- 6 Kasım 2015
- 243
- 366
- 103
yabancu degilim diyor ben olsun diyor.evinede almiyorDirek söyle ..
İşim gücüm var de ..
Avaralık zor vesselâm. .
geliyor hic kendi evi gibi rahat yiyo iciyorlaftan anlamıyosa o gelsin kendi başına otursun sen sakın onun yanında oturma ablacım, kalk işine gücüne bak. hiç onunla ilgilenme.
Cocuklarım küçük sesler duyuluyorKapıyı açmayın...
Ya
yabancu degilim diyor ben olsun diyor.evinede almiyor
esim demiş desem belki anlar bide bunu denemek istiyorum guzel bir lafBu gamsızlıkla laf anlamaz bu..
Gelince açma kapıyıKonu su bizim bi tanıdık var. Her gun geliyor. Evinden ne çağırıyor nede sen gitsen müsaade olmuyor. Evinin icine giriyorsun diyo ben buraya gideceğim deyip yol veriyor kızlar . Bu kişi esimin akrabası . Ben gıtmıyorum diyorum oda gelmesin dakikada Birr arıyor müsait degilim diyorum . Bi bakiyom kapıda bitiyor gelmiş . Diyorum müsait degilim . Diyo canım sıkıldı geldim . Bende gurbetteyim hic kimseyi bilmiyorum kimseye gıtmıyorum. Ya diye bilir bu günde o gelsin yaziktir. Cocuklarım bile biryere fazla goturemiyorum . Küçükler Kimseyide rahatsız etmek istemiyorum . Sizce bu kadın gelince esimi bahane edip bisey demek istiyorum esim demiş gibi ;ya hep geliyorlar hic çağıran yok "yada buna benzer . Bana yardımcı olun başka ne yapabilirim . Bide dedikodusu
Esim
esim demiş desem belki anlar bide bunu denemek istiyorum guzel bir laf
Yinede şansımı denilen başka çarem yok ama guzel bi laf kırmadan gülerek sokacam lafı ama o lafı bulamıyorumEşim ayşeye konusma dedi desenn. .
Gider eşine sorar bu yüzsüz bacım. .
Yinede şansımı denilen başka çarem yok ama guzel bi laf kırmadan gülerek sokacam lafı ama o lafı bulamıyorum
Söyleyince müsait degilim sen beni bilmezmisin yok su geldi yok ben gittimGulerek falan laf soksan anlamaz.
Direkt de ki "abla sen surekli bizdesin ama sana ne zaman gelsek eve almiyorsun, amacin ne". Bunu boylece sor bakalim ne diyecek.
Olmaz dersem topa tutarlar beni kadın cok yaman esim bide aksamda çalışıyor ona bile lafı olur emin ol . Guzel bi laf sokmak guzel ama laf bulamıyorum yardimBu isi sadece iletişimle halledin. Belli ki eltiniz ya salak ya da salağa yatmayı seçiyor. Direk söyleyin ne gerek var yani konusun olsun bitsin dert etmeye değer mi eşim benimle az vakit geciriyorsun diyip dariliyor daha az gelsen vs gibi bisey uydurabilirsin en basitinden. Bu kadar zor olmamalı
Bence laftan anlamaz .. siz de surekli ona cat kapi yapin .. musade almayan insandan musaade istenmez.. en son bikip o da gelmez.. ya da küslük yarat :))daha iyi cozumKonu su bizim bi tanıdık var. Her gun geliyor. Evinden ne çağırıyor nede sen gitsen müsaade olmuyor. Evinin icine giriyorsun diyo ben buraya gideceğim deyip yol veriyor kızlar . Bu kişi esimin akrabası . Ben gıtmıyorum diyorum oda gelmesin dakikada Birr arıyor müsait degilim diyorum . Bi bakiyom kapıda bitiyor gelmiş . Diyorum müsait degilim . Diyo canım sıkıldı geldim . Bende gurbetteyim hic kimseyi bilmiyorum kimseye gıtmıyorum. Ya diye bilir bu günde o gelsin yaziktir. Cocuklarım bile biryere fazla goturemiyorum . Küçükler Kimseyide rahatsız etmek istemiyorum . Sizce bu kadın gelince esimi bahane edip bisey demek istiyorum esim demiş gibi ;ya hep geliyorlar hic çağıran yok "yada buna benzer . Bana yardımcı olun başka ne yapabilirim . Bide dedikodusu
Kuşluktan anlamıyor .yuz vermiyorum konuşmuyorum yine anlamıyor . Evine gidince . Eşini çağırıyor onun eşi sabah çalışıyor diğer zaman çalışmıyor . Rahat etmiyorum bende. Zaten almıyoda birden üstünü giyiyor gidiyo.ben esim söyle diyo desem belki eşimden utanır .laf bulamadımBence laftan anlamaz .. siz de surekli ona cat kapi yapin .. musade almayan insandan musaade istenmez.. en son bikip o da gelmez.. ya da küslük yarat :))daha iyi cozum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?