Kızlar yardim

laftan anlamıyosa o gelsin kendi başına otursun sen sakın onun yanında oturma ablacım, kalk işine gücüne bak. hiç onunla ilgilenme.

Gelince açma kapıyı

Sen bu eltine kk yi önersene hiç degilse seni rahat bırakır sana gelmek yerine burda takılır ciddi söylüyorum
Biz icabına bakarız

Yinede şansımı denilen başka çarem yok ama guzel bi laf kırmadan gülerek sokacam lafı ama o lafı bulamıyorum

Gulerek falan laf soksan anlamaz.

Direkt de ki "abla sen surekli bizdesin ama sana ne zaman gelsek eve almiyorsun, amacin ne". Bunu boylece sor bakalim ne diyecek.

Gulerek falan laf soksan anlamaz.

Direkt de ki "abla sen surekli bizdesin ama sana ne zaman gelsek eve almiyorsun, amacin ne". Bunu boylece sor bakalim ne diyecek.
Söyleyince müsait degilim sen beni bilmezmisin yok su geldi yok ben gittim

Bu isi sadece iletişimle halledin. Belli ki eltiniz ya salak ya da salağa yatmayı seçiyor. Direk söyleyin ne gerek var yani konusun olsun bitsin dert etmeye değer mi eşim benimle az vakit geciriyorsun diyip dariliyor daha az gelsen vs gibi bisey uydurabilirsin en basitinden. Bu kadar zor olmamalı

Olmaz dersem topa tutarlar beni kadın cok yaman esim bide aksamda çalışıyor ona bile lafı olur emin ol . Guzel bi laf sokmak guzel ama laf bulamıyorum yardim

acaba hani çocuk çocuğunuzda var, evini kirletmenizden ya da dağıtmanızdan mı korkuyor acaba.

Benim cocuğumun büyüğü okula gidiyor . Ve gezmeye giderse yanımda oturur bide bebeğim var oda kucağımda meme emiyor

Bence laftan anlamaz .. siz de surekli ona cat kapi yapin .. musade almayan insandan musaade istenmez.. en son bikip o da gelmez.. ya da küslük yarat :))daha iyi cozum

Bence laftan anlamaz .. siz de surekli ona cat kapi yapin .. musade almayan insandan musaade istenmez.. en son bikip o da gelmez.. ya da küslük yarat :))daha iyi cozum
Kuşluktan anlamıyor .yuz vermiyorum konuşmuyorum yine anlamıyor . Evine gidince . Eşini çağırıyor onun eşi sabah çalışıyor diğer zaman çalışmıyor . Rahat etmiyorum bende. Zaten almıyoda birden üstünü giyiyor gidiyo.ben esim söyle diyo desem belki eşimden utanır .laf bulamadım

Aynı konuyu tekrar acmissiniz Tekrar aynı konuyu açmak yasaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…