• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar yardim

ReginaPhalange38

Ne demiş şair? Hiç bir şey olmazsa sabah olur.
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
339
335
103
Iyi geceler kizlar.

Ben 2 ay önce sevdigimden bazi tatsiz olaylar yüzünden ayrilmak zorunda kaldim.. Sebebini ogrenmek isteyenler eski konuma bakabilir. 23 yasindayim ve 7 yillik bir iliskim vardi. Bizimki severek ayrilmak oldu. Ilk basta cok aglardim günde sayisiz kez durduk yere aglardim aklimdan cikmiyordu. Lakin simdi biraz daha iyiyim. Yani toparladim kendimi. Yada ben öyle zannediyorum. Tamda bu yüzden yazmak istedim size. Artik gündüzleri aklima o kadar sik gelmiyor ve gelsede bunu aglayacak boyuta getirmiyorum. Ama sunuda belirtmem gerekir ki bu aralar o kadar yogun bi tempo da kosusturuyorum ki, zamanin nasil gectigini anlamiyorum. Hep bi yapmam gereken is var. Bu sebeple de acimi yasiyacak vakit bulamiyorum diyebilirim. Bilmiyorum. Bosluga düsmekten korkuyorum. Evet suan hep baska seylerle ugrastigim icin aklima pek gelmiyor belki ama o yogunluk bittikten sonra ya bosluga düsersem? Ben simdi kendimi iyi sanip, aslinda o aciyla yüzlesmekten kaciyorsam? Mesela resimlerimize bakmaya cesaret edemiyorum. Cünkü biliyorum ki bakarsam üzülecem. (ve evet resimlerimizi hala silemedim) Offf cok karisik duygular icindeyim..

Bence resimleri silmelisin. Onu hatırlayacak hiçbirşey olmasa daha iyi, ve evet dediğiniz gibi birşeylerle meşgul olunca insan daha kolay atlatabiliyor.
Boşluğa düşmeyin, kendinizi hep bir şeylerle meşgul edin..

Aklıma gelmiyor diyorsun ama hala aklında fotonları bile silmemisin.aslında bu tempo iyi olmuş bence ilk zamanlar daha ağır oluyor çünkü sonra alışma suresi oluyor boşluğa düşmemek için başka uğraşlar bul

Dediğim gibi boşluk ilk günler gibi olmuyor oda zamanla geçiyor

Hangi acı ilk gün ki gibi oluyor ki zaman hepsini siliyor.

Bir gününü bunun için harca bence resimlerinize bak dibine kadar yaşa acını ağla bağır artık herneyse.
Çünkü insan içine attıkça birikiyor nerede ne zaman patlayacağı belli olmuyor, bir an önce yüzleş.

Daha cok yeni ayriliginiz, elbette uzulecek, aglayacaksiniz.
Kolay kolay gecmez ama zamanla gecer hissettikleriniz.
Madem bu yogun tempoda akliniza gelmiyor, o halde hep mesgul edersiniz kendinizi.
Sonra bir bakmissiniz hayat size bambaska bir insan ya da bambaska bir mutluluk sunmus, vazgecmeyin..

Bence resimleri silmelisin. Onu hatırlayacak hiçbirşey olmasa daha iyi, ve evet dediğiniz gibi birşeylerle meşgul olunca insan daha kolay atlatabiliyor.
Boşluğa düşmeyin, kendinizi hep bir şeylerle meşgul edin..

Silmem gerektiginin farkindayim ama simdiye kadar silemedim kiyamadim, ama bakamiyorum da.. Tesekkur ederim tavsiyen icin.

Allah başka dert vermesin,büyüyüp başkasına aşık olunca geçer...Haberleri izliyormusun hah bak gör dert dedigin oyle şeylere denir işte....

Izliyorum tabi haberleri.

Aklıma gelmiyor diyorsun ama hala aklında fotonları bile silmemisin.aslında bu tempo iyi olmuş bence ilk zamanlar daha ağır oluyor çünkü sonra alışma suresi oluyor boşluğa düşmemek için başka uğraşlar bul

Dediğim gibi boşluk ilk günler gibi olmuyor oda zamanla geçiyor

Hangi acı ilk gün ki gibi oluyor ki zaman hepsini siliyor.

Silecem kendimi buna hazir hissettigim en yakin vakitte.. Tesekkur ederim. Insallah daha da iyi olurum.

