hiç bi'şeyden geri kalmamış sağolsun.

Ciddi şeyler ne kadar az dillendirilirse okadar iyi.

Aslında haklısın bılemeyız kımsenın ıcını.Oyuzden kesın konuşamayız ama ben sevdıgını hıssettım hıssettırdı ama eskı olaylar zamanıda karışık bır zman dılımı.
Dikkatlı temkınlı davranmam lazm hep demiyor tabı onu savunmak ıcın demiyorum ama hep demıyordu son zamanlarda dedı evlılgı.Tabı bu yasta olamayacagınıda bılıyor.

iyide illa aileler bilcek diye bi kural yokki sn tak yüzüğünü kim ne bilcek onunla taktığını.. benimde babam tutturdu okul bitmeden evlenmek yok diye iki buçuk senem vardı daha okulun bitmesine bi senedir nişanlıyım dahada okuyom ama sıkıntı yok okulla gayet iyi gidiyo yani.. hatta daha çok hırs yapıyorsun şu saatte uyanık olmamı açıklıyımmı sna it gibi ders çalışıyorum neden? okul bitmesse bi sene daha avcumu yalarım.. :D sıkıntı yapma sen babanı madem ciddi düşünüyor gelsin istesin en azından söz takılsın iki sene sora nişan yaparsınız bi sene sorada evlenirsiniz miss.. ciddiyet ayrı bi hava katar ilişkiye güven sen bana... daha erken ben hazır değilim diyorsan dediğim gibi kendi aranızda takın o yüzükleri bak almış gelmiş çocuk nie takmıyosun... aramızda çok yaş farkıda yok hani snle 23 üm bnde tabi bnm nişanlım biraz büyük kaçıyor o 28 oldu :D

:) Hayırlı olsun canım.Bilmiyorum yarın ben sorucam neden aradın dıye ..Konuscam ..Artık eskı yagmuraras yok ynı bunu bılmesı lazım degıl sımdıye bılıyor olması gerekıyordu .
Eger devam ederse nasıp olursa 3 sene sonra soz fln dusunuyrm ama nasıpse tabı.

hayırlısı neyse o olsun tatlım eğer senin için iyi olacaksa rabbim devamını getirsin inşallah...

Ayrilirdim. Ona ders de vermezdim kafami her cevirdigimde arkamdan is ceviren insanla hic de ugrasmazdim. Zaten ayrilmakta kararli olmam ona yeterince ders verirdi.

Back
X