Kızlar yardım

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Mrb kızlar . Kızlar 4 cocuk yapmak istiyoruz . Diğer 2 cocuk kaza oldu dedik . Sipral bilmiyordum dedim . Simdi bu 4 cocukta ne soyluyebilirim . Yardım . Ne desem bilemedim . Yine sipral bilmiyorum desem yemezler . Meraklı akrabalarımız varda . Cunku siprali anlattılar . Boyle tak boyle yap dediler. Bana yardımcı olun kızlar . Şimdiden cooook sagolun . Sizi ve bu siteyi coook seviyorum

Niye hesap veriyorsunuz?
Yalan söylemek zorunda mısınız?

İnşallah o maddi durumu olmayıp sırf doğurmak için kaza şu bu diye millete yalan yetiştiren ablalardan değilsindir.

Değilsen millet niye karışıyor çocuk sayına?

Spirali kendiniz mi takıyorsunuz pardon? Sizin doğum kontrol yönteminiz neden herkesi ilgilendiriyor?

Kaynanam gorumcem soruyorlar . Keyfi yaptık desek aklınız yokmuydu . Bir sürü bisey duyucaz . Ama bahanem olsa bahanesi var derler . Cunku saçma sapan seylerden cok yoruldum

Kaynanam gorumcem soruyorlar . Keyfi yaptık desek aklınız yokmuydu . Bir sürü bisey duyucaz . Ama bahanem olsa bahanesi var derler . Cunku saçma sapan seylerden cok yoruldum

4 cocuk icin maddi durumunuz yerinde mi?

4 çocuk yapmak istiyorduk 3.'yü yaptık. Sonra da 4.'yü yapacağız deyin. "Aklınız yok muydu?" derlerse de "Kaç tane istersek o kadar yaparız. Kendi kararımız. Kimseden bir beklentimiz olmadığı için ikimizin karar vermesi yeterli" deyin. Tabii onlardan yardım istemeyecekseniz, bir beklentiniz olmayacaksa böyle. Yardım isteyecekseniz de yalan söyleyip insanları kandırmayın. Ne ceza vereceklerse, söylenme vs. razı olmanız lazım.

Bir arkadaş fiziksel şiddet gördüğünüzü yazmış. O zaman akrabalardan daha ciddi bir dert yok mu ortada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…