Bir gününü bunun için harca bence resimlerinize bak dibine kadar yaşa acını ağla bağır artık herneyse.
Çünkü insan içine attıkça birikiyor nerede ne zaman patlayacağı belli olmuyor, bir an önce yüzleş.

Icime cok atiyorum ben ne yazikki.. Cok haklisin. Yüzlesmem gerekiyor biliyorum ama kaciyorum bundan.. Sanki yüzlesirsem acilarim tazelenecek ve daha cok batacakmisim gibi hissediyorum kendimi. Sonrasi da kocaman bir bosluk sanki.. Ama tavsiyen icin tesekkur ederim. Soyledigini yapmak zorundayim.

Daha cok yeni ayriliginiz, elbette uzulecek, aglayacaksiniz.
Kolay kolay gecmez ama zamanla gecer hissettikleriniz.
Madem bu yogun tempoda akliniza gelmiyor, o halde hep mesgul edersiniz kendinizi.
Sonra bir bakmissiniz hayat size bambaska bir insan ya da bambaska bir mutluluk sunmus, vazgecmeyin..

Aynen dediginiz gibi yapacagim insallah. Suan tek istegim oyle baska bir insan falan degilde, kalbim bombos olsun acimasin ama o mutlu olayim. Bi alisilmislik var sonucta kac yil söz konusu sonucta.. O yüzden zaten bilemedim aciyla yuzlesmekten kacmak dogrumu diye..

Silmem gerektiginin farkindayim ama simdiye kadar silemedim kiyamadim, ama bakamiyorum da.. Tesekkur ederim tavsiyen icin.

Izliyorum tabi haberleri.

Silecem kendimi buna hazir hissettigim en yakin vakitte.. Tesekkur ederim. Insallah daha da iyi olurum.

Icime cok atiyorum ben ne yazikki.. Cok haklisin. Yüzlesmem gerekiyor biliyorum ama kaciyorum bundan.. Sanki yüzlesirsem acilarim tazelenecek ve daha cok batacakmisim gibi hissediyorum kendimi. Sonrasi da kocaman bir bosluk sanki.. Ama tavsiyen icin tesekkur ederim. Soyledigini yapmak zorundayim.
Ama bir gün gelir resimlere bakarsan, bütün duygularını altüst edebilirsin.
Birşeyleri aşman, üstesinden gelmen için bazı şeyleri yok etmen şart diye düşünüyorum..

Ama bir gün gelir resimlere bakarsan, bütün duygularını altüst edebilirsin.
Birşeyleri aşman, üstesinden gelmen için bazı şeyleri yok etmen şart diye düşünüyorum..

Ay cok haklisin.. O zaman daha kötü olur. Ben en iyisi tavsiyelerinizi dinleyip bir an önce yüzlesip herseyi icimde de bitirip yoluma bakayim. Mecburum.. Böyle olmicak cünkü.. Gecmisimde takili kalmak istemiyorum yeterince zor seyler yasadim zaten :(

Konuya döndüm sizi hatırladım.
Yazdıklarınızdan sonra keşke sevdiği adamla mutlu olsa diye geçirmiştim içimden.
Hala aynı şeyi hissediyorum.
Keşke böyle olmasaymış
Sizi üzmek içinde söylemiyorum ama ne biliyim ben sizin adınıza üzülmüştüm gerçekten.

Konuya döndüm sizi hatırladım.
Yazdıklarınızdan sonra keşke sevdiği adamla mutlu olsa diye geçirmiştim içimden.
Hala aynı şeyi hissediyorum.
Keşke böyle olmasaymış
Sizi üzmek içinde söylemiyorum ama ne biliyim ben sizin adınıza üzülmüştüm gerçekten.

Beni hatirlamis olmana sevindim gercekten. Bende cok cabaladim mutlu olmamiz icin, ama demekki biz mutlu olamicakmisiz.. Yokmus kaderde.. Kavusamicakmisiz.. Kabullendim bunu artik. Bu gece ferhat göcer'in 'yillarim gitti' adli sarkisi bana gelsin :(

Ayyyyy neden kendinize acı çektirmeyi bu kadar seviyorsunuz? 7 yıl kolay değil ama bir şeyler bitmese seve seve ayrılmazsınız. Demekki bitmesi gerekmiş çünkü 7 yılı kimse çöpe atmaz böyle kolay. Resimlerinizi silemiyorsanız düşünmeyin bir resminiz olduğunu onunla. Devam edin ilgilenmeye başka şeylerle sonra telefonu arkadaşınıza vs verin silsin size geri versin. Sevse dönerdi.

