Kızlar yardim

Tekrar ayni konuyu acmanizin sebebi ne olabilir ki...

Net

net cevap alamadım ondan belki suan daha fazla insanlar vardır okurlar yardımcı olurlar dedim

Siteye girenler bu kadar, zaten yazanlar yine ayni seyleri yazacaklar. Onu yap bunu yap diyoruz o olmaz bu ise yaramaz. Biz daha ne diyelim.

Nasil insanlar var yani anlam veremedim o zaman size nasil davraniyorsa siz de öyle davranin evinde saatlerce oturun katlanin o da taktiğinin nasil bbirşey olduğunu anlasin

Ev
Nasil insanlar var yani anlam veremedim o zaman size nasil davraniyorsa siz de öyle davranin evinde saatlerce oturun katlanin o da taktiğinin nasil bbirşey olduğunu anlasin
evine almıyor girsene şuraya gidecem diyor yada eşini eve çağırıyor ister istemez rahat etmiyorum

Bu tarz insanlar maalesef çok fazla...Bence evde fare var hatta gündüzleri eşim gelene kadar sendeyim korkuyorum diyebilirsiniz.Yada laf çarptırın bıktım misafirden... sıkılıyorsundur sende bize gel diyen yok Bu sıralar başım ağrıyor kimseyi çekemiyorum çocuklarım yetiyor bana ,sakinliği seviyorum vs diyebilirsiniz.Bunuda anlamazsa gurursuz ve yüzsüz başka izahı yok .Kolay gelsin size inşallah çözüm olur

Bu tarz insanlar maalesef çok fazla...Bence evde fare var hatta gündüzleri eşim gelene kadar sendeyim korkuyorum diyebilirsiniz.Yada laf çarptırın bıktım misafirden... sıkılıyorsundur sende bize gel diyen yok Bu sıralar başım ağrıyor kimseyi çekemiyorum çocuklarım yetiyor bana ,sakinliği seviyorum vs diyebilirsiniz.Bunuda anlamazsa gurursuz ve yüzsüz başka izahı yok .Kolay gelsin size inşallah çözüm olur

. Katılıyorum hatta evden bunaldım kapanmak istemiyırum cıkmak istiyorum dısarı sende bir evine davet etmiyorsun ki desene bir bakalım ne dicek sana kem küm mü yapacak. Yaparsa da bikac gun kimseyi gormek lstemiorum gelmeden once ara musait olmayabilirim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…