- 30 Eylül 2014
- 71
- 71
- 33
- Konu Sahibi lorelai443
-
Aslinda ozellikle dikkat ediyorum iste hareketlerini hemen anlamlan dirmym diye..ama ilk tanistigimizda biraz cekingen dawrandi ikinci hafta en son ben gordum onu iste ise gec gelmisti. O zaman gulumseyerek selam verdi sadece bana ama..bir de odamin kapisindan gectiginde ben donup ona bakinca bana bakmadan gizli gulumsemesini yakaladim..iste bunun gibi kucuk.seyler falan wr ama emin olmak ocin yeterli degil:)Çok bağlanmadan önce,sevgilisi falan varmıymış öğren.
Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim ve bir konuda fikrinize ihtiyacim var:)
İki ay once calismaya basladim.ve is arkadasima duygusal anlamda baglaniyorum galiba:)galiba diyorum cunku kendimden .emin degilim ama onun tarafindan sevilmek istiyorum..isin kotusu gorusme imkanimiz olmuyor ustelik muhabbetlerimiz oldukca sınırlı cunku onunla sadece haftaasonu karsilasabiliyoruz..durumu paylasabilecegim kimse de yokben sosyal bir insanim aslinda ama soz konusu bir insana baglanmak olunca yuzu kizaran cinse donusuyorum:)) yani o an.aklim duruyormus gibi oluyor:)siz sik gorusmediginiz bir insanin size karsi hisleri olup olmadigini nasil anlarsiniz?
Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim ve bir konuda fikrinize ihtiyacim var:)
İki ay once calismaya basladim.ve is arkadasima duygusal anlamda baglaniyorum galiba:)galiba diyorum cunku kendimden .emin degilim ama onun tarafindan sevilmek istiyorum..isin kotusu gorusme imkanimiz olmuyor ustelik muhabbetlerimiz oldukca sınırlı cunku onunla sadece haftaasonu karsilasabiliyoruz..durumu paylasabilecegim kimse de yokben sosyal bir insanim aslinda ama soz konusu bir insana baglanmak olunca yuzu kizaran cinse donusuyorum:)) yani o an.aklim duruyormus gibi oluyor:)siz sik gorusmediginiz bir insanin size karsi hisleri olup olmadigini nasil anlarsiniz?
Bizim ozel egitm kurumu tatil gunlerimiz per.cuma gunleri..23 benm yas o da 26 falandr muhtmeln..Yaslariniz kac canim? Haftaici calismiyomusunuz?
Bi bismillah işe 2 ay olmuş başlayalı.İnsan ortamına alışamamıştır,işi daha kavrayamamıştır.Hemen birini gördün tanıdın bağlanıyorsun.Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim ve bir konuda fikrinize ihtiyacim var:)
Baglanma degil aslinda emin olma ihtiyaci:)ustelik o kadar az gorusuyoruz ki bir an once anlayayim istiyorum.Bi bismillah işe 2 ay olmuş başlayalı.İnsan ortamına alışamamıştır,işi daha kavrayamamıştır.Hemen birini gördün tanıdın bağlanıyorsun.
Bir de son.karsilasmamozdan sonra facede bazi bilgilerini degistirmis iste bazi fotolarin altindaki bayan arkadaslarinin yorumlarini gizlemis..sadece guzel yorumlari birakmis.. Bir de benim facede ekran fotogrfm yktu kendi ekran fotografini falan da kaldirmis.iste bunun gibi birkac durum daha war ama beni korkutan kiz arkadasi warsa da yapabilir bunlari..yanlia yorumlamak da war ucunda:)offfff keske ogrenmemin bir yolu olsaydi!!Bakislardan.. Hal ve hareketlerden.. Ama arkadaslarin da dedigi gibi umarim bir iliskisi yoktur.
Yeniyim iste o kadar guvenmeyi goze alamam..sanmiyorum anladigini cok ilgisiz davrandim cunku..ama gordugu yerde gulumsuyor oyle ki yuzumde bir bi komiklik mi war diye dusunmeden edemedm(ki genelde hos bir insan oldugum soylenir):)Guvenebildiginiz biri varsa kolay aslinda ogrenmek.ilginc saklamasi.Buyuk ihtimal sizin ondan hoslandiginizi farketmis olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?