Geçiyor. Hem de öyle bir geçiyor ki.. Sadece alisiyorsunuz ışte.. Acidan kacmayin. Acinizla yuzlesin. Bu sizi daha guclendirir ve olgunlastirir. Zamanla hersey geçiyor..

Ayyyyy neden kendinize acı çektirmeyi bu kadar seviyorsunuz? 7 yıl kolay değil ama bir şeyler bitmese seve seve ayrılmazsınız. Demekki bitmesi gerekmiş çünkü 7 yılı kimse çöpe atmaz böyle kolay. Resimlerinizi silemiyorsanız düşünmeyin bir resminiz olduğunu onunla. Devam edin ilgilenmeye başka şeylerle sonra telefonu arkadaşınıza vs verin silsin size geri versin. Sevse dönerdi.

7 yil zorluklarla savasmaktan tükendik diyebilirim.. Tam olacakken yine büyük aksilik cikti. Sanki birseyler kavusmamiza engelmis gibi. Daha fazla savasmaya gücüm kalmadi. Saclarim beyazladi, kalp rahatsizligim cikti.. Asil ben o zaman kendime aci cektiriyordum. Cok sevsekte bitmesi gerekti. Tesekkur ederim tavsiyelerin icin.

Geçiyor. Hem de öyle bir geçiyor ki.. Sadece alisiyorsunuz ışte.. Acidan kacmayin. Acinizla yuzlesin. Bu sizi daha guclendirir ve olgunlastirir. Zamanla hersey geçiyor..

Bende öyle düsünüyorum. Unutamam o koca 7 yili, ama belki ilerde icimi acitmaz. Tek dilegim bu zaten..

benimde 5 yıllık bir ilişkim bitti. kendi isteğimle değil ailem ve o şahısın sorumsuzluğu korkaklığı yüzünden.
bende senin gibi çok ağladım kendimi perişan ettim. 1 yılımı mahvettim. sonra arkadaşlarımdan destek alarak onunla ilgili hatırası olan her şeyi attım evden, hediyeleri, yüzüğü, resimleri. İnan o zamandan sonra gerçekten rahatladım. Bence sana da iyi gelecek. Senin ayrılığın daha çok yeni, belki atmaya kıyamıyor olabilirsin. Bu durumda da bir arkadaşına ver her şeyi. o saklasın ama yeter ki ondan hiç bir şey kalmasın evde.

Ona dair herşeyi hayatında yok etmelisin.
Uğraşlarla ugraşmakta iyidir. Vakit gecer. Koşturmacadan hiçbişiy düşünmezsin

benimde 5 yıllık bir ilişkim bitti. kendi isteğimle değil ailem ve o şahısın sorumsuzluğu korkaklığı yüzünden.
bende senin gibi çok ağladım kendimi perişan ettim. 1 yılımı mahvettim. sonra arkadaşlarımdan destek alarak onunla ilgili hatırası olan her şeyi attım evden, hediyeleri, yüzüğü, resimleri. İnan o zamandan sonra gerçekten rahatladım. Bence sana da iyi gelecek. Senin ayrılığın daha çok yeni, belki atmaya kıyamıyor olabilirsin. Bu durumda da bir arkadaşına ver her şeyi. o saklasın ama yeter ki ondan hiç bir şey kalmasın evde.

Aslinda bu soyledigini bi yakin arkadasim teklif etmisti bana. Atamiyorsan ver ben saklarim demisti ama ona bile kiyamamistim teklif ettiginde. Simdi mesela hala atamam veya yok edemem ama arkadasima verebilirim.. Benim iliskimde ailem yüzünden bitti malesef.

Ona dair herşeyi hayatında yok etmelisin.
Uğraşlarla ugraşmakta iyidir. Vakit gecer. Koşturmacadan hiçbişiy düşünmezsin

Peki ya bu seferde o kosusturmadan yorulup herseyi bos verirsem? Sonrada o aklima gelir de bosluga düsersem? Yüzlesemedim henüz acimla.. Icime attim, disari atip tamamen bitirmem gerekirken :(

Back